- 16 Haziran 2010
- 204.133
- 156.220
- 6.838
Kadro planlamasini buna birakin boyle aferin, sol stoper lazim degilmis tabi haklidir hocam.
Boyle devam
Boyle devam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hedef Lig'de sampiyonluksa yerli hocaya 3m vermeye gerek yok, anadolu hocalarından tut bir garibanı kolundan getir en fazla bu olur..Okan hoca gitsin yerine kim gelsin?
Beğenmeyenlerden alternatifleri alayım. Hem ligde şampiyon yapsın hem Avrupa'da çeyrek final oynasın.
Ben kendisinden razıyım. Avrupa bambaşka bir seviye ama şanssızlık var.
Albert Riera var Celjle gibi takımla harikalar yaratıyor. Keza Club Brugge'nin teknik direktörü var. Alırsın getirirsin bu kadar zor mu ?Okan hoca gitsin yerine kim gelsin?
Beğenmeyenlerden alternatifleri alayım. Hem ligde şampiyon yapsın hem Avrupa'da çeyrek final oynasın.
Ben kendisinden razıyım. Avrupa bambaşka bir seviye ama şanssızlık var.
Hemen istifa terimi getirin her maç 10 atarız![]()
Hamza Hamzaoğlu'nun da Galatasaray'da Avrupa Puan Ortalaması böyle.Ben aralarında 1 Fark olmadınığını hatta Hamza Hamzaoğlu'nun şampiyon olduğu kadroyu Okan'a verilseydi şampiyon yapamayacağını da söylemiştim.Katılır mısın reis?Yönetimleri savunmaları da aynı 1 de aynı Dursun Özbek Yönetim'i..Takım süper , yönetim elinden geleni yaptı, kadro derinliğimiz yeterli, 3 kontenjanı doldurmayı düşünmüyoruz....
Bu cümleleri kuran kendisi. Ben hocadan başka kimi eleştireyim kendisi diyor ya kadromuz süper diye
:red:Bu macin Hoca ile hicbir alakasi yok. Kendi kendimize gol atiyoruz hoca ne yapsin.
Fatih hocan zaten gol yememesiyle bilinirher avrupa deplasmaninda 4-5 yemeyelim yeter
konyayi yenip 6 da 6 yapariz oda pişkin pişkin aciklama yaparKendisinin Avrupa Maçlar'ı umrunda değil.Gelişim beklemeyelim kendisinden Lig Maçlar'ına tek kulvardan devam etmeye yine seviniyodur büyük ihtimalle.Avrupa Fatih'i Galatasaray'ı ne hâle getirdi.296 milyon euroluk kadroyla Lig'de oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen kulüplere karşı havasını atar anca beyler..