Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadar okan hocam okan hocam diyordun vallahi siz iyi gün taraftarsınız siz billahi de iyi gün taraftarısınız
Ben hocaya karşı Avrupa'da ki maçlardan dolayı nötr hale geldim tekrar düzeltir arkasında olurum aynı hataları yapmazsa düzeltir yaparsa düzeltmez bu kadar basit bundan sonrası süreci kendisi belirleyecek.

Bir gün yaşanır bu dediğimi alıntılarım önümüzdeki sene olur 3 sene sonra olur ama ilk yabancı teknik adam maksimum görebileceği süre 1 sene olur -sonrasında Arda hocayla bir tur deneriz.
Ardanin engin ile videosunu izledim dün sezon basi antrenmanlarim ağirdir olmasida gerekiyor aklimdaki oyun için fiziksellik önemli diyor :asd: Yani yine dedigimi yapmazsak senin demenle onuda yerler rtaş.

Orta saha boşaltıp forvet oyuna sokmanın cesurluk değil salaklık olduğunu anlamasi lazım artık. Çok eskide kaldı o işler. Sen topu zor ulaştırıyorsun o bölgeye zaten. O bölgenin sayısını artırsan ne yazar. Ayrica oturmuş bi taktiği gol için varyasyonlari yok malesef. O kadar ezbere iş yapıyor ki çıldırıyorum. Senin örnek alacağın kişi guardiola kloop falan olmamalı sen simeoneyi falan örnek alman lazım. Çıkabileceğimiz maksimum seviye orası çünkü günümüzde.

Okan Buruk savundum diye bana laf edecek ustam var mı? Şakşakcı vs. muhabbeti dönmüş, önce had bilmek lazım.

Bunlardan 5 yemeyi nasil başardın reyis hele bi anlat
1e26a3ec80ef6e65bf584758339256ce.jpg

Eyyy gidi sucukçular bu camianın yüz karaları yediğiniz karaborsadan paralar haram zıkkım olsun. Adam olsaydınızda şu adama istifa diye stadı inletseydiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Union bizim ilk yarim saatteki taktikle oynayip topu rakibe verip 4 tane yapistirmis Frankfurt’a deplasmanda. Bizim hoca da sistemi degistirip 5 yiyo. Ne zaman kovacaz acaba bu herifi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt