Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane cikarip Metehan aliyo ya dalga geciyo herif valla. Su takim yenilmiyosa sirf adindan dolayi yenilmiyo sana ragmen yenilmiyo. Dovulerek kovulmasi lazim artik su adamin illallah ettirdi kendinden. Ne izletiyonuz ulan bize futbol diye yeter be.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şuan alanyanın 4 kaçan neti var gözüküyor, ki bunlar %100 olanlar, bi kayda geçmeyen %80-90lık tehlikeli atakları söylemiyorum bile, bu poziyonlar gole dönüşmese bile kazanınca susmak,halı altına süpürmek,geleceğimize zarar verebiliyor işte, sonra bunları atan takımlar çıkıyor.

Ben hayatımda bu kadar inat bi insan görmedim.

Hahahahahahhahahahahahaha Metehanı soktu. Rezillik. Şuan öyle bir sıvıyor ki.

Allah herkese bunun sansından versin. Rezalet kepaze oyun. Pat kut galibiyet ve o koltukta oturuyor halen. 3 senedir bir elin parmagını gecmez iyi oyun. Kimin ne oynadıgı ne yaptıgı belirsiz Ne işe yarar acaba

Biz böyle top oynamaya devam edecektik bu kadar parayi niye harcadıl kardeşim ? Avrupada rezilliğe devam logde zaten rakip yok tatsiz tutsuz futbol ee madem bunlar devam edecek osimhene neden 100 milyon bağlattin icardi var elinde uğurcana niye 30 milyon bağlattin neden harcandi bu paralar ?

İcardiyi çıkaracak yüreğin olmadığı için hiçbir zaman iyi. Bir td olamayacaksın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren çok kolay çalım yedi yapmamalı bu basit hataları. Jakops sol bekte daha iyi bi seçim olabilir hocam Lpool'da

Sali gunu ne yapacaksin acaba hoca cok merak ediyorum.

Baya endiseliyim

Allah aşkına bırak git güzel ayrılalım. Benden de pes artık. Diyecek laf kalmadı.

100 yılda üst üste şampiyon yapsa iyi bir hoca değil. Zaten şu takımı herkes üç aşağı beş yukarı kendisi gibi oynatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt