Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinirimi alamadım yine yazacağım. Takıma gelen her oyuncu 2 ay sonra patatese dönüyor. 2 ay geçmeden neredeyse çoğu oyuncu göbek yapıyor. Antremanları rezil bir halde. Teknik ve ekibi kondisyonerleri rezalet ötesi. Şampiyonlar liginde Akhisar'ın kondisyonerleriyle maça çıkıyor adam. Yanında da ifb'li İrfan Saraloğlu var! Evet takımın yardımcı atnrenörü malum şikeci kulübün taraftarı...

Maç sonunda İlkay ve Singo takımın gerisinde diye skandal bir açıklama yaptı. Frankfurk maçının 2 tane iyi oyuncusu vardı biri singo diğeri ilkay. İkiside çakı gibiydi ve bu adam ilkay ve singo takımın gerisinde dedi. Ulan sen bizimle taştaş mı geçiyorsun? demedi kimse.. Ya biz başka bir maç izledik ya da bu adam teknik direktör falan değil!

Frankfurt'tan 5 yediğimize hala inanamıyorum. İnanmak istemiyorum. Adamlar hiçbir şey oynamadan 5 attı bize. Görürsünüz bakın frankfurt bu maçtan sonra hiçbir takıma 2 golden fazla atamayacak. Hatta maç bile kazanamayacaklar. Rezillik diz boyu. Ama ligde şampiyon yapıyor diye savunuluyor hala. Ulan ligde rakip mi var ki şampiyon yapamasın ? Jokey kulübü zaten yıllardır 50 puan fark yiyor bizden. Malum tescilli camia desen eşşeğin önde gideni. Onları rakip olarak bile görmüyorum ama kadro olarak bize en yakın onlar olduğu için mecburen rakip diyoruz. Eee başka kim var ? Bi zahmet şampiyon yapsın.

İte köpeğe rezil etti bizi. Hadi 2-1 ya da 3-1 yenilse bir şey demeyeceğim ama bu adam avrupada normal yenilmeyi bilmiyor. Skandal sonuçlar alıyoruz. 4-1 5-1 gibi tarihi hezimetler yaşatıyor bize. Galatasaray'ın avrupa genetiği ile oynuyor bu herif! Biz en kötü kadrolarla bile avrupada başa baş mücadele ederdik bu adam onu da yapmıyor. Rezil ediyor bizi. Genetiğimizle oynuyor ve bize travma enjekte ediyor kimse farkında değil.

Bu adamla derhal yollar ayrılmalı yoksa Galatasarayımızın avrupada bir imajı falan kalmayacak. Liverpool maçına başka bir teknik direktörle çıkmalıyız.

Hocam seneye gidin artik lütfen. Taraftara kulak asmadan . Taraftar tanımalı tanımadığı ile dalga geçmeli taraftar bu kadar. Ama sen kulupsun abi bir dolu adam bulman lazım bana bisoumayi bulmak degil transfer . Adamin Kaybettiği ni geri kazanma orani ikili macedele istatistiği müthiş ama biz hala isimli adamlar peşinde ben bıktım ya. Sistemli bir takim sistemli bir transfer donemi istiyorum ben yav.
Düzelttim renktaş.

Bu herife bir yaptırım olmayacak mı ? Tamam kovulmayacak ligde iyi ok. Ama ya yaşattığı rezilliğin yaptırımına ne olacak kafayı kuma mı gömecez yine. Yanını yöresini her tarafına adam koyulsun madem mesela kovulmuyorsa isteyip istemedigine bakılmaksızın tüm ekibine ekleme yapılsın. Istemiyorum ayağa çekerse senin isteğinin bir önemi yok diyerek. Yav hiç bir şey yapmiyorsanız maaşini düşürün 3 milyon euro alacak bir başarı sağlamıyor.
Hicbirsey olmayacak. İstediği gibi at kosturuyor

Bayern 70 dakika
Frankfurt ilk 35 dakika

hoca Avrupada nasıl oynanır referansı verdi yine.
Yalnız tam Fener ezikliği değil mi bu yav.

3 yıl olmuş hâlâ yenildiği maçta sergilediği 60 dakikalık performans ile övünüyor çapsız vizsyonuz herif.

Yalnız tam Fener ezikliği değil mi bu yav.

3 yıl olmuş hâlâ yenildiği maçta sergilediği 60 dakikalık performans ile övünüyor çapsız vizsyonuz herif.
Bu adamla birlikte GS batıyor kimse farkında değil. Herkes Lig diyip duruyor. Bu adamın büyük payı olduğunu saniyorlar

images

haa şimdi anladık kimin adamı olduğunuzu?
hemen altta bet reklamı
biz bunu her zaman söyledik sizleri fonladıklarını ondan ötürü troll olduğunuzu
metrislerde silivrilerde yaptığımız konferanslarda anlattık arkadaşlara

Bu herife bir yaptırım olmayacak mı ? Tamam kovulmayacak ligde iyi ok. Ama ya yaşattığı rezilliğin yaptırımına ne olacak kafayı kuma mı gömecez yine. Yanını yöresini her tarafına adam koyulsun madem mesela kovulmuyorsa isteyip istemedigine bakılmaksızın tüm ekibine ekleme yapılsın. Istemiyorum ayağa çekerse senin isteğinin bir önemi yok diyerek. Yav hiç bir şey yapmiyorsanız maaşini düşürün 3 milyon euro alacak bir başarı sağlamıyor.
maaş düşürmek mi
aga siz bunları nereden uyduruyorsunuz cidden merak ediyorum
dünyada nerede olmuş o zaman kötü maç oynayan topçu maaş almasın

vallahi biz bu yeni nesilden nefret ediyoruz

100 milyon euroluk bir tribün geliri var bu olduğu sürece kulüp kolay kolay batmaz da.
Yarınlar yokmuşcasına harcama yapıp ekstra gelire dönüştürememek normal şartlarda ibrasızlık sebebi. Şampiyon oldun diye 35 milyon euroyu veriyorlar zaten sen bunun üzerine çıkıp hiç gelir çabasında bulunmuyorsun.

Perşembe akşamı 35. dakikadan sonra 60 dakikada 2.3 milyon euro para kaybettik kimse bunun bilincinde değil. 1'oken barışın dağa attığında belki iş kopardı 2.3 milyon euroluk şut.

1-1 olduğunda hiç bir şey geç değildi hala ortada en kötü 900 bin euro vardı. Herif kenardan sadece izliyor diye biz minimum 900 bin eurodan olduk yav.

Puanını falan silktir ettim artık. Bayağı elimizdeki parayı kumarbaz gibi harcadık.

Ortalama 8 maçın 5 tanesinden beraberlik alacağım benim farklı beklentim yok diye oynasan 4.5 milyon euro ek parayı tutmuş oluyorsun.
Para kazanmak çok kolay muhabbeti olduğu için kimse sallamıyor kenardaki dahil. Hazırlık maçı olarak bakıyor olaya. Senin sırf fantezin uğruna aldırdığın 2 oyuncunun ve kendinin maaşını çıkarmak için 8 maç kazanmamız lazım birisi bu adama bunu anlatsın kardeşim.

Ben sane yada 5 milyon maaşla singo alınsın istemedim bunlar alınmadan 1 milyonluk maaşlı adamlarla daha başarılı oldun sen 2 sene önce en azından çabanı gösterdin. En çok alan 6 icardi 5 zaha vardı takımda. Bunun ikisinin toplamını tek kalemde alan adam top dürtüp plase şut kovalıyor.

bu kadar tembel, bu kadar dar görüşlü, bu kadar adamcı olacaksan müthiş bir taktisyen olacaksın lucescu-ancelotti gibi. sen hem tembel, hem de dediğim dedik olursan galatasaray'ı böyle avrupa'da dalga malzemesi haline çevirirsin tabi. eskiden şl'de rezil olmadan elenince en azından 0 çekmedik, 8 yemedik, kyiv'den 6 yemedik filan derdik. geçtim şl'yi, avrupa liginde bile gelene gidene folloş olduk sayesinde. beşiktaş'ın daha iyisine kaleci ve eşekliği yüzünden yenildiği frankfurt'a bile 60 dakika ter idmanı attırdık. demek ki bu adamla zamanında saç baş yolduğumuz steau, karpaty, hamburg maçlarını filan oynasak onlara da futbol şov yaptıracaktı. nasıl beceriyo bilmiyorum ama tarihin en pahalı kadrosuyla benim hatırladığım en rezil avrupa performansını gösteriyor. bugün sadece forma koleksiyonerliği yapabilen bülent korkmaz bile bundan daha iyiydi avrupa kupalarında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt