Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa’dan zaten ümidim yoktu şahsen. Bu adam bilgisiz bir adam. Yardımcıları falan 2. lig seviyesi. Çalışkan bir adam da değil. Zeki hiç değil. .

Benim endişem bu sezon ligi de verecek olması. Sen Liverpool dan 7-8 gol yersen jk karşısında top oynayacak halin kalmaz. Takımda yaşlanma ve doymuşluk var. Fizik kondisyon berbat halde. Bence geç kalındı ama hemen şimdi kovulup iyi bir hoca getirilirse şl’den onurlu bir eleniş ve lig şampiyonluğunu kurtarabiliriz. Yoksa Okan sıfır çekip oluşacak kaos ile ligi de verebilir. Böyle bir risk var.

Hangi hoca 3 kere ust uste şampiyon olup kovulmuş ?
Tottenham gecen sene ligde basarisiz olduğu icin Uefa kupasını kazanan hocasını kovdu.
Saydığın bir sürü büyük takım ligde şampiyon yapan hocayı kovdu. Bazısı ilk sene bazısı 2 sene. Ne fark eder 1-2-3 sene kovdu mu kovdu ve sebep belli kötü futbol

t dönemi sonunda bundan sonra iş bende dedin bekliyoruz sn Buruk. Bak kenarda F.T bekliyor he!! (biraz gözünü korkutalım)
Reis Galiba 4-5 aya sen Terimi savunurken ben hocaya sallayacağım diye birbirimize gireceğiz gibi görünüyor

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 kupalı Harz Harzoğlunu kovan zihniyet şimdi de 3 şampiyonluklu Okan Buruk'un peşinde kınıyorum sadece!

Saydığın bir sürü büyük takım ligde şampiyon yapan hocayı kovdu. Bazısı ilk sene bazısı 2 sene. Ne fark eder 1-2-3 sene kovdu mu kovdu ve sebep belli kötü futbol
Psg ve Bayern'in kendi liglerinde rakipleri yok, her sene gule oynaya şampiyon oluyorlar. Bizim güle oynaya şampiyon oldugumuz bir sezonu ben hatırlamıyorum. Biz şampiyon olan hocayı (Lucescu) bir kere kovduk ondan sonra 3 sene şampiyon olamadık. Ayrica Sampiyon ligindeki en büyük basarimizi (çeyrek final) Lucescu ile kazanmistik.

hem sigirpress oynayip takimi kosturmak istiyor

hem de takimi calistirmayip fizik kalitesini köreltiyor, sacma sapan amatör kondisyonerlerle calisiyor

bu herifin futbolu gram bilmedigine eminim

oyunculari el üstünde tutup takim icinde huzurlu bir hava sagliyor, bu da bu kadroyla lig icin yetiyor

bunlarin yetmedigi rakiplere karsi rezilligi ortaya cikiyor

antrenman bilgisi, mac plani, taktik koca bir 0

Bugünkü antrenmanda yapılanlar.

Ekran görüntüsü 2025-09-20 214557.webp

Psg ve Bayern'in kendi liglerinde rakipleri yok, her sene gule oynaya şampiyon oluyorlar. Bizim güle oynaya şampiyon oldugumuz bir sezonu ben hatırlamıyorum. Biz şampiyon olan hocayı (Lucescu) bir kere kovduk ondan sonra 3 sene şampiyon olamadık. Ayrica Sampiyon ligindeki en büyük basarimizi (çeyrek final) Lucescu ile kazanmistik.
Lucescu dediğin adama şu kadroyu ver sana CL de en az çeyrek/yarı final oynatır o derece fark var işte Lucescu ve Okan arasında. Senin kıyasın aşırı yanlış. İstediğine inanabilirsin tabi beni ilgilendirmez ama doğru kıyaslar değil seninkiler. Lucescu hangi kadro ile şampiyon yaptı. Sonrasında kim geldi kadro nasıldı. Neden Lucescu yu gönderdi yöneticiler. Bunları bir araştır derim. Ayrıca Lucescu çok saygın bir hocadır. Sana bu ligde şampiyonluğu risksiz getirir. Bu kadro ile anadolu kulüplerine karşi dualarla maç bitirmezsin

Bide şunu söylicem. Totenham hocası hariç Okanı çözemeyen yabancı bir hoca gördünüz mü. (Rigas teknik direktörü dahil) Adamlar ellerini oluşturuyo kek diye :)

Galatasaray hücum oynarda hoca Allah aşkına 5-6 pas yapıp ceza sahası içinde çatır çatır paslasip en son ne zaman gol attık hatırlamıyorum. Yani hücumda da gollerimiz çalışılmış falan değil. 2018 yılı gomis rodrigues döneminde bile mükemmel sekanslar izliyorduk şu an hiç biri yok bunların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt