- 25 Kasım 2008
- 13.557
- 12.267
- 2.168
Bunu kendine gsli diyen bir söyleyemez mesela fenerli olsa anlarız
Rams Parktaki maçta Konyaspor tribününde yer aldın mı almadın mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu kendine gsli diyen bir söyleyemez mesela fenerli olsa anlarız
inan seni hiç ilgilendirmezRams Parktaki maçta Konyaspor tribününde yer aldın mı almadın mı
Clde 7 maçta 1 gb 2 beraberlik19 maç ve yenilen 46 gol. Bu gollerin 3/4'ü kontra ataktan yediğimiz goller.
Maç başı yenilen 2.42 gol ortalaması. Ben utanıyorum ama Okan hoca utanmıyorsa kendi bilir.
Ekli dosyayı görüntüle 303977
uydurma haberleri paylaşmayın-fake haber-
uydurma haberleri paylaşmayın
fenerbahçelileşmeyin
LEŞMEYİN
Okan olduğu sürece bu sezon oyuncu eleştirmeyi komple bıraktım.Elindeki oyuncuların çoğu performansı düşüyor fiziksel olarak düşüyor.neler dendi
Kimin sayesinde o kadar harciyabilme noktasina geldi?3 senede toplam 30 milyon harcamaya gücü olmayan Galatasaray’ın şampiyonlar ligi dönemleriyle son 3 senede 300 milyonu sadece bonservise harcamış Galatasaray’ı birebir aynı kefeye koyan zihniyete sabaha kadar ne anlatsan boş.
Erden Timur aslan payına sahipKimin sayesinde o kadar harciyabilme noktasina geldi?
Bunu hic düsündünmü mantikli düsünebilen arkadas?
Devam?Erden Timur aslan payına sahip
Devam?
Söyliyebilirsin hadi
Okan buruk kasa kolaylığı falan mı sağlıyor cebinden anlamadım ?Kimin sayesinde o kadar harciyabilme noktasina geldi?
Bunu hic düsündünmü mantikli düsünebilen arkadas?
Guzel bir kelime buldun, tebrik ediyorum.LEŞMEYİN