Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 3 senedir oyuncu değiştirmeyi öğrenemedi neyi tartışıyoruz ki

Dünyanın en kötü kaybedeni

Şampiyon olunca Okan buruk istifa diye eğlenen bir adamdan ne bekliyorsunuz ?

Artiste bak.. 3 senede toplam 300 milyon Euro bonservis harcat sonra beklentiyi benim oynattığım futbol yükseltiyor de.

Avrupada leş atıyor tamam da süper lig şampiyonluğu normalleştirilmemeli dedi diye linç yemesi de haksızlık

En son 3 sene üste üste şampiyonluk hatırlayanlar dinozor oldu

Bunu körükleyen ve çanak tutanlar da her sene 100 milyon euro harcayıp yine şampiyon olamayan rakipler

Çok iyi bir teknik adam. Daha da iyi olacaktır. Desteğe devam.

Ben ligde kurulan dominasyondan çok mutluyum. İnanıyorum ki zamanla Avrupa’da da daha iyi olacağız.

Çok iyi bir teknik adam. Daha da iyi olacaktır. Desteğe devam.

folloş olunan bi avrupa maçında ortasahayı boşaltıp fiziksel problemli santrafor oyuna alarak takımı resmen sabote eden, yetmezmiş gibi zaten defansif formasyonu bulunmayan bi kurguda aynı anda 3 oyuncu değiştirip takımı oyundan düşürmekten imtina etmeyen bir kimseye "çok iyi teknik adam" diyor isek

sahiden iyi teknik adamlara ne dememiz gerekiyor peki

folloş olunan bi avrupa maçında ortasahayı boşaltıp fiziksel problemli santrafor oyuna alarak takımı resmen sabote eden, yetmezmiş gibi zaten defansif formasyonu bulunmayan bi kurguda aynı anda 3 oyuncu değiştirip takımı oyundan düşürmekten imtina etmeyen bir kimseye "çok iyi teknik adam" diyor isek

Bu şahıs herkese koşulsuz destek verelim kafasında futboldan bi haber biri. Eleştiri kültürü sıfır. İyi ki tüm camia böyle değil, Bjk'den küçük bir takım olurdu Gs. Açıklama yapmakla uğraşma

maaş düşürmek mi
aga siz bunları nereden uyduruyorsunuz cidden merak ediyorum
dünyada nerede olmuş o zaman kötü maç oynayan topçu maaş almasın

vallahi biz bu yeni nesilden nefret ediyoruz
Bence de olmaz maaş düşürme fakat 3,5 maç iyi oynayınca var olan sözleşmenin dışına çıkıp zam istemeyi biliyorlar ama o nasıl olacak…

Ben her teknik adamın epic fail değişikliklerini görüyorum.

Okan hoca çok iyi bir td demek hatasız demek değil.

Bugün gelsin dediğiniz bir sürü TD olsa Frankfurt deplasmanından evet 1 puan almıştık muhtemelen ancak ligdeki bu dominasyon da mümkün olmazdı.

Ben sadece şunu soruyorum, Klopp falan gibi fantezi isimleri bi kenara koyarsak istediğin teknik adam bize gelecek ama Okan hoca da Fener’in başına geçecek? Kabul eder misin? Ben etmem. Biliyorum ki şampiyon olacaklar.

Ne zaman bu ligde 2. ve 3. Takım ŞL’ye gider o zaman şampiyonluk benim için önemini kaybeder

Ya dogru düzgün yardimcilar gelir, ekip gelistirilir CL‘de henüz iddiamiz varken, ya da en gec sezon sonu hoca degisir. Nokta.

Aslında yeni yapılanmaya girmenin tam zamanı, rakipte başkan değişti teknik direktör değişti, kadromuz oturdu, biraz fark açtık bundan sonra disiplinli teknik taktik bilgisi olan hocaya dönmek lazım, açtığımız bu farkın avantajını kullanmak lazım, yoksa sadece tr liginde konya falan yenip mastürbasyon yapıyor oluruz

fenerlilerin güçlendirilmiş iso kartal muhabbeti gibi güçlendirilmiş okan buruk muhabbetine giriyoz çaresizlikten

bu adam avrupa işini beceremedi ve beceremeyecek o yüzden kendisiyle vedalaşılmalı

fenerlilerin güçlendirilmiş iso kartal muhabbeti gibi güçlendirilmiş okan buruk muhabbetine giriyoz çaresizlikten

bu adam avrupa işini beceremedi ve beceremeyecek o yüzden kendisiyle vedalaşılmalı

İsmail Kartal dışında kim olsa 99 puan alınırdı denilen kadronun üstüne 100 harcadılar + Mourinho getirip kepaze oldular.

Okan hoca şu an Avrupa’da iyi değil ancak bakalım ŞL nasıl bitecek. 7 maçın sonunda farklı şeyler konuşuyor olabiliriz.

Ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Okan Buruk'un maaşına zam yapılmalı benc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt