Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper ayrı sağ bek ayrı alınmalıydı arda da kiralanmalıydı bir bok olacağı yok da oynayarak belki gelişirdi

Gitti hem sağ bek hem stoper saçmalığına girdi o aldığı herif de 2 mevkide de oynayamıyor komedi

Hocam yine şampiyon yapacak gibi görünüyor.

bu kadar eksikle yenilmemesi başarıdır ama bu kadar kötü kadro planlaması yüzünden eleştirileri hak ediyor. fenerde giren oyunculara bak bir de galatasaray'a.

74 dakika mükemmel idare ettiğin maç yani amatör insan yapmaz şunu. Yunus 20 dakika oynat bişeyler yap Arda ne

Adamlar savunma güvenliğini bıraktı belkide Osimheni kaçıracaz son dakika araya tuttun İcardiyi aldın ordada mahvettin

Arda'yı ateşe atmasına hiç gerek yoktu. Çocuk şu baskılı maçta adamını tutamadı gol yedirdi. Osimhen canını dişine takmış oynarken, ayağına top bile gelmeyen hava mücadelesi kazanamayan Icardi de çok saçma bir hamleydi.

Macin kizginligi ile gereksiz bir sekilde abartiyorsunuz

Oyuna alacak oyuncu yoktu ilkay’in o dakika’ya kadar saha da kalmasi bile mucize

Yerine alacak adam olmadigi icin lemina’yi gercek pozisyonuna aldi

Yedigimiz gol atilan orta’ya bakmak lazim,hic bir oyuncumuz karsilamadi

Sanchez orda bir oyuncu ile didisiyordu mesela pozisyonunu da kaybetti

Bir konsantrasyon kaybi ile gol yedik futbol da bu var olmasaydi daha iyiydi tabiki

Önemli olan lider dönmek,mac önü de bunu konustuk kaybetmis olsaydik ligi bitirecekti malum taraftar

şu oyuncu değişikliklerinde ne yapacağını öğren artık öncesinde yedek aldır sonra hangi adamı ne zaman oyuna alacağını çöz veya yanına seni uyaracak birilerini al ..

Yerlilerle arası bozulmasın diye yedek aldırmadı dedim saçmasapan saldırdı birileri burada. İcardiyle arası bozulmasın diye oyuna alıyor şunun bana mantıklı tek açıklamasını söyleyin. Belki Osimhen olsa kafayı vurdurmayacak orada uzaklaştıracak.

2 puan gitti diye bakmayin deplasmanda yedeksiz bir kadroyla 1 puan aldik.

Evet 3-4 dakika daha dayansak 3 puan bile aliyorduk ama ilk yari disinda top falan oynamadik. Golun uzerine yatmaya calistik ama bazi oyuncular yorgunluktan dokulmeye basladi.

Mecbur oyuncu degisikligi yapmasi lazimdi oyle degistirmesine gerek yok demeyle olmuyor bu isler, bu sadece kolaya kacmak ve ezbere mac skoruna gore yorumdan oteye gitmez.

Ben sadece Berkan niye daha erken oyuna alinmadi ona sasirdim, Arda girmeyecekti boylece Lemina stoperde kalacakti, Berkan'i orta sahaya atabilirdi.

2 puan gitti diye bakmayin deplasmanda yedeksiz bir kadroyla 1 puan aldik.

Evet 3-4 dakika daha dayansak 3 puan bile aliyorduk ama ilk yari disinda top falan oynamadik. Golun uzerine yatmaya calistik ama bazi oyuncular yorgunluktan dokulmeye basladi.

Mecbur oyuncu degisikligi yapmasi lazimdi oyle degistirmesine gerek yok demeyle olmuyor bu isler, bu sadece kolaya kacmak ve ezbere mac skoruna gore yorumdan oteye gitmez.

Ben sadece Berkan niye daha erken oyuna alinmadi ona sasirdim, Arda girmeyecekti boylece Lemina stoperde kalacakti, Berkan'i orta sahaya atabilirdi.
İlkay yerine Yunus yapsa yine olurdu

haha atıp diye gülen şerefsiz gsli var gsnin şampiyonluklarında sevinmemiştir yahut bizden daha çok sevinmiştir öyle bir şerefi olmayan insan

iş işten geçtikten sonra sallamak ne kadar kolay
golü leminanın üzrinden de atabilirdi
ilkayın çıkması gayet doğruydu leminayı da normal pozisyonuna çekti os almadığı için
bence tek hatası osinin çıkmasıydı icardi girdi de ne oldu top değmedi ayağına
puan kaybı net yönetime yazar geçin bu işleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt