Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuları kırmamak için oyundan çıkaramıyor alternatif oyuncu aldırmıyor ses çıkarmayan oyuncuları oyunlardan çıkarıyor gençlere şans vermiyor gol geliyorum diyorken oyuncu değiştirmiyor oyuncuya dayalı bir oyun planı var oyuncular iyi değilde teknik taktik olarak sınıfta kalıyor yönetime çok güveniyor...
Ne kadar kötü bir hocamız varmış yaa!!!!!! Bize 3 ayda bir değiştireceğimiz hoca profilleri gelmeli.Haklısın aslında.

Hocadan anladığım kadarıyla Galatasaray kulübü barıştan özür dileyecek herhalde hala üstüne gitmeyelim yaşanmamış sayalım fln bir şeyler saçmalıyor sen okan buruk olarak senin şahsına bir hakaret yaptıysa affedebilirsin bizi ilgilendirmez ama Galatasaraya yapılan terbiyesizliği biz affetmiyoruz.
Ne yapabilir.Hala oyuncusunu kazanabilmek adına arkasında duruyor.Bence doğruda yapıyor.Defolsun gitsin mi demeliydi ki???Eğer gitmezse ki öyle gözüküyor hergün bu konuyu temcit pilavı gibi ortaya getirmenin bize bir faydası olacakmı sence?Enerjisi düşüktü kadroya almadım diyor.Şimdi geldiğinde destek olup bağrımıza basacağı diyor.
Barışlar kolay yetişmiyor ve şunu unutma elimizde başka Barış profili yok.Özellikle ŞL de bize çok katkı sağlayacağını ve halihazırda Sane'nin karakter koyabileceği süreyi atlatmamız adına yardımları olacağını düşünüyorum.Olur da 50M üzerine çıkarsa Neom , o zaman hediye paketiyle sunarız.O ayrı.

hocayı ,sırf fener nefretinden dolayı bile seviyorum fakat 3 yıldır 1 tane altyapıdan oyuncuyu katmamış olması üzücü bence keşke nedenini sorulsada ögrensek
Torpil yuvası olduğu için kimse gelmiyor renktaş. Teknik direktörleri aşan konular bunlar, hocayı her konuda eleştirelim ama bu konuda eleştirmeyelim

Mesela son 5 senede altyapıdan çıkıp başka yerlere giden çocuklara baksak çoğu futbolu bırakmıştır

Hocam ilk tercihlerim alındı diyorsun hem de takım içi maaş dengesi bozuldu diye milyonlar önünde skandal bir açıklama yapıyorsun

Az daha senelik 10 milyon maaşla kaleci aldırıyordun takıma.

Ne yapabilir.Hala oyuncusunu kazanabilmek adına arkasında duruyor.Bence doğruda yapıyor.Defolsun gitsin mi demeliydi ki???Eğer gitmezse ki öyle gözüküyor hergün bu konuyu temcit pilavı gibi ortaya getirmenin bize bir faydası olacakmı sence?Enerjisi düşüktü kadroya almadım diyor.Şimdi geldiğinde destek olup bağrımıza basacağı diyor.
Barışlar kolay yetişmiyor ve şunu unutma elimizde başka Barış profili yok.Özellikle ŞL de bize çok katkı sağlayacağını ve halihazırda Sane'nin karakter koyabileceği süreyi atlatmamız adına yardımları olacağını düşünüyorum.Olur da 50M üzerine çıkarsa Neom , o zaman hediye paketiyle sunarız.O ayrı.
arkadaşım tam olarak nesini anlamıyorsunuz hiçbir oyuncu Galatasaray markasından daha büyük olamaz. Gitmek mi istiyor getirecek 50M yi defolup gidecek ha getiremiyorsa özür dileyecek menajerini değiştirecek sonra bakacağız bunların hiçbirine yanaşmıyor beyimiz herhangi bir pişmanlık belirtisi yok saygısızlığı Galatasaray kulübüne yapıyor o zaman yarın bir gün diğer futbolcularda aynı şeyi yaparsa ne olacak nasıl olsa Barış dan bir özür dilemedi koca kulüp bizede birşey olmaz diye istedikleri paralar verilmedi diye satılmadılar diye antrenmanlara çıkmazlarsa ne olacak büyük kulübüz diyorsan bu saygısızlığa gerekli cevabı vermek zorundasın paf takımına göndereceksin biraz süre geçirecek orda anlayacak nerde olduğunu ona göre tekrar kadroya alınacak yoksa yaptığı şeyi yok sayalım yaşanmamış sayalım öyle bir şey yok olamaz da.

Gençlere şans vermiyorsun. Bu her topçuya asgari 5 m euro maaş işi çok kötü bozacak işleri. Her elini attığın topçu 10 milyon maaşlı hocam biraz da sende sıkıntı var sanırım. 150 milyon euro harcattığın takımda 23 yaş altı 1 tane topçu yok parlatıp satabileceğin.

Apo aşkı sonu olacak. Clye sol stopersiz gidiyoruz.

Burda Okan burukun suçu yok. Tüm suç Yönetimin ne demesin kimse birdaha

Evet… adam bu kadar cesur ve kendinden emin… tüm programın en net lafı zaten buydu… yönetim üstüne düşeni yaptı ve artık tüm iş bende dedi… bir başarısızlık olur ise sorumluluğu kendi üzerine aldı… başarıya ise tüm camiayı ortak etti…

Bu durumdan aslında herkesin memnun olması gerekirken milletin ortada herhangi bir başarısızlık olmamasına rağmen üstüne gitmesi de saçma… diğer karaktersizler gibi işte takım eksikti, o öyleydi, bu böyleydi diye kaçmaya çalışmayacaktır… başarısızlıkta da görevi bırakıp çekip gitmeyi göze almış.

Bu arada ben ne olduğunu nasıl olduğunu bildiğimiz birisinin yerine kim olacağını bile bilmediğimiz adamları tercih etmenin mantığını çözebilmiş değilim…

Evet… adam bu kadar cesur ve kendinden emin… tüm programın en net lafı zaten buydu… yönetim üstüne düşeni yaptı ve artık tüm iş bende dedi… bir başarısızlık olur ise sorumluluğu kendi üzerine aldı… başarıya ise tüm camiayı ortak etti…

Bu durumdan aslında herkesin memnun olması gerekirken milletin ortada herhangi bir başarısızlık olmamasına rağmen üstüne gitmesi de saçma… diğer karaktersizler gibi işte takım eksikti, o öyleydi, bu böyleydi diye kaçmaya çalışmayacaktır… başarısızlıkta da görevi bırakıp çekip gitmeyi göze almış.

Bu arada ben ne olduğunu nasıl olduğunu bildiğimiz birisinin yerine kim olacağını bile bilmediğimiz adamları tercih etmenin mantığını çözebilmiş değilim…
Ben demiyorum kötü konuşsun ama gerçekleri inkar ediyor eminim 1 kaç sakatlikta eksiktik filan demesin. 3 günde bir maç yapiyoruz gibi bahaneler uyduracak yine

Hoca kadroyu eksiksiz görüyor demek ha.
Tarihimizde görülmemiş paralar harcandı senin için. Bu sefer CL de tur atlayamazsak hesabını verirsin hoca. Lig şampiyonluğu kesmiyor bizi artık.
İnşallah yanıltır bizi de sezon bittiğinde iyi bir Avrupa macerası yaşadık deriz.

Ben demiyorum kötü konuşsun ama gerçekleri inkar ediyor eminim 1 kaç sakatlikta eksiktik filan demesin. 3 günde bir maç yapiyoruz gibi bahaneler uyduracak yine
Adam onu da baştan cevaplıyor zaten kadro tamam diye… 3 günde bir maç yapacağını kendisi de biliyor… daha önce de söyledim biz yedeklerin de 11 kalitesinde olmasını istiyoruz ama bu imkansız.. adam özellikle bir çok bölgede oynayabilen oyuncular alıyor ki takıma birinin eksiğinde diğer ile tamamlayabilsin… mesela yedek kulübesinde oturan Kaan ihtiyaç halinde orta saha stoper ve sağ beki yedekleyebiliyor… yedek kulübesindeki sallai ihtiyaç halinde kanatları forvet arkasını ve sağ beki yedekleyebiliyor, yedek kulübesindeki jakobs ihtiyaç halinde sol kanadı sol beki ve sol stoperi yedekleyebiliyor. Barış ı saymıyorum bile herkes tepkili olduğu için… adam 5 mevkiyi yedekleyebiliyor…

Adam her mevkiye 3 oyuncu alıp 33 kişilik kadro ve maaş bütçesi oluşturmaktansa 25 kişi ile her mevkiyi 3 oyuncu ile kapatabiliyor. Ortaya akıl koymak dediğin de bu değil midir?

Hoca kadroyu eksiksiz görüyor demek ha.
Tarihimizde görülmemiş paralar harcandı senin için. Bu sefer CL de tur atlayamazsak hesabını verirsin hoca. Lig şampiyonluğu kesmiyor bizi artık.
İnşallah yanıltır bizi de sezon bittiğinde iyi bir Avrupa macerası yaşadık deriz.
Atlayamayabilirsin. Her kadro kuran Şampiyonlar Ligi'nde yerini garanti mi ediyor anlamadım o işi. Geçtiğimiz sezon City ve PSG bile kalamıyordu az kalsın ilk 24'e.

Bu kurada ben sonuca değil oynatacağı topa bakacağım.

İyi ve doğru oynuyor olmak önemli. Sonuç bugün gelmez yarın gelir.

Rankinge göre en zorlu 2. Fikstüre sahibiz.

İlk 24 “olması gereken” değil büyük başarıdır

Adam onu da baştan cevaplıyor zaten kadro tamam diye… 3 günde bir maç yapacağını kendisi de biliyor… daha önce de söyledim biz yedeklerin de 11 kalitesinde olmasını istiyoruz ama bu imkansız.. adam özellikle bir çok bölgede oynayabilen oyuncular alıyor ki takıma birinin eksiğinde diğer ile tamamlayabilsin… mesela yedek kulübesinde oturan Kaan ihtiyaç halinde orta saha stoper ve sağ beki yedekleyebiliyor… yedek kulübesindeki sallai ihtiyaç halinde kanatları forvet arkasını ve sağ beki yedekleyebiliyor, yedek kulübesindeki jakobs ihtiyaç halinde sol kanadı sol beki ve sol stoperi yedekleyebiliyor. Barış ı saymıyorum bile herkes tepkili olduğu için… adam 5 mevkiyi yedekleyebiliyor…

Adam her mevkiye 3 oyuncu alıp 33 kişilik kadro ve maaş bütçesi oluşturmaktansa 25 kişi ile her mevkiyi 3 oyuncu ile kapatabiliyor. Ortaya akıl koymak dediğin de bu değil midir?
Senin orta saha yedegin Berkan. Lemina torreira sakatlansa bittin demektir. Kaanida oynatmaz Sara oynar Avrupa'da delik deşik oluruz. 23 yaş altı hiç mi oyuncu alınmaz. İcardinin hali ortada futbolu bırakmış adam. Apo iyi oyuncu ana oynattığı riskli oyunla bu herifi hedef yapıyor.. Bizim yedeklerimiz yeterli değil. Kuru kalabalık var sadece

Ya seneye dünya kupası var, genç yaşlı fark etmez her oyuncunun amacı hayali orada olmak.

Kimse oynayamayacağı bir takıma gitmek istemez. Eğer yedek kalacaksa da ayrılmak ister.

Kadro da buna göre kuruluyor.

Atlayamayabilirsin. Her kadro kuran Şampiyonlar Ligi'nde yerini garanti mi ediyor anlamadım o işi. Geçtiğimiz sezon City ve PSG bile kalamıyordu az kalsın ilk 24'e.
Elbette garanti değil katılıyorum tamam ama kendi çapımızda anormal bir harcamaya girdiğimiz ve hocanın istediği kadronun kurulduğu bir dönemde Avrupa serüvenimizin bir tık daha uzun soluklu olmasını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt