Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Ben tabiki daha kötü oynatırdım yav bu da soru mu?
![]()
Katılmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben tabiki daha kötü oynatırdım yav bu da soru mu?
![]()
Bende katıl üyeliği bedavaydı oysa ki.Katılmıyorum
Alper pro lisans kurs ücretimi yatırdığındaBende katıl üyeliği bedavaydı oysa ki.![]()
Hoca ''6 no istiyorum, sağbek istiyorum, stoper istiyorum vs'' dedi de yönetim ''Hocam 6 no almayalım, sağbek ve stoper işini tek kişiyle çözelim, 35 ise 35 m olsun'' mu dedi sence?Planlama işi sadece TD'ye bırakılamayacak kadar meşakkatli bir iş. Bana göre dünyanın en iyi TD'si Pep o bile City'de planlamayı tek başına yapmıyor. Deneyimli, CV'si kuvvetli biri ekibiyle birlikte gelmeli. Artık Hatipoğlu, Kavukçu vb. yöneticiler sadece tesiste eksik, futbolcunun herhangi bir sorununun çözümünde vb. olmalı. Transfer ve planlamada bu isimler olmamalı.
Sportif direktör olsa bazı oyuncuları bir şekilde gönderecek yer bulacak ve ona göre oyuncu alacaktı belki. Yada hocaya fikirler verecek ve ikna edecekti. Bunu futbolu ve futbol piyasası bilmeyen yönetici bunları konuşamaz TD ile bilgisi yetmez. SD ise bu konuda hoca ile fikirlerini konuşur onu ikna edebilir. İnisiyatif bile alabilir.Hoca ''6 no istiyorum, sağbek istiyorum, stoper istiyorum vs'' dedi de yönetim ''Hocam 6 no almayalım, sağbek ve stoper işini tek kişiyle çözelim, 35 ise 35 m olsun'' mu dedi sence?
Yönetim ne dediyse yapmaya çalıştı; velev ki oyunculara ederlerinin üzerinde bedeller ödemiş olsunlar. Transfer işinin nasıl da istediği şekilde sonuçlandırıldığını bizzat söyleyen kendisi. Ortalama bir TD, stoper ve 6 rotasyonunda sıkıntı çıkacağını görür ve ona göre taleplerini iletirdi.
Sportif direktör olsa ne değişecekti, hoca ile olası çatışmadan başka? Ayrıca belirteyim, SD işine hiç aklım yatmıyor TR deki futbol düzeninde zor o iş...
Buruk Bey: kadrom yeterli. orta saha alıp ne yapacağız 12 kişi mi çıkacağız maçlara.
hoca şimdi apokeri de kesemez ağır taş bir stoper alamayız cuesta vari biir şey gelecek yineHocamın stoperi yokmuş. Yazin yirtindik sol stoper lazim diye. Devre arasinda aldiracak simdi.
Ins stopere kiralik birini alirlar.hoca şimdi apokeri de kesemez ağır taş bir stoper alamayız cuesta vari biir şey gelecek yine
Sağbek oynayan stoper aldı ya işteHocamın stoperi yokmuş. Yazin yirtindik sol stoper lazim diye. Devre arasinda aldiracak simdi.
Keyfim yok
Silas andersen Thomas jorgensen kislyak alırımLemina’ya bir alternatif yazin 30M’a kadar?