Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.868
- 20.488
- 2.663
Leş takımlara can simidi olmaya tam gaz devam edelim hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayriyeten birşeyden çok rahatsızım
okan buruk eleştirirken torrent gibi tudor gibi çaycılarla kıyaslayanlar bu kutlu davamızda bize zarar veriyor!
hakaretde edemezsiniz !
kapasitesi gsye yetersiz diyin
hoca değil diyin ok ama hakaret etmeyin çok sevimsiz duruyor
ki kapasitesi gerçekten yetmiyor gsye ne hocalık babında ne scoutingde ne karizmada!
adam gibi eleştirin doğru eleştirin
ben bu adama bu forumda senelerce muhalifim ama hakaretim yoktur nede torrent tudor gibi çaycılarla kıyaslarım
benim kıblem ftdir hocalıkda kıyas yapacaksanız onunla yapın!
Usg macindanda almaliydi. 11 puanın olacakti1 puan almaliydin bu maçtan, neyse
Torrent taktik olarak daha iyidir
Tudor ise kadro mühendisliği
Burukun bunlardan tek artısı iyi ikili ilişkiler o kadar.
Neyse mi1 puan almaliydin bu maçtan, neyse
Konu teknik bir problemden bela okumaya nasil geldi orayi anlayamadim acikcasi.Bela okunacak ne yapıyoruz? Ben senle aynı düşünmedim diye sana Allah belanı versin desem hoş mu? Tam kadro olunca zaten tüm maçı oynayabiliyorsun bunu gösterdik. Sorunlar hep ne zaman başlıyor? Tam kadro değilken ve maçta oynayan ve sonradan giren oyuncuların bir kısmı da ya sakatlıktan yeni çıktı hazır değil yada sakat sakat oynuyorken. Burada ilk gruplar çıktığında da yada 9 puan yaptığında da aynı şeyi yazdım. Hedef ilk 24 benim için ilk 24 yaparsa başarılı yapamazsa Avrupa'da başarısız. Bu kadar basit. Diyorum ya umarım sizin istediğiniz olur yarın gider kendisi. Nasıl olsa gelecek her hoca kendisinden iyi olacak, umarım en erken zamanda yönetim forumdaki çoğunluk gibi düşünür ve gönderirler.
4 sene oldu 20 sene sonrami anlayacak. Bence adam acı cekmeyi seviyor bizede acı cektirmeyi seviyor.Sezon başı kadro mühendisliğinin önemini anlamadıkça bu takım avrupada başarılı olamaz. Her sezon yedeksizlik ve dar kadrodan dolayı elendik ve bu sezon yine doğru yapamadı kadro planlamasını.
Neyse neNeyse mi