Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu nasil mantik biz para harciyoruz sanki rakibimiz transferlerini bedava’ya yapiyor da rakipsiz oldugu icin sampiyon oluyormus

Oyuncu transferini gectim adamlar mourinho’yu getirdiler nasil rakipsiz oluyor

Bu sürecte federasyon neler yapti mesela gecmisi bu kadar hizli unutmayin

Bu kadar hafife almayin basarilari

Bizzat sizler yönetim icin defalarca sampiyonlugu sattilar falan yazdiniz yani yönetim’in yanlis isler yaptigi anlamina gelir bu

Herseye ragmen sampiyon olmus adama da ben olsam bende olurdum demek simariklik

Affedersiniz da nah olurdun

Maalesef olmuyor ve artık benim ümidim kalmadı.

4. yılında hala aynı hataları tekrarlaması bazı şeylerin değişmeyeceği anlamına geliyor.

Benim artık hocadan herhangi bir beklentim kalmadı.

3 yıl üst üste şampiyon olmuş, kırılmayacak rekorlara imza atmış olan adam için bunu söylemek garip gelebilir ama gerçeklerde biraz ortada.

Biraz ağırlığın olsun be adam, biraz farklı bir oyun anlayışın veya planın olsun ama yok hala aynı hataları tekrarlamaya devam ediyor.

Hedef maçları bir bir kaybetmeye devam ediyor. Her sene aynı terane hep bir ölüm kalım maçlarına çıkıp ölüyoruz özellikle Avrupa'da.

Bu yıl artık kendi anamızın liginde de ölmeye başladık bakalım bu işin sonu nereye varacak.

Paratoner görevi görüyor bu kaos kendisini götürür diyeyim. Millet bileniyor öfke patlaması yaşanacak maalesef.

Kibir kötüdür.

Et mi balık mı
Hindi mi tavuk mu bilemedik arkadaş

Hansi flick 2 senede total 90m euro harcatmış takımı,kadroyu,oyunu görüyosunuz

Bizimki sadece bu yaz 150 m euro harcattı takım,kadro,oyun ortada

Sakın orda la masia var demeyin 4 senedir takımın başında kendisi 1 tane bile topçu çıkaramadı şans bile vermedi

4 sene boyunca kurşun kalemin üzerine düşüp eğitsen en kötü sağbek solbek rotasyonu oluştururdun

Tek bildiğin osimeni alın,icardiyi alın,sançez gelsin,fabian ruizden aşağısını istemem,30m dan aşağı sağbekle oynamam,scout denemesi yaparsam en az 20 m luk yaparım,kalecim 30m olmalı

Allahın disiplinsiz tembel işbilmez savurganı seni

Sakın orda la masia var demeyin 4 senedir takımın başında kendisi 1 tane bile topçu çıkaramadı şans bile vermedi

4 sene boyunca kurşun kalemin üzerine düşüp eğitsen en kötü sağbek solbek rotasyonu oluştururdun

Tek bildiğin osimeni alın,icardiyi alın,sançez gelsin,fabian ruizden aşağısını istemem,30m dan aşağı sağbekle oynamam,scout denemesi yaparsam en az 20 m luk yaparım,kalecim 30m olmalı

Birde ayın 28 i bekletiyor. Sanki Messi alacak bana

Yetersiz malesef bu sene ne olursa olsun onunu acmak lazim Avrupa da kanitlasin kendini, cok yıprandı ayrıca

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetersiz malesef bu sene ne olursa olsun onunu acmak lazim Avrupa da kanitlasin kendini, cok yıprandı ayrıca

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya ne avrupası

Bir yere gitsin 2.hafta yöneticiler şu şekil tesis dışına fırlatır

0x0-galatasarayda-tarik-camdal-yarasi-1535364770845.webp

Sana verilen kadro ve bütçe baska kimseye verilmedi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Napoli sosyal medya admini bir şeyler yapıp, Osimhen’den sonra Conte’yi de çözse nasıl olurdu

En kızdığım konu ise bazıları 3 senedir şampiyon oluyo diye savunmaya çalışıyo. 3 senedir neyin bizi şampiyon yaptığından bi haber bu arkadaşlar. Açın artık gözünüzü senede max 5-6 tane düzgün maç izliyoruz gerisi leş futbol. Disiplin yok. Taktik saçmalıklar dolu. Oyuncudan anlamıyo. Yardımcı yabancı istemiyo. Profesyonel istemiyo. Şansı defalarca yaver gitmese ki buna Oshimen Lemina transferleri de dahil şuanda zaten burda değildi. Kaç tane oyuncuyu yedi farkında değilsiniz. 3 lü ye geçiyorum diyo Angelinho Frankowski filan aldırıyo sonra yok bu olmadı 4 lüye döndüm deyip bu adamları bekte rezil duruma düşürüyo. 3 lü oynatırsında oynatmayı bilimiyosun daha. Takım üçlüye geçiyo kimse ne yapması gerektiğini bilmiyo.. Çünkü kendi de deniyo sadece bilmiyo. Sonra olmaz 3 lü diyo. 3 lü olur sen yapamıyosun güzel abim. Bak inzaghi kıralını oynattı baba gibi şampiyonlar ligi finali oynadı. 4 lü vs oynatıncada oyuncular tecrübeleri ile bişeyler yapıp şampiyon oluyo işte. 50 maçın 40 ı kanat orta kanat orta kanat orta başka yada orta sahada top çevirme ile geçiyo başka hiçbirşey yok. Şansa ilk golü bulursak biraz değişiyo oyun o kadar.
Ne rezillikler yaşadık unutmuş insanlar. Seni kievler rigaslar eledi. Bjk den 5 yedin. Fenere 10 kişi kaybettin. Daha bir sürü var. Bu savunan arkadaşlara lafım bak şampiyonlar ligini alsın takım ben yine oyuncular kendi yaptı derim. Kör değilim sahayı görüyorum çünkü sizlere de tavsiyem bir an önce bişeyleri görmelisiniz.

Son düzenleme:
Ben mi yanılıyorum yahu bilen varsa lütfen söylesin. Senede kaç tane ağız tadıyla maç izliyoruz. Bir elin parmaklarını geçmiyo. Hani rakiplerimiz cok güçlü olur anlarım da oynadığımız takımlar seviyemizi bırak 3 alt ligimiz seviyesinde. Sen bu takımlara karşı dominasyon sağlayamıyosun. Ligin sonuncusu ile maç yapıyoruz karşıda real madrid var gibi maç izliyoruz evinde zar zor yeniyosun. Böyle hocalığı herkes yapar. Elinde en kral malzeme var daha tuzunu atmayı bilmiyosun nasıl lezettli bir yemek yapıcaksın ki. 350m euroluk takımın oynayacağı futbol bu değil kardeşim. Kimse beni kandıramaz ben görüyorum sahada olan saçmalıkları.

Yokmu Leao, Stones, Camavinga hocamiz turkiye zuper ligde sampiyon yapacak

Biraz haksiz rekabet olmus Flicki örnek göstererek, cünkü Flick gercek bir Hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt