Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye ligi için evet ama gerek Avrupa'da gerekse oyuncular gelişimi konusunda çok yetersiz. Her gelen oyuncunun performansı geriye gitti. Zaha ilk aklıma gelen gibi bir çok oyuncudan faydalanamadık. İngiltere'de uçan kaçan Gabriel Sara başta olmak üzere bir çok oyuncu performans olarak geirye gittiği gibi, bir çoğuda gelişim gösteremedi.

Yunus hariç ki onu da saymıyorum bir tane genç veya altyapıdan oyuncu çıkaramadık.

Kendisini her ne kadar sevsekte bu pahalı kadrolar Fatih Terim'e, Mancini'ye dahi kurulmadı. Ki bu kadrolar lig bu kadar kalitesizken bile bu kadar kötü oynuyorsa oturup şapkayı önümüze koymak lazım.

Hocam takımdaki dinamizm ve transfer stratejisi yönünde umarim daha iyi oluruz.

deniz allah aşkına ligde bizden fşzken daha iyi bir takım varmı? YOK!

osimhen
sane
singo
ilkay
uğrucan almış bşr adamada transferden vurulmaz!

okan hocam işini 10/10 yapıyor

yönetim ve futbolcularda sorun!

deniz allah aşkına ligde bizden fşzken daha iyi bir takım varmı? YOK!

osimhen
sane
singo
ilkay
uğrucan almış bşr adamada transferden vurulmaz!

okan hocam işini 10/10 yapıyor

yönetim ve futbolcularda sorun!
Ne istiyorlar bu hocadan anlamıyorum

Sizi şampiyon yapiyor
Üst üste galip gelip rekor kırıyor
Feneri Tokat manyağı yapıyor

Tutturmuslar avrupa diye

Şu şampiyon olma ŞL çeyrek finali olsun okay misiniz mevzusu ne zaman bitecek ya

Şampiyonluğa zaten mevcut kadro ve adınla oynamak zorundasın, olmazsan da eleştirilirsin bu hep böyledir.

Şampiyon ol üstüne ŞL kazan demiyoruz edebinle kaybet ortalama üstü iş yap bizi rezil etme diyoruz.

Şunu aklamak için lig üzerinden hikaye anlatmaya son verin.

Senin hocan kadro yeterli Avrupa’da tokatlıcam diyor üstüne ilk maçta 5 yiyor biz napalım.

Ne istiyorlar bu hocadan anlamıyorum

Sizi şampiyon yapiyor
Üst üste galip gelip rekor kırıyor
Feneri Tokat manyağı yapıyor

Tutturmuslar avrupa diye
Sampiyonlar Ligi’nde ilk senesinde son maca kadar gruptan cikma sansini surdurup Manchester United’in ustunde 3. oldu; gecen sene Avrupa Ligi’nde ilk sekizi son macta kacirdi. Avrupa’da birkac tane hayal kirikligi yaratan mac var ve bu yuzden basarisiz ama abartildigi kadar bir rezalet falan yok ortada.
Galatasaray Okan Buruk’tan once Sampiyonlar Ligi’ne kac kere katilmis ve bunlarin kacinda gruptan cikmis bir bakin bakalim. Fatih Terim kac kere Sampiyonlar Ligi’ne katilmis ? Kac kere gruptan cikmis ? Galatasaray sizin sandiginiz gibi her sene Avrupa’da ceyrek final, yari final gormuyor.

CL de çeyrek final yarı final bekleyen yok zaten avrupada takımlarla kafa kafaya oynasak ben okeyim, maçlarda hiçbir heyecan yok. Düzgün oynayıp kafa kafaya oynayıp hepsini kaybedelim kimsenin çok itiraz edeceğini düşünmüyorum, biz çoğu maçta direkt eziliyoruz.

Şu şampiyon olma ŞL çeyrek finali olsun okay misiniz mevzusu ne zaman bitecek ya

Şampiyonluğa zaten mevcut kadro ve adınla oynamak zorundasın, olmazsan da eleştirilirsin bu hep böyledir.

Şampiyon ol üstüne ŞL kazan demiyoruz edebinle kaybet ortalama üstü iş yap bizi rezil etme diyoruz.

Şunu aklamak için lig üzerinden hikaye anlatmaya son verin.

Senin hocan kadro yeterli Avrupa’da tokatlıcam diyor üstüne ilk maçta 5 yiyor biz napalım.
ilk elin günahı olmaz dostum

batakta hep ilk el 9-10a girerim batarım sonra tokatlamaya başlarım

Sampiyonlar Ligi’nde ilk senesinde son maca kadar gruptan cikma sansini surdurup Manchester United’in ustunde 3. oldu; gecen sene Avrupa Ligi’nde ilk sekizi son macta kacirdi. Avrupa’da birkac tane hayal kirikligi yaratan mac var ve bu yuzden basarisiz ama abartildigi kadar bir rezalet falan yok ortada.
Galatasaray Okan Buruk’tan once Sampiyonlar Ligi’ne kac kere katilmis ve bunlarin kacinda gruptan cikmis bir bakin bakalim. Fatih Terim kac kere Sampiyonlar Ligi’ne katilmis ? Kac kere gruptan cikmis ? Galatasaray sizin sandiginiz gibi her sene Avrupa’da ceyrek final, yari final gormuyor.

Galatasaray en son ne zaman böyle bütce ve harcama ile Avrupaya katilmis? Osimhen herhalde Avrupada net maas olarak 3. siradaysa sasirmam. Bizim ne zaman böyle lüks bir kadromuz vardi?

Kimse kendisinden kupa ya da yarı final beklemiyor. Yenmen gerekenleri yen, zorlaman gerekenleri zorla yani uluslararası arenaya çıkıyorsun biraz varlık göster, imza at. 27 maçta 56 gol yemişsin artık bir şeyleri değiştirmenin vakti gelmedi mi diye sorgula.

Terim bile o toplama takım ile PSG ve Real deplasmanlarında fark yemesine rağmen içerde 1-0 ve son ana kadar acaba beraberlik gelir mi oyunu oynatmıştı sen bizi Toppmoller'e dalga geçtiriyorsun; adam en az 2 gol atacağımızı biliyordum diyor. Utanmalısın Okan hoca.

Galatasaray en son ne zaman böyle bütce ve harcama ile Avrupaya katilmis? Osimhen herhalde Avrupada net maas olarak 3. siradaysa sasirmam. Bizim ne zaman böyle lüks bir kadromuz vardi?
Butcenin buyuk kismini ayirdigin Osimhen ilk macta oynamadi.
30 milyona Ugurcan almis olman kadro luksun oldugu anlamina gelmiyor; Muslera, Melo, Selcuk, Sneijder, Burak, Drogna, Eboue’li kadron bu kadrodan daha mi az lukstu mesela ?

Medyada son 2-3 gündür; ligde önemli hemen asıp kesmeyin vs. gibi bir algı çıkmaya başladı bunlar için efor sarfedeceğine işine odaklansa herkes için en iyisi olacak zira 120 yıllık kulübün en rahat teknik direktörlüğünü yapmakta. Klişe bir söz vardır ya hani halk arasında "hiç yokluk görmedi." tam olarak böyle.

19 maç ve yenilen 46 gol. Bu gollerin 3/4'ü kontra ataktan yediğimiz goller.
Maç başı yenilen 2.42 gol ortalaması. Ben utanıyorum ama Okan hoca utanmıyorsa kendi bilir.

1758703070246.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt