Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Kocaelinin böyle iyi bir takim oldugunu bilmiyorudum, herifler baya baya oynuyor pres yapiyor bize nefes aldirmiyor, haydi ben bilmiyorumda bizim teknik ekip bunun hesabini yapmadimi?

Icardi’nin ilk 11 oynadığı veya sonradan oyuna girdiği hangi maçı kontrol edebildin de böyle bir deplasmana Icardi ile hem de çift forvet çıkıyorsun. Orta sahayı eksilttiğinde aldığın skorları bilmiyor gibi hala aynı hatayı yapıyorsun.

Vallahi sen akıllanmazsın. Öğrenebileceğine dair umudumu kestim senden. Ne halt edersen et.

Orta sahayı kalabalık tuttuğu her maç avrupa maçları dahil iyi oynadık geldi yine aynı haltı yapıyor cidden tanımlamak zor. Ek olarak şu İcardiyi antremanda 5 dakika izlesem kadroya almam adam futboldan o kadar kopuk ki hiçbir özelliği kalmamış. İcardi- Sara Barış- Sallai yapıp klasik sisteme dönelim yine kazanırız maçı zaten. Saçmasapan işlere girmesek yeterli rakip city değil Kocaeli, adamlar dalga geçilip capslik yapılan heriflerle tek kale oynadı ilk yarı.

Takım geride diye giydirmeye gerek yok, anlık bakmayalım mevzuya ama kadro futbol cahillerinin iddiasının aksine yetersiz. Osimhenin yedeği kim, Torreiranın yedeği kim, Bardakçının yedeği kim vs vs. Takımda değişiklik şart hocam

İcardi oynayabilirdi harsi kalede oynarsan biz böyle oynamadikki.

Bu arada singo niye cikti

Hoca ezbere top oynatıyor maalesef. Bazı maçları küçümsüyor. Şu maçı vermenin hiçbir mazereti yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt