Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da özellikle CL'de herkes önce savunmayı düşünüyor gol yememeyi ön planda tutuyor.

Bir bizim üstün zekalı şapşik herifin başka bir bildiği var hiç savunmayı düşünmüyor. Ya en basitinden şu orta sahayı boşaltma işini Avrupa'da yapan başka bir tane bile vasat üstü bir hoca yoktur. Kafayı yiyeceğim ya.

Lucescu dediğin adama şu kadroyu ver sana CL de en az çeyrek/yarı final oynatır o derece fark var işte Lucescu ve Okan arasında. Senin kıyasın aşırı yanlış. İstediğine inanabilirsin tabi beni ilgilendirmez ama doğru kıyaslar değil seninkiler. Lucescu hangi kadro ile şampiyon yaptı. Sonrasında kim geldi kadro nasıldı. Neden Lucescu yu gönderdi yöneticiler. Bunları bir araştır derim. Ayrıca Lucescu çok saygın bir hocadır. Sana bu ligde şampiyonluğu risksiz getirir. Bu kadro ile anadolu kulüplerine karşi dualarla maç bitirmezsin
Lucescu'yu çok iyi tanıyorum; Ozhan Canaydin şampiyon olan Lucescu'yu kovup yerine Fatih Terim'i getirdi. Bir suru transfer yapıldı ve basarisiz olundu. Yani yeni gelecek hocanın daha basarili olacaginin hiç bir garantisi yok.
Ayrica ben Okan Buruk'a destek olmaya calismiyorum, 3 kere üst üste şampiyon olmuş hocayı destekliyorum. Okan Buruk'un çok iyi bir hoca oldugunuda düşünmüyorum ama oturttuğu bir oyun sistemi var ve bu sistemle Turkiye liginde 3 senedir basarili oluyor. Bu sistemin Avrupa'da işlemediğini artık görmesini, hocaligini geliştirmesini umuyorum.

Yine tek antrenman ve yine 8‘e 2.

Takim net olarak iyi calismiyor.

Baskasi daha iyi calistirir mi bilemem ama OB ve ekibi yetersiz antrenman yapiyor.

Şu dandik ligde şu adam şampiyon oluyor diye başımızda ya bize yazıklar olsun ne diyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper lig için yeterlisin ama avrupa için maalesef yeterli değilsin

eğer aralık ayına kadar avrupada birşey yapmamış olursan yollarımız ayrılır ve bu kaçınılmaz

Lucescu'yu çok iyi tanıyorum; Ozhan Canaydin şampiyon olan Lucescu'yu kovup yerine Fatih Terim'i getirdi. Bir suru transfer yapıldı ve basarisiz olundu. Yani yeni gelecek hocanın daha basarili olacaginin hiç bir garantisi yok.
Ayrica ben Okan Buruk'a destek olmaya calismiyorum, 3 kere üst üste şampiyon olmuş hocayı destekliyorum. Okan Buruk'un çok iyi bir hoca oldugunuda düşünmüyorum ama oturttuğu bir oyun sistemi var ve bu sistemle Turkiye liginde 3 senedir basarili oluyor. Bu sistemin Avrupa'da işlemediğini artık görmesini, hocaligini geliştirmesini umuyorum.
Herkes onu diyor zaten. Gaziantep'e Rize'ye karşı oynadığı oyunun aynısını Avrupa'da oynamaya çalışıyor. Bu inadından 3 senedir vazgeçmedi. Hiçbir şey elde edememesi bir kenara dursun her defasında hezimet yaşıyor, yaşatıyor. Çünkü oynatmaya çalıştığı oyunu TR'de cezalandırabilecek bir takım yok. Dolayısı ile oynattığı oyun süper lig için doğru, Avrupa için son derece yanlış. Bunu idrak edebilmesi için daha kaç tane hezimet yaşamamız gerekiyor? Deli etti taraftarı.

Fbjk tayfanın tutunduğu tek şey; Bunların yönetimleri ve medyaları tarafından yıllardır yaratılmaya çalışılan "Galatasaray kollanıyor" yalanı veya algısıdır. Bu kulüplerin taraftarları o kadar sefil o kadar acınası haldeler ki, realiteden o kadar kopuk vaziyetteler ki tutunabilecekleri tek dal bu ve ona tutunmaya çalışıyorlar. Galatasaray'ın yapması gereken de o tutundukları dalı, bir daha onarılamayacak şekilde kırmak ve psikolojik olarak bunların tabutuna son çiviyi çakmaktır.

Bunu yapmaya gücü veya aklı yetmeyen hocayı ben bu takımda istemiyorum.

Ezber cümlelere de karşıyım. Galatasaray hücum oynar… Kime karşı oynar? Real Madrid’e karşı mı, City’ye karşı mı, Barça’ya karşı mı? Galatasaray maçına göre doğru olanı oynamalı. Başka türlü Avrupa’da başarı gelmez. Bazen Kuzey Avrupa takımlarına karşı bile geride beklediğin bir plan yapacaksın.

Herkes onu diyor zaten. Gaziantep'e Rize'ye karşı oynadığı oyunun aynısını Avrupa'da oynamaya çalışıyor. Bu inadından 3 senedir vazgeçmedi. Hiçbir şey elde edememesi bir kenara dursun her defasında hezimet yaşıyor, yaşatıyor. Çünkü oynatmaya çalıştığı oyunu TR'de cezalandırabilecek bir takım yok. Dolayısı ile oynattığı oyun süper lig için doğru, Avrupa için son derece yanlış. Bunu idrak edebilmesi için daha kaç tane hezimet yaşamamız gerekiyor? Deli etti taraftarı.

Fbjk tayfanın tutunduğu tek şey; Bunların yönetimleri ve medyaları tarafından yıllardır yaratılmaya çalışılan "Galatasaray kollanıyor" yalanı veya algısıdır. Bu kulüplerin taraftarları o kadar sefil o kadar acınası haldeler ki, realiteden o kadar kopuk vaziyetteler ki tutunabilecekleri tek dal bu ve ona tutunmaya çalışıyorlar. Galatasaray'ın yapması gereken de o tutundukları dalı, bir daha onarılamayacak şekilde kırmak ve psikolojik olarak bunların tabutuna son çiviyi çakmaktır.

Bunu yapmaya gücü veya aklı yetmeyen hocayı ben bu takımda istemiyorum.
Okan Buruk olmadan oncede ayni algıyı yaratmaya calismiyorlar miydi ? 4 sene üst üste şampiyon olup, Uefa kupası kazandigimizda bile feto var, şerefli ikincilik falan demiyorlar miydi ? Algi yaratmaya calisiyorlar diye çok yüksek şampiyonluk şansı olan hocayı kovmam; oynattigi oyun sistemi şampiyon olmaya ne zaman yetmezse o zaman kovarım.

Maalesef mal bu kadar. 3 Yıl sonunda değişmedi. Ya sene sonu geliştiremediği için veda diyeceğiz ya da şampiyon olur isek yine devam denilecek. Karar vermek gerek artık.

İdmanlar sıkıntılı

Teknik ekibi sıkıntılı

Oyuncular ile iletişimi sıkıntılı

Forma adaleti sıkıntılı

Oynattığı oyun mantalitesi sıkıntılı

Çıkardığı kadrolar sıkıntılı

Oyuncu değişiklikleri sıkıntılı

Avrupada aldığı sonuçlar sıkıntılı

Ne yapacağız biz bu adamla yaa

Maç 3-1 ve 55.dkk okan hoca leminayı alıyor ve icardi giriyor. Kötü giden maçları değişiklerle bok gibi hale getirmede üstüne yok. Çıkan gireni, kim küsecek kim darılacak diye seçildiği o kadar bariz ki.
Bu yeni de değil, her maç böyle. Geçen sene Bolu maçı 4-1 önde takım, bekliyoruz ki Gökdeniz filan girsin 80 da mertens giriyor. Young boys ilk maçı yine orta sahayı boşalttı.. bir arkadaş devre arası burda yazdı çıkar önde birini koy Apo’yu sol stopere, singoyu sağ beke sallaiyi ileri at demişti. Başımızda hoca olsa böyle yapar demiştim. Keşke hiç olmasaymış hoca, hiç olmazsa leminayı çıkartıp icardiyi atmazdı içeri. Bu değişiklik geldiği an anladım ki 5 olacak. Peki beş olacağını nasıl anladım, çok mu futbol bilgim iyi.. yahu futbol cahiliyim ben, ama alim olan bunu göremiyor mu? Görüyor, çünkü benden çok daha iyi futbol bildiği kesin.. o zaman takımın ağa babalarını küstürmemek için yapıyor bunu. Bu günden sonra bu adam zararlı Galatasaray’a..

Galatasaray kimsenin hocalığını geliştirip 300m euro'yu çöpe atacağı bir yer değildir. Galatasaray antrenman metodları yanlış olan fiziken oyuncuların çökmesine sebep olan bir hocanın oyuncağı değildir.
Galatasaray Rigas a ecel terleri dökecek bir hocanın takımı hiç değildir.

Okan’ın ligde şansı bjknin dibi görmesi ve Ali Koç fbnin başında olmasıdır. Çünkü ligde takım kalmadı. Ne ts ne başak, ne Antep… İsmail kartal 99 puan topladı. Çünkü futbol dip yapmış durumda. Şampiyonu fb-bjk- Galatasaray’ın kendi aralarında yaptığı maçlar belirliyor. Ben artık şampiyonluk istemiyorum ligde çünkü bu geri götürüyor bizi.. dişe diş rakipler olsun futbolu bilen rakipler olsun. Eğer 1990 yıllarda fb bjk Antep vs güçlü olmasaydı biz 2000 de AL kupasını alamazdık. Bu iklimde Avrupa’da başarı gelmez.

Galatasaray kimsenin hocalığını geliştirip 300m euro'yu çöpe atacağı bir yer değildir. Galatasaray antrenman metodları yanlış olan fiziken oyuncuların çökmesine sebep olan bir hocanın oyuncağı değildir.
Galatasaray Rigas a ecel terleri dökecek bir hocanın takımı hiç değildir.
Siz 3 kere üst üste şampiyon olmuş bir hocanın sezon ortasında liderken kovulacagini sanıyorsanız hayal dünyasında yaşıyorsunuz bence. Ben gercekleri yazıyorum, hoca şampiyon olduğu surece takimin basinda kalacak. İyi hoca yada kotu hoca demiyorum.

Bizden ayrılsa Avrupa'dan hangi takım teklif götürür merak ediyorum şu performansı ile. Yerel super ligimizi hiç takmadıklarını biliyoruz. Kendisini geliştiremezse Edirne ötesine zor çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt