Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Planlama işi sadece TD'ye bırakılamayacak kadar meşakkatli bir iş. Bana göre dünyanın en iyi TD'si Pep o bile City'de planlamayı tek başına yapmıyor. Deneyimli, CV'si kuvvetli biri ekibiyle birlikte gelmeli. Artık Hatipoğlu, Kavukçu vb. yöneticiler sadece tesiste eksik, futbolcunun herhangi bir sorununun çözümünde vb. olmalı. Transfer ve planlamada bu isimler olmamalı.
Hoca ''6 no istiyorum, sağbek istiyorum, stoper istiyorum vs'' dedi de yönetim ''Hocam 6 no almayalım, sağbek ve stoper işini tek kişiyle çözelim, 35 ise 35 m olsun'' mu dedi sence?

Yönetim ne dediyse yapmaya çalıştı; velev ki oyunculara ederlerinin üzerinde bedeller ödemiş olsunlar. Transfer işinin nasıl da istediği şekilde sonuçlandırıldığını bizzat söyleyen kendisi. Ortalama bir TD, stoper ve 6 rotasyonunda sıkıntı çıkacağını görür ve ona göre taleplerini iletirdi.

Sportif direktör olsa ne değişecekti, hoca ile olası çatışmadan başka? Ayrıca belirteyim, SD işine hiç aklım yatmıyor TR deki futbol düzeninde zor o iş...

Hoca ''6 no istiyorum, sağbek istiyorum, stoper istiyorum vs'' dedi de yönetim ''Hocam 6 no almayalım, sağbek ve stoper işini tek kişiyle çözelim, 35 ise 35 m olsun'' mu dedi sence?

Yönetim ne dediyse yapmaya çalıştı; velev ki oyunculara ederlerinin üzerinde bedeller ödemiş olsunlar. Transfer işinin nasıl da istediği şekilde sonuçlandırıldığını bizzat söyleyen kendisi. Ortalama bir TD, stoper ve 6 rotasyonunda sıkıntı çıkacağını görür ve ona göre taleplerini iletirdi.

Sportif direktör olsa ne değişecekti, hoca ile olası çatışmadan başka? Ayrıca belirteyim, SD işine hiç aklım yatmıyor TR deki futbol düzeninde zor o iş...
Sportif direktör olsa bazı oyuncuları bir şekilde gönderecek yer bulacak ve ona göre oyuncu alacaktı belki. Yada hocaya fikirler verecek ve ikna edecekti. Bunu futbolu ve futbol piyasası bilmeyen yönetici bunları konuşamaz TD ile bilgisi yetmez. SD ise bu konuda hoca ile fikirlerini konuşur onu ikna edebilir. İnisiyatif bile alabilir.

Buruk Bey: kadrom yeterli. orta saha alıp ne yapacağız 12 kişi mi çıkacağız maçlara.
The Big Bang Theory Reaction GIF

Hocamın stoperi yokmuş. Yazin yirtindik sol stoper lazim diye. Devre arasinda aldiracak simdi.

Yarın puansiz dönersek avrupa defterini kapatma olasıligımız %50 falan rotasyonsuzluğumuzdan avrupadan elenmiş olacağız eğer elenirsek. Buda sana yazar daha sonea maç haftada 1 e dondugunde bu kadro goturunce birde kendini haklı bulmak gibi bir şeyde yapmazsın umarım.

Yönetimden birinin çıkıp sana 30 milyon euroya sağ bek alalım dediğini hiç sanmıyorum:d Yönetim pek dahil olmuyor belli ki. Singo süper bir oyuncuda adam sakat olunca hiçbir işe yaramıyor sonuçta. Muhasebeci değiliz taraftarız ama transfer kendisine bırakılmamalı kesinlikle, son yıllarda ağır zarara girdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt