Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi hakkında fikrimin değişmesi imkansız. Çünkü kendisinin hatalarından ders alma gibi bir huyu yok. Bunu samimi bir şekilde söylüyorum, çünkü yarın bir sonraki maçta yine Yunus 10 numarada oynayacak mesela en basitinden veya ilk devre sonunda çıkması gereken oyuncu 70'e kadar sahada kalacak. Bugün skora bakıp her şey mükemmelmiş gibi yorum yapılıyor, yapılsın bakalım.
Usta neye göre bakılıp yorum yapılacak başka? Biri de ŞP olsa bile gitsin diyordu. ŞP olmak için futbol oynanıyor zaten. Sence de garip değil mi bu bakış açısı?

Yapması gereken şeyi yaptığı için adama sövüyon.

Tek sorunu kadro planlaması. ( yıllar sonra ben istedim ama almadılar dese bilemem fakat sanmıyorum )

Vallah 1-2 olduğunda tamam bu kadardı herhalde diye düşünmeye başladım.

Şu genel savunma anlayışını düzeltirsek bir de Osimhen'i doğru dürüst kullanmayı veya pozisyona sokmayı becerirsek fazla söz edilecek bir şey yok kesinlikle.

Tebrikler Okan hoca müthiş bir son yaşadık.

Takımın keyfini çıkarıyoruz da hocanın keyfini çıkaramıyoruz. Oda bundan sonra onun elinde Avrupa da iyi işler yapmaya devam etsin tekrar destek oluruz. Lig de sallarsiniz diye de çoluk çocuk gelip boş yapmasın.

Usta neye göre bakılıp yorum yapılacak başka? Biri de ŞP olsa bile gitsin diyordu. ŞP olmak için futbol oynanıyor zaten. Sence de garip değil mi bu bakış açısı?

Yapması gereken şeyi yaptığı için adama sövüyon.
CL alamayacağı aşikar değil mi, ya da 10 tane atamayacağı? Halının altına süpürdüğün şeyler yarın önüne çıkar, onu demek istiyorum kısacası. Skor mükemmel. Peki her şey mükemmel mi? Bugün Yunus kararı yanlış mı? Yanlış. Aksini iddia edebilecek yoktur herhalde. Yarın bir sonraki maçta da aynı şeyi yapacak. Ligde puan kaybedersek Juve'ye geçen hafta 5 attık eleştirmeyelim demeyecek kimse.

Vasıfsız yönetimle
Ligde türlü türlü düzenbazlıkara karşı
Saha dışında kendisine yapılan onlarca itibar suikastine rağmen
Sadece sahada o ve evlatları ile devam ediyor.

Hakkınız hocam dibine kadar sonuna kadar. Allah daha çoğunu nasip etsin.

CL alamayacağı aşikar değil mi, ya da 10 tane atamayacağı? Halının altına süpürdüğün şeyler yarın önüne çıkar, onu demek istiyorum kısacası. Skor mükemmel. Peki her şey mükemmel mi? Bugün Yunus kararı yanlış mı? Yanlış. Aksini iddia edebilecek yoktur herhalde. Yarın bir sonraki maçta da aynı şeyi yapacak. Ligde puan kaybedersek Juve'ye geçen hafta 5 attık eleştirmeyelim demeyecek kimse.
Usta sana göre aşikarsa niye 10 tane atsa bile fikrim değişmez diyorsun ki? Dışarıdan bakınca kendini şartlandırmış gibi görünüyorsun usta, CL alamaz. Alsa bile gitsin diyeceksin bence.

Okan hocam tebrik ve teşekkür ederiz. Bugün değişiklikler de gayet iyiydi.

Şimdi Konya maçı önemli. Bu maçı kazandık diye o maçta sıçıp sıvamayalım. En ufak bir hataya tahammülümüz yok. Juve’ye şunu yapan takımın evire çevire içinden geçemeyeceği takım yok ligde.

Takım hocam ile birlikte oynaya oynaya demlenecek.Cok daha güzel günler gelecek.Bugun 2.yari inanılmaz vites arttirdik.Bu gerçekten bir başarı.

Usta sana göre aşikarsa niye 10 tane atsa bile fikrim değişmez diyorsun ki? Dışarıdan bakınca kendini şartlandırmış gibi görünüyorsun usta, CL alamaz. Alsa bile gitsin diyeceksin bence.
Ya ciddi ciddi bunu soruyor olamazsın renktaş yav. Lafın gelişi diye bir şey var ya hani. Gerçekten bugün 10 tane atsaydık es kaza, ama ligi versek kalsın, müthiş TD mi diyecektik?

Hoca geniş kadro ne kadar tatlı değil mi? Kaan ayhanla berkan kutludan tiksinmistin degil mi?

Ya ciddi ciddi bunu soruyor olamazsın renktaş yav. Lafın gelişi diye bir şey var ya hani. Gerçekten bugün 10 tane atsaydık es kaza, ama ligi versek kalsın, müthiş TD mi diyecektik?
Usta tek maçla fikir değişmez ki zaten. Futbol 40 haftalık bir maraton. Bunun 5 haftasını kayıpla sonuçlasa geri kalan 35 haftası iyi geçse çöp hoca mı olacak? Adam onca olumsuzluğa rağmen şp oluyor 3 senedir. Saygılar usta fikirlerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt