Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama iki senedir maymun benzetmesi yapiliyor,üc sene sampiyon olmus ve üstüne futbolculuk döneminde basarilar kazanmis birine kendi taraftarindan tek bir destek yok

Sosyal medya daki baskilara ragmen basarili oldu

Bu saatten sonra basarili olursa yine sosyal medya denen bok cukuruna ragmen basarili olmus olacak

Aranizdan herhangi birini secelim,ogluna esine ve kendisine her türlü hakaret edelim sosyal medya dan,kokainci diyelim alemci diyelim her türlü asagilayalim

Bakalim ne kadar dayanacaksiniz

Bu yüzden bekar’a kari bosamak kolay

Adama iki senedir maymun benzetmesi yapiliyor,üc sene sampiyon olmus ve üstüne futbolculuk döneminde basarilar kazanmis birine kendi taraftarindan tek bir destek yok

Sosyal medya daki baskilara ragmen basarili oldu

Bu saatten sonra basarili olursa yine sosyal medya denen bok cukuruna ragmen basarili olmus olacak

Aranizdan herhangi birini secelim,ogluna esine ve kendisine her türlü hakaret edelim sosyal medya dan,kokainci diyelim alemci diyelim her türlü asagilayalim

Bakalim ne kadar dayanacaksiniz

Bu yüzden bekar’a kari bosamak kolay
Ağzına yüreğine sağlık.

Toplantida : "city ile goruselim , yardimcim olarak Pep gelsin. Sezon sonunda ben oraya giderim ,pep kalir odesiriz" dedigi iddaa ediliyor

Okan buruka kötü seyler diyorlarmis hakaret ediyorlarmis. O yüzden rezil kadro yapılanması yapmış. Oyuncu değişikliklerinde hep o hakaretler aklına geliyormus. Doğru oyuncu sokamiyormus bu yüzden. Transferlerde bukadar çok bu yüzden yanilmis

Ne acılar cekmis Okan buruk farkına varamamisiz affedin lütfen. Taktik filan bilmemesi durmadan sigirpres yaptirmasi bu yuzdenmis demekki.

Neyse bizden gittikten sonra nerelerde olacak gorecegiz

Okan buruka kötü seyler diyorlarmis hakaret ediyorlarmis. O yüzden rezil kadro yapılanması yapmış. Oyuncu değişikliklerinde hep o hakaretler aklına geliyormus. Doğru oyuncu sokamiyormus bu yüzden. Transferlerde bukadar çok bu yüzden yanilmis

Ne acılar cekmis Okan buruk farkına varamamisiz affedin lütfen. Taktik filan bilmemesi durmadan sigirpres yaptirmasi bu yuzdenmis demekki.

Neyse bizden gittikten sonra nerelerde olacak gorecegiz
Liverpool maçından sonra araziydin?

nefret etsek dahi bu yönetim sana osimhen, sane, 30 milyonluk bek almış başka oyuncu gerekiyorsa alalım demiş sen bu kadro yeter demişsin. yönetim bunca yatırım sonrası şayet transfer yapmazsa yine suçlu olacak ama artık hocaya oyuncu sormadan alsınlar.

Beşiktaş'ı super kupada alkislatmasi filan feneri niye alkislatmamis. Her türlü tutarsız bir herif
Sezon ortasi,ortam gergin ve fenere kaybedilen kupa. Zaten olmazdi.

Digeri sezon basi hazirlik gibi bir seydi, ciddiye almadi bjkliler haric.

Gecen haftaki tokat niteliginde oldu

Yaptigi hatalari yani kadro planlamasi olsun rotasyon olsun transferler olsun bunlarin baski dan nefret ten dolayi oldugunu söylemiyorum insan bu tabi ki hata yapacak

Nefret ve baskilara ragmen basarili oluyor diyorum ister kabul edin ister etmeyin sosyal medya denen bok cukuruna ragmen basarili oldu

Suan bu vaziyet te bizden ayrilsin,basarisiz sekilde ayriliyor diyen art niyetlidir

Sosyal medya’nin böyle bir kötülügü var,sene basinda sampiyonluk ve cl de play offlara kalmak basariydi

Atletico macindan puan veya puanlar alsin ve cl de play off turuna kaldigi an da basari sayilmayacak cünkü nefret ile bakiliyor

Bir yanlis bütün dogrulari götürüyor,suan nefret edenler gelen sampiyonluklarin yapi ile geldigini söylemeye basladilar neredeyse

Sene sonunda basarisiz olur gider

Basarili olursa devam eder

Ama basarisiz olsun diye is öyle bir nokta’ya geldi ki beddua edenler var

Ben bu nefret diline karsiyim

Yaptigi hatalari yani kadro planlamasi olsun rotasyon olsun transferler olsun bunlarin baski dan nefret ten dolayi oldugunu söylemiyorum insan bu tabi ki hata yapacak

Nefret ve baskilara ragmen basarili oluyor diyorum ister kabul edin ister etmeyin sosyal medya denen bok cukuruna ragmen basarili oldu

Suan bu vaziyet te bizden ayrilsin,basarisiz sekilde ayriliyor diyen art niyetlidir

Sosyal medya’nin böyle bir kötülügü var,sene basinda sampiyonluk ve cl de play offlara kalmak basariydi

Atletico macindan puan veya puanlar alsin ve cl de play off turuna kaldigi an da basari sayilmayacak cünkü nefret ile bakiliyor

Bir yanlis bütün dogrulari götürüyor,suan nefret edenler gelen sampiyonluklarin yapi ile geldigini söylemeye basladilar neredeyse

Sene sonunda basarisiz olur gider

Basarili olursa devam eder

Ama basarisiz olsun diye is öyle bir nokta’ya geldi ki beddua edenler var

Ben bu nefret diline karsiyim
Ath mad macinda puan ve puanlar ile gunu kurtarabilir ama basarili sayilmayacak.

Avrupaya konsantrasyonu olan bir TD USG ye yenilmez, ustune vasat monacodan en kotu 1 puani kurtarirdi. Hatta su an cok daha rahat psikolojide zorlu cl fiksturune girerdi.

Galibiyete havalara ucarim ama hocayi avrupa fiskturu icin "basarili" olarak karsilamam. Usg ve monacoyu yenseydikde liverpoola yenilseydik keske mesela.

Nefret diline karsiyiz tabii ki. Hoca ama cidden elestirilmeli artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt