Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir takım basit goller yiyebilir. 3-4 tane de yiyebilir.

Bunlar kabulüm ama kabul etmediğim tek şey takımın maçı bırakması. Sen Galatasaray’ı böyle mi öğrendin lan? Bu muydu senin yetiştiğin Galatasaray?

4-1 olunca maçı bırakan yavşak ordusundan mı oluşuyordu? Daha 2 gün önce 4-2’den 90’da dönmüş takım örneği var ulan. Bu takımın hali ne?

Bu ilk kez yaşansa tamam diyeceğim de 4-5 kez yaşadık bu filmi. Geri düşünce inanmayan herkes s. olup gider, başta sen.

Hamza Hamzaoğlu'nun da Galatasaray'da Avrupa Puan Ortalaması böyle.Ben aralarında 1 Fark olmadınığını hatta Hamza Hamzaoğlu'nun şampiyon olduğu kadroyu Okan'a verilseydi şampiyon yapamayacağını da söylemiştim.Katılır mısın reis?Yönetimleri savunmaları da aynı 1 de aynı Dursun Özbek Yönetim'i..
Hamza hoca bizim takımı 3 sene üst üste şampiyon yapabilir miydi reis
Bana göre o kadar değil
Ha benzer yanları olabilir dediğin gibi

Liver maçından sonra -10 kusur averajla 36. oluruz. Bize de bu yakisir.

Bir insan hep aynı aptallığı yapar mı ya. Senin yapacağım değişikliklere, yapacağım müdahalelere atlayayım e mi

Leminayi cilardiginda eyvah dedim maalesef sonrasi hüsran fm oynuyor gibi takiliyor hoca

Okan sever renkdaşlar, duyuyor musunuz? Dandik süperlig hepimizi yanıltıyor. İşte er meydanı, işte Okan…

Sahadaki oyuncuların yetersizliklerini görüp ona göre önlem almak kimin görevi acaba? 100 milyonlarca para harcatmayı biliyor ama. Suç oyuncularınmış. Bilmiyorsun işte bu işi. Basit bir futbol antrenöründen fazlası değilsin. Galatasaray menajeri olacak donanımda asla değilsin.

O kadar para harcayip rezil olmak büyük basari. Benfica hemen hocalarini kovdu.

Tek care Avrupada kücük takimla bir sistemi olan ve düsük bütce ile is yapan hoca. Ondan sonra götü kalkmis, top kovalamayan herifleri sutlayip, kardoyu revize etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt