Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya savunma yapmayı bilmiyor diyenler şaka mı Allah aşkına hücum yapmayı ne kadar biliyor da savunmaya taktınız. Bu adam futbolu bilmiyor. Rakip yarı sahaya 11 kişi koşturup topu kaptırıp sonra geriye kosunca hücum yapmış olmuyorsun. 3 senedir soruyorum bizim hücumda koşmak dışında oyun planımız nedir?

Frankfurt 32 girişimde 12 atak denemesi 6 sonlandırma 5 gol. 120 km koşu mesafesi. 12 üçüncü bölgeye koşu 7 tanesi penaltı noktasına.

Galatasaray 39 girişimde 14 deneme 5 sonlandırma 1 gol. 110 km koşu mesafesi. 19 üçüncü bölgeye koşu 1 tanesi penaltı noktasına.

Artik ben oyunu falan gectim bu takima saglam bir psikolog lazim..Yaw her Avrupa macinda nasil bu kadar aptallasabiliyoruz 1 degil 2 degil..
Adam Avrupada motive edemiyor takimi inanilmaz bir olay...
İlk kez oynamasi gerektigi gibi mac oynatiyordu onda da tum takim akli melekelerini kaybetmis gibi oynadi ustune yaptigi muthis değişikliklerle tuy dikti ..
Sane bir bok yapmiyor acaba bir karsisina alıp konustu mu ? İlkay sahada yok topa degmiyor abi hayirdir ya bu adamlar seni derleyip toplayacak adamlar sahada yoklar sen hoca olarak bunu cozemiyorsan git pinpon oyna ..

IMG_2119.webp

oyuncular şut çekemiyor, şut. kaleciyi zorlayamıyorlar bile. heyete bak

Güvenç Kurtar 60 yıl futbolun içinde 25 yıl futbol oynadı
30 yıl tdlik yaptı
5 yıldırda yorumcu

ama futboldan gram anlamıyor

bunda sanırım hemfikiriz dimi yorumlarından anlaşılıyor
keza sinan enginde aynı

ahaaaaan işte bu adamda new generation güvenç kurtar!!!!

gram futboldan anlamıyor bu adam

futbolu bilmiyor isterse 50 yıl futbolun içinde olsun umrumda değil!

başda kadro açıklandı dedik singo solstoper

aman allahım o da ne davinson solstoper
solstoperde her maçda sıçmış davinson clde solstoper!

3-1 oluyor ortasaha çıkarıyor?!?!?!?!??

ya şunu 6 yaşımda ki oğlum yapmaz akıllanmıyor bu adam

İSTİFAAAAAAAAAAAAA!!!!!

bütün yaz burada yalvardım yalvardım ulannnn yalvardım sol stoper hareketli bir 6/8 ve bir kanat diye!!!!

yeterrrrrrrrrrrrrrrr rezil etttin bizi yeterrrrr

İnsanlar bugün aydinlanmadilarsa daha da zurna monte etsek aydinlanmazlar. Bu boktan lig bazi herifleri topcu ve hoca sanmamiza sebep oluyor. Avrupaya her çıkışında rezil oluyorsan artik bunu goreceksin. Bu boktan ligdeki performansı kimse icin kriter degil bunu bugün ben de net olarak anladım.
Bu saatten sonra hicbirsey değiştiremez bu adam. Testi kırılmadan gondereceksin ama devam edecek biz bu acıyı cekecegiz

Liverpool ve bodo maçlarında mağlubiyet olursa görevden alınmalı

avrupa'da bal yapmayacağı zaten belliydi. skoru tutmasını bilen iki hoca vardı lucescu ve mancini. f. terim'de son sezonunda avrupa gruplarında başardı. şayet gerçekten avrupa'da başarı hedefleyen bir yönetim olsaydı yardımcısından, teknik heyetine karışırdı sonuçta 140 milyon euro harcamışsın. ama onlar için de lig yeter kafası var.

Oynattığı oyun lige çok uygun Avrupa da olmuyor olmayacak. Liverpool a 40 dk iyi oynayalım 4-0 öne geçelim yine puan veririz. Takım savunması yok hiç bi zaman güven vermiyor. Okan hocayla olmayacak eleştiri tavsiye zamanı geçti. Eylem gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt