Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin 2. yarısında Erden Timur'la başlayan (veya öne çıkan diyeyim) süreç kendisine sıçrayacaktır.

Şampiyonluk yarışını önde götürdüğümüz süreçte kendisine toplu saldırılar ayyuka çıkacaktır.

Eminim ki 30 sene önce yazdığı bir mektuba kadar her şeyini didik didik arıyorlardır bir açığını bulsak da gözaltı operasyonu çektirsek diye.

Bu yılı şampiyon bitirdiğimiz noktada özellikle yazın kendisine her türlü itibar suikastini yapacaklardır.

Fatih Terim bizim için Atatürk ise Okan hocamda heralde sayın cumhurbaşkanımız falan oluyor. sonsuz kaynak var ama ortaya pekte elle tutulur birşey koyamamış gibi.

lig şampiyonlukları büyük başarı ama daha az bütçelerle de başarılabilirdi sanki ?

Fatih Terim bizim için Atatürk ise Okan hocamda heralde sayın cumhurbaşkanımız falan oluyor. sonsuz kaynak var ama ortaya pekte elle tutulur birşey koyamamış gibi.

lig şampiyonlukları büyük başarı ama daha az bütçelerle de başarılabilirdi sanki ?

İsmet inönü kim o zmn

İsmet inönü kim o zmn
çokta siyasi yorumda bulunmak istemiyorum hapse girerim diye ama Gerest olur heralde

1766956591553.webp

Ligin 2. yarısında Erden Timur'la başlayan (veya öne çıkan diyeyim) süreç kendisine sıçrayacaktır.

Şampiyonluk yarışını önde götürdüğümüz süreçte kendisine toplu saldırılar ayyuka çıkacaktır.

Eminim ki 30 sene önce yazdığı bir mektuba kadar her şeyini didik didik arıyorlardır bir açığını bulsak da gözaltı operasyonu çektirsek diye.

Bu yılı şampiyon bitirdiğimiz noktada özellikle yazın kendisine her türlü itibar suikastini yapacaklardır.

Bu mesajım burada kalsın.

Okan hocaya çok bulaşacaklar gibi hissediyorum

Sezon başında top bende artık diyordu. İşte şimdi gerçekten top sende artık. Dünyanın en iyi yardımcı hocalarını mı getiriyor, taktisyenini mi getiriyor. Göstersin buradan marifetini. Bundan sonra ya gerekeni yap, şu takımı şampiyon yap. Fazla geliyorsa da istifa et. Erden Timur’a geçmiş olsun hediyesi olsun 26. şampiyonluk.

Twitter'da bi haber gördüm Tottenham'a gidecekmiş Dünya Kupası sonrası

Hep söylerim zamanında FT'nin gittiği Fiorentina o günün Tottenham'ı imiş

Değişik 1 durum olurdu doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt