Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir eleştiri yazısı okudum, sizinle de paylaşayım;

Güçlendirilmiş okan buruk ile 7 forvetle oynarız

150m harcadi len
80m nu olan forvet frankfurt macinda sahada yoktu ama?
Olsun 150m harcadi len

Adama ekip diyorlar Türk diye eleştiriyorsunuz diyor.

Koşu mesafesi diyorsun Uefa yanlış diyor.

Yarın Frankfurt’a 5-1 yenilen ben değilim taraftarlar da diyebilir.
PSV maçında iki takımda 140km koşmuş diyor. bu mümkün değil gibi

PSV maçında iki takımda 140km koşmuş diyor. bu mümkün değil gibi
O benim de dikkatimi çekmişti, yedekten girenlerin ciddi tempo yapması lazım.

Koşu mesafelerinde rakamsal hata olabilir çünkü ölçüm tekniği ölçeklendirme ile alakalı.

Buradaki sıkıntı referans veri noktası, bizim maçta Frankfurt 10 km fazla koşmuş gözüküyor ama yok aynı koştuk diyor başka bir veriye göre.

Bir takım yanlış diğer takım doğruyu savunuyor yani. 119 koşmadığımız da bariz.

PSV Union maçını ölçeklendir 128e 133 olur, ikisi de düşer ama Okan rakibi aynı tutup bizi 10 yükselten verinin doğru olduğunu iddia ediyor.

Liverpoolda sara gibi beli dönmeyen oyuncu var mı? Atleticoda icardi gibi duba gibi olmuş oyuncu var mı? Atletik performans ekibi iyi diyor, rakiplerinde senin bitik oyuncuların fiziğin oyuncu yok

O benim de dikkatimi çekmişti, yedekten girenlerin ciddi tempo yapması lazım.

Koşu mesafelerinde rakamsal hata olabilir çünkü ölçüm tekniği ölçeklendirme ile alakalı.

Buradaki sıkıntı referans veri noktası, bizim maçta Frankfurt 10 km fazla koşmuş gözüküyor ama yok aynı koştuk diyor başka bir veriye göre.

Bir takım yanlış diğer takım doğruyu savunuyor yani. 119 koşmadığımız da bariz.

PSV Union maçını ölçeklendir 128e 133 olur, ikisi de düşer ama Okan rakibi aynı tutup bizi 10 yükselten verinin doğru olduğunu iddia ediyor.
yok ya okan mevzusu ile ilgili değildi sorum. bu 140km çok dikkatimi çekti benim. kaleci dahil koşması lazım 2 takımında

Atletik performans ekibi hakkında cahilce yorumlar yapıldığını hissediyorum

Aralık-Ocak aylarında gördüğümüz fiziksel düşüşü sezon başı erkenden görüyoruz bu sezon. Kasıtlıysa kötü, kasıtlı değilse daha kötü bir şey.

Yerli diye bu kadar yüklenmeyin hocamıza

Torrent övüyordunuz zamanında

Geçen sene sonunda şampiyon olup güzel bir veda yapılmalıydı o zaman da bunu söyledik şuan söylemiyoruz. Bir Avrupa daha feda edildi bu sene yine. Sürekli aynı hikaye sürekli sürekli sürekli. Yeter abi.

Okan hocayla olan kararımı verebilmem için Arda Turan'la yapılan video tarzı bi video lazım.

Hem çok seviyorum hem bir sürü özelliğini takdir ediyorum hem de yeri geliyor ağır sövüyorum

Okan hocayla taraftarın ilişkisi lise aşkına dönüştü

Okan hocayla olan kararımı verebilmem için Arda Turan'la yapılan video tarzı bi video lazım.

Hem çok seviyorum hem bir sürü özelliğini takdir ediyorum hem de yeri geliyor deliriyorum

Okan hocayla taraftarın ilişkisi lise aşkına dönüştü
ilk aşkım sevgilim liselim benim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt