Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool maçından puan alırsa kralı gelse yollayamaz şampiyon yaptığı sürece. Kendi göbeğini kendi kesecek yine. Absürt bir skor alırsak Liverpool maçından muhtemelen BJK maçı son maçı olur zaten.
Yönetim bazında bir şey olmaz. Kendisi de öyle bir noktada bırakmaz. Ama şampiyon olursak kendisi istifa edebilir. Bu ülkede 3 günde gündem değiştiği için de unutulur gider her şey.

Yönetim bazında bir şey olmaz. Kendisi de öyle bir noktada bırakmaz. Ama şampiyon olursak kendisi istifa edebilir. Bu ülkede 3 günde gündem değiştiği için de unutulur gider her şey.
Gelen tepkilere göre kendilerini kurtarmak için hocayı yiyebilirler. Liverpool maçının hemen ertesinde yine iç sahada BJK maçı var çünkü. Liverpool'dan 1 puan alamazsa işi çok zor. Absürt skor gelmese bile Frankfurt maçı sonrası millet en azından 1 puan almalı gözüyle bakıyor. Topçuların da hali hal değil. BJK maçına yansımama ihtimali yok Liverpool maçının. Liverpool maçını kaybedersek BJK de içimizden geçecek muhtemelen. O mental kırılganlıkla BJK maçını da kaybederiz çünkü. Öyle olursa da taraftar zaten iyice ateşlenecek doğal olarak. Dursun da kendisini kurtarmak için en kolay hamleyi yapar öyle bir durumda. Sergen kredi kazanmak için geçen haftadan bizim maçı planlamaya başlamıştır. Çok pamuk ipliğine bağlı bir durumda hoca. Alanya maçını bile kesin yeneriz diyemiyorum şu anda.

Liverpool'a kaybedecek ve devam edecek, kovulma falan hikaye. Bu yönetim düzgün bir hoca da getiremez zaten.

ŞLde total toplayacağımız puan 6 olarak gözüküyor bir şeyler değişmezse.
ligde böyle devam ettiğimiz sürece kimse kovamaz ama avrupa rezaleti devam ederse yönetimle arası baya açılmaya başlar bence, mesela seneye kovulmasına yetecek kadar açılır mı orasını bilemem

Sergen ve BJK balı devreye girerse belli olmaz. Geçen yıl da berbat haldelerken gittik bunlara yenildik durduk yere, sezon öncesi 5 yedik. Okan'ın en kötü maçları hep BJK'ye zaten. FB'ye hazırlandığı gibi hazırlansa her maç 5 atardık bunlara. 3 yıldır berbat haldeler.

Liverpool'a kaybedecek ve devam edecek, kovulma falan hikaye. Bu yönetim düzgün bir hoca da getiremez zaten.

ŞLde total toplayacağımız puan 6 olarak gözüküyor bir şeyler değişmezse.
Okan Buruk bırakıyorum dese ne yapacağını bilemez bu yönetim. Urfaspor tayfanın ilk gideceği kişi de Fatih Terim olur. Hocayı çok severim ama artık teknik direktör olarak değil başkan olarak gelmeli kulübe.

kaç sezon sağ bek bulamayan, aylarca kaleci alamayan en son gidip uğurcan’a +30 dökülen yönetim hoca bulabilir mi yav geçelim

7-8 yemediğimiz sürece kovulmaz okan. öyle fantastik bir skorda bile bjk maçına çıkar, 3 tıklatsa bjk’ye yine devam eder

kaç sezon sağ bek bulamayan, aylarca kaleci alamayan en son gidip uğurcan’a +30 dökülen yönetim hoca bulabilir mi yav geçelim

7-8 yemediğimiz sürece kovulmaz okan. öyle fantastik bir skorda bile bjk maçına çıkar, 3 tıklatsa bjk’ye yine devam eder
Hoca aramazlar ki Terim gelir direkt
Yabancı hocaya girmezler
Yerlide ise Terim hariç Arda var bir tek onun için de daha erken

Hoca aramazlar ki Terim gelir direkt
Yabancı hocaya girmezler
Yerlide ise Terim hariç Arda var bir tek onun için de daha erken
Arda orayı bırakıp hayatta gelmez bize. Adam oraya gelmek için yırttı kendini 2 yıl boyunca Eyüp gibi bir takımda. Shaktar'da da başarılı olursa oradan İspanya yapacağını biliyor. Niye geriye doğru hamle yapsın.

Okan Buruk bırakıyorum dese ne yapacağını bilemez bu yönetim. Urfaspor tayfanın ilk gideceği kişi de Fatih Terim olur. Hocayı çok severim ama artık teknik direktör olarak değil başkan olarak gelmeli kulübe.
İstemem yan cebime koy ha?
Vallahi biz onattan nefret ediyoruz
Billahi ediyoruz

Arda orayı bırakıp hayatta gelmez bize. Adam oraya gelmek için yırttı kendini 2 yıl boyunca Eyüp gibi bir takımda. Shaktar'da da başarılı olursa oradan İspanya yapacağını biliyor. Niye geriye doğru hamle yapsın.
Galatasaray gerilik ha?
O zaman Avrupa’dan başarı beklemeyin arkadaş

En mantıklı hamle şu anda senol güneş gibi duruyor.

Okan buruk bjk maçından sonra kovulur diye dusunuyorum.

Zamanlama olarak cok doğru değil ama tirubunle bağı kopmuş birinin cok uzun süre dayanmasi olası değil.

Hoca gitsin demiyorum ama 3 yılda kat ettiği gelişim neredeyse sıfıra yakın.

Bunu söylemek beni de üzüyor ama gerçekler böyle. Artık bir şeyler göstermesi lazım ama bir türlü o eşiği atlayamıyor.

Normalde bu ciddi bir sorun ama ligi aldığı müddetçe bir şekilde takımın başında kalacak.

En mantıklı hamle şu anda senol güneş gibi duruyor.

Okan buruk bjk maçından sonra kovulur diye dusunuyorum.

Zamanlama olarak cok doğru değil ama tirubunle bağı kopmuş birinin cok uzun süre dayanmasi olası değil.
1758626221561.webp

Kanat futbolu ordinaryusu Şenol hocam Saneyle neler yapar acaba. Heyecanlandım.

Gelen tepkilere göre kendilerini kurtarmak için hocayı yiyebilirler. Liverpool maçının hemen ertesinde yine iç sahada BJK maçı var çünkü. Liverpool'dan 1 puan alamazsa işi çok zor. Absürt skor gelmese bile Frankfurt maçı sonrası millet en azından 1 puan almalı gözüyle bakıyor. Topçuların da hali hal değil. BJK maçına yansımama ihtimali yok Liverpool maçının. Liverpool maçını kaybedersek BJK de içimizden geçecek muhtemelen. O mental kırılganlıkla BJK maçını da kaybederiz çünkü. Öyle olursa da taraftar zaten iyice ateşlenecek doğal olarak. Dursun da kendisini kurtarmak için en kolay hamleyi yapar öyle bir durumda. Sergen kredi kazanmak için geçen haftadan bizim maçı planlamaya başlamıştır. Çok pamuk ipliğine bağlı bir durumda hoca. Alanya maçını bile kesin yeneriz diyemiyorum şu anda.

liverpooldan 8 yesek bile bjkye minimum 3 atarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt