Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktik deha 3 pas yapamayan takımdan 4 yemeyi başardı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olursa olsun, Avrupa maçlarında kazanamıyor. Çok kötü.

Okan hoca gitsin yerine kim gelsin?

Beğenmeyenlerden alternatifleri alayım. Hem ligde şampiyon yapsın hem Avrupa'da çeyrek final oynasın.

Ben kendisinden razıyım. Avrupa bambaşka bir seviye ama şanssızlık var.
Hedef Lig'de sampiyonluksa yerli hocaya 3m vermeye gerek yok, anadolu hocalarından tut bir garibanı kolundan getir en fazla bu olur..

Neyse bu sene de sampiyon yapsin ligde, artik seneye yabanci hoca getirsinler Avrupa icin yoksa yazik bu transferlere.

Başkanla beraber hemen istifa, boğazımız patladı Avrupa’da bu aOkan Hoca’yla olmaz diye, yaşattığı Avrupa rezillikleri yeter artık yeterrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan hoca gitsin yerine kim gelsin?

Beğenmeyenlerden alternatifleri alayım. Hem ligde şampiyon yapsın hem Avrupa'da çeyrek final oynasın.

Ben kendisinden razıyım. Avrupa bambaşka bir seviye ama şanssızlık var.
Albert Riera var Celjle gibi takımla harikalar yaratıyor. Keza Club Brugge'nin teknik direktörü var. Alırsın getirirsin bu kadar zor mu ?

Okan gitsin yerine kim gelecek cümlesi bana bir şeyler çağrıştırıyor ama neyse.......

-Sanchez sol stoper değil.
-Orta sahayı boşaltıp hücumcu aldığın her maç fark yiyoruz. Başka bir halt bilmez misin sen?
-Kadro yeterli diye artistlenmeyi biliyorsun, kurtarıcı olarak Kutucu alıyorsun oyuna. Tıpkı geçen sene orta saha isteyenlere 12 kişi mi oynayacağız dediğin gibi yine patladın.
-Yapamıyorsan bırak hocam. Olmuyor. Avrupa’da her maç rezil ediyorsun bizi

takım kuramadı

kuramadığı takımı da oynatamıyor haliyle. zaten defansif bi oyun anlayışı yok

bu seviyelerin kişisi değil özetle

Dünya kadar para harcandı. Bunun için miydi? Herhangi bir teknik direktör olsa yine ligde şampiyon olursun zaten.

Takım süper , yönetim elinden geleni yaptı, kadro derinliğimiz yeterli, 3 kontenjanı doldurmayı düşünmüyoruz....

Bu cümleleri kuran kendisi. Ben hocadan başka kimi eleştireyim kendisi diyor ya kadromuz süper diye
Hamza Hamzaoğlu'nun da Galatasaray'da Avrupa Puan Ortalaması böyle.Ben aralarında 1 Fark olmadınığını hatta Hamza Hamzaoğlu'nun şampiyon olduğu kadroyu Okan'a verilseydi şampiyon yapamayacağını da söylemiştim.Katılır mısın reis?Yönetimleri savunmaları da aynı 1 de aynı Dursun Özbek Yönetim'i..

Kendisinin Avrupa Maçlar'ı umrunda değil.Gelişim beklemeyelim kendisinden Lig Maçlar'ına tek kulvardan devam etmeye yine seviniyodur büyük ihtimalle.Avrupa Fatih'i Galatasaray'ı ne hâle getirdi.296 milyon euroluk kadroyla Lig'de oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen kulüplere karşı havasını atar anca beyler..
konyayi yenip 6 da 6 yapariz oda pişkin pişkin aciklama yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt