Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.346
- 10.241
- 1.088
Geçen sene Avrupa liginde fark yiyorduk bu sene şampiyonlar liginde yiyoruz.
Tek gördüğüm bu.
Tek gördüğüm bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen. 200 milyon euro verip takım kuruyorsan senelik 20 milyon verip hocanı da klopp yapacaksın.Ben her sene Avrupa'da şamar oğlanı olacaksam eğer şampiyon da olmayayım Avrupa'ya da gitmeyeyim arkadaş istemiyorum. Bu nasıl bir rezilliktir yahu bu nasıl kepazeliktir? Hadi Liverpool deplasmanında PSG deplasmanında Barcelona deplasmanında böyle bir şey yaşarsın yine kabullenmem de hadi TR şampiyonlukları hatırına kabulleniriz diyelim ama Frankfurt'tan 5 yemeyi kabul etmiyorum arkadaş kimse kusura bakmasın. Gördük öyle aman aman bir takım da değil. Şu takımdan 5 yedin, insan utanır ya utanır. Harika takım olduk, artık iş bende diyordun. Kadromuz yeterli diyordun. O vakit bu akşamın bedelini sen ödeyeceksin hoca... Yerden yere vurulacaksın kusura bakma.
Bir 5. yıldız motivasyonumuz vardı TR şampiyonluklarını bu yüzden önemsiyorduk. Sırf 5. yıldızın hatırına bundan önceki Avrupa kepazeliklerini unuttuk diyelim... Bu akşamki kepazeliği nasıl unutacağız? Geri kalan 7 maçımızda da benzer kepazelikleri yaşarsak bu sefer TR şampiyonluğu seni kurtarır mı zannediyorsun hoca? Ben artık bana Avrupa'da somut başarı getirecek bir vizyon bir hoca istiyorum.
Velhasıl kelam, madem böyle maliyetli bir kadro kurduk o vakit başında olması gereken hoca adayım, aynı zamanda avatarım;
![]()
Ne yapın edin, ikna edin.
Ya bi susun Allah askina mac 1-0 bos kaleye Baris yerine Okan mi atamadi? Adamlar oyun olarak bizden ustun muydu, 40% top ile oynaip gol beklentisi 0.81 ile 3 gol attilar ilk yari? Organize ataklari yok.
Bu macin icine ilk basta Baris, sonra Yunus sonra da Sanchez etti. Hocalik 0 durum var.
Macin tek olumlu yani Singo, adam 5 gol yedigimiz macta hatasiz oynadi.
İstikrarlı bir adamÖnceden avrupada bu skorları çok ender yaşardık. Okan hoca sağolsun artık her maç rakip fark etmeksizin yaşatıyor.
Nasıl savunma yapacağını bilmiyor kiÖne geçmişsin sakin sakin kontrollü oynatsana arkadaş şu topu
Nedir olm bu hurra saldırmak olayı
4 senedir gram ders almadın mı
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi