Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygili elestirilere veya eksiklerin belirtilmesine saygim sonsuz ama sosyal medya trollerinin basarili giden bir düzeni bozmaya calismalarina tribündeki taraftarlar izin vermemeli

Okan hoca’ya her mac sonu destek veriyor tribündeki taraftarlar bu bizim adimiza olumlu

Burasi Galatasaray,basarisiz olan zaten gider herzaman böyle olmustur

Konuşuyoruz ya. Mesele burada yenip yenilmemesi değil, mesele neden iyi oyun yok ve en önemlisi oyuna müdahale etmede neden gecikiyor.
Valla ben maçın ilk yarısı sonrasında yazdım kötü oyunun sebebini... hatta pressiz oyun oynatacaksa gidebilir de dedim... ama burada özellikle kazandığı maçlar konuşulmaz... hep kaybettiği maçlar konuşulur... kazandığı maçın ilk yarısını konuşalım mesela... Ne oldu? Ama hoca eleştirmek için pres ile oynarken böyle pres oyunu oynanır mı diye de eleştiriliyordu... o yüzden gerçekten eleştirileri yerinde yapmakta fayda var.

Senin gençlere yaptığını zamanında Fatih Hoca size yapsa şu anda Silivri’de nalbur işletiyor olurdun hocam. O yüzden yaş, tecrübe, statü gözetmeden sen de formayı hakedene vermelisin. 3 yıl üst üste şampiyon olmuş hocasın, bu kadar yaptırımın olsun artık…

Bitmiyor be düşmanları. Bütün maç ortada yoksunuz yenince aynı şeyler hep. Hocanın düşmanları bla bla bla.

Rezalet oynatıyor takımı. Futbolu düzeltemiyor onu anladık da değişikliklerde niye geç kalıyor onu anlamıyorum.
13-0 yense bile üst üste 10 sezon şampiyon olsa bile sen ve senin gibiler yine kaos için can hıraş ortalığı karıştırmaya çalışacaksınız. Hiç şaşmaz.

1770570933757.webp

13-0 yense bile üst üste 10 sezon şampiyon olsa bile sen ve senin gibiler yine kaos için can hıraş ortalığı karıştırmaya çalışacaksınız. Hiç şaşmaz.
Aynen öyle. Böyle kötü futbol izletip, böyle amatörce değişiklikler daha doğrusu ne zmaan yapacağını bilmeyen biri olduğu sürece eleştirilecektir.

4 senedir takımın başında bir gelişim yok. Ne oyunda gelişim var ne de genç birini patlatıp önümüze koydu.

Aynen öyle. Böyle kötü futbol izletip, böyle amatörce değişiklikler daha doğrusu ne zmaan yapacağını bilmeyen biri olduğu sürece eleştirilecektir.

4 senedir takımın başında bir gelişim yok. Ne oyunda gelişim var ne de genç birini patlatıp önümüze koydu.
Torrent ile 4.'lük mü yoksa Okan Buruk ile şampiyonluk mu usta? Hangisini seçersin?

Senin gençlere yaptığını zamanında Fatih Hoca size yapsa şu anda Silivri’de nalbur işletiyor olurdun hocam. O yüzden yaş, tecrübe, statü gözetmeden sen de formayı hakedene vermelisin. 3 yıl üst üste şampiyon olmuş hocasın, bu kadar yaptırımın olsun artık…

Kazanıyoruz. SUS.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt