Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milyon eurolar saçılan takım TR liginde mi şov yapacak

25 sene geçince kupalar ve mental kayıp mı oluyor ? Bak duruyor orada müzede. Evet herkes haddini bilsin. Galatasaray'a dil uzatmasın.
mental yerleştiği gibi kaybolabilen de bir şeydir. lise bittiğinde almışız kupayı şimdi benim oğlum lisede galatasaray'a dil uzattığım yok tespit var dezenformasyon yapmayalım.

Hamza hoca bizim takımı 3 sene üst üste şampiyon yapabilir miydi reis
Bana göre o kadar değil
Ha benzer yanları olabilir dediğin gibi
Lig çok değişti reis.Diğer Takımlar'ın çoğu oyuncularının maaşlarını bile ödeyemiyo.Forvet rotasyonu Osimhen İcardi falan filan.Şampiyon olduğu sezondaki ciddiyeti olsa bence 3 yıl üst üstte şampiyon olurdu ama o da kendisini hep yanlış Takımlar'a giderek ciddiyetten uzaklaştı bence..

Utanması varsa olmuyor diyip istifa etsin. Liverpooldan 10 yememize beklemesine gerek yok. O mactan sonra artik kalamaz zaten.

ŞL seviyesinde, orta sahadan adam eksiltiyor ya... Gerideyken...

Ben bir şey demiyorum.

Ortasaha boşalt ki 7-8 yiyelim insanda utanma olur senin yüzümden Galatasaray’ımızın tarihi lekelendi utanmaz herif

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İcardi - Lemina değişikliğini yapınca formalarından benzerlik dolayı Frankfurt'u Beşiktaş sanmış olabilir bu yav :D Hep Beşiktaş Maçları'nda bu tarz hatalar yapıyo da kendisi :D

Bu maçın sorumlusu bence Okan Hoca degil ama Kutucu'yu oyuna alarak kovulmayı hak etmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt