Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.687
- 90.277
- 5.003
arslan hocam benim be
lukakuyu chelseaden yollayıp osimhenin bize gelmesine vesile oldu
minnettarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arslan hocam benim be
minnettarız
Ya hoca bundan iyisini sarhoş kafayla daha kötü bir kadroyla kadıköyde skmeyi nasıl başardın?Söylesene hoca
Bu fenere yenilmeyi nasıl başardın
Ya hoca bundan iyisini sarhoş kafayla daha kötü bir kadroyla kadıköyde skmeyi nasıl başardın?yav ne adamsın sen yaşanan her olaydan sonra okan hoca ya giydirmeye çalışman nasıl bir ruh halidir...
Bu şimdi terime uefa kupasını kazandığı sene dandik bir golle 1-0 yenildiğimiz maçta bu fenere nasıl yenildin demekten farksız... ya da 20 sene boyunca en kötü hallerinde bile tüm gelen hocalara nasıl puan alamadın demekten farksız...![]()
Neler neler dendi
İstersen bu maçı çevir sen bu takımın hocası değilsin. Bu seviyelere ayak uyduramıyorsun. Yeter artık her maç yanlış 11 bıktırdın be. Varken de oynatmıyorsun yokken de oynatmıyorsun. Bıktık artık
Hoca ile sulh yapmana sevindim Harry Cunder dostum.
arslan hocam benim be
minnettarız
Hoca ile sulh yapmana sevindim Harry Cunder dostum.
Hocam gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor. Rize deplasmanında da sevgi seli vardı. Taraftarın bu denli sevgisine mazhar olmak kolay değil.
@Sadri Baykam @Doğukan Kanarya
Sırf bizim hoca değil, bundan sonra tüm hocalara karşı sertlik dozajını azaltıyorum. Şimdi nedenleri ile yazayım da sonradan ne oldu demeyin.
Biraz baskete çıktım akşam. Çoğu genç ağırlıklı bir grup vardı maç yapacaklardı. İçlerinden bir tanesi zaten belli ya bir yeirn genç takımında ya da yeni pro olmuş, baya bir kibir.
Başladık karşı karşıya bir birde katı sert savunma olunca biraz triplere girmeye başladı. Her halta faul deme. Ha zaten faul de oyunun içinde olan doğan bir olay olunca bırakıyoruz devam etsinler. Artistliğe kalktı bir de bende birazdan öyle gireceğim diye.
Bir pozisyonda kasıtlı sakatlamaya çalıştı sağlam düşürmeyi denedi hafif bir silkinme ile toparladım, beceremedi, yüzüne gözüne bulaştı. Dedim omuz omuza bir şey ok devam ediyoruz. Hala kibirli kibirli sırıtmaya devam ediyordu, sonrasında hırsından kendi kendine parmağını sakatladı. Baya ter içinde kondisyonun da ne durumda olduğu oradan belli. Bir pozisyonda bunlardan birinin ayağı çizgi dışında bizden biri diyor, yok diyorlar değil. Her pozisyonu kendilerine istedikleri için diyorum boş ver oynasındar bizden olsun.
2 saate yakın 3 farklı takımla maç. Ama 3. maçta bir yandan parmağını tutuyor. 4 dakika kenarda kalıp 1 dakika oynuyor (anca yeteneği ile) parmaklar gitti, nefesi bitti. Çift potada ileri gidip eline top bekliyor.
Ya aga düşünün hocasınız ve bunlardan bir sürüsü ile uğraşıyorsunuz, kolay mı ?
Edit : Bu herif bir de bizim takımlı en sonunda eşofman giydi peh.
O zaman gel elemanın karşısına seni alalım. Benim üzerimde denemeye kalktığını sen de denesin istersen ? Sonra burada böyle yazacak durumda olurmusun bilemem.Eleştiriyi azaltmak için bahane arıyon gibi bu nasıl sebep

O zaman gel elemanın karşısına seni alalım. Benim üzerimde denemeye kalktığını sen de denesin istersen ? Sonra burada böyle yazacak durumda olurmusun bilemem.