Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu oyuncu devşirme kafasından vazgeçmeli.

Niye her maçta kaç tane oyuncu kaç defa yer değiştiriyor. Her defasında takımı çorba yapıyorsun.

Singo-Apo ilk defa oynuyor, bu yetmiyor sonra gidiyorsun Apo'yu çıkarıp oraya Lemina'yı çekiyorsun. Bir takımın her yeriyle bu kadar fazla oynanır mı ya kafayı yiyeceğim.

Şuursuz herif ya bütün havayı yerle bir etti. Şimdi çık işin içinden bakalım.

Şu oyuncu devşirme kafasından vazgeçmeli.

Niye her maçta kaç tane oyuncu kaç defa yer değiştiriyor. Her defasında takımı çorba yapıyorsun.

Singo-Apo ilk defa oynuyor, bu yetmiyor sonra gidiyorsun Apo'yu çıkarıp oraya Lemina'yı çekiyorsun. Bir takımın her yeriyle bu kadar fazla oynanır mı ya kafayı yiyeceğim.

Şuursuz herif ya bütün havayı yerle bir etti. Şimdi çık işin içinden bakalım.

Juveyi eleyeceksin
Dönüşte Alanya'ya döşeyip
Ardından Beşiktaş'ı deplasmanda da yeneceksin

Bu 3'ü olursa işin rengi tamamen değişir.

Gecen sene interin yaşadığının benzerini yaşıyoruz. 10 puan farkla sampiyon olmaları gerekirken malligina şampiyonluğu verdiler. Yazik gunah bu şekilde olması daha cok üzüyor.

Alanyaspor
Beşiktaş (D)
Başakşehir
Göztepe (D)
Trabzonspor (D)

şu 5 maçlık fikstürden toplam 9 puan bile çıkaramayacağını düşünüyorum. Alanya ve belki Başakşehir'i yener, diğer 3 maç garanti puan kaybı.

Ulan bu maç öncesi alayınız rotasyon diye diye kafamıza penetre ediyordunuz. Şimdi de rotasyon üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz. Biraz duruşunuz olsun da biz de hatalı düşündük diyip geçin. Adama vuracağız diye şekilden şekile girmenize gerek yok.

Bu arada sene sonu işler istediğimiz gibi bitmeyebilir işin bu tarafını yok sayamayız.

Bakın bu sakince ve gerçekten aklı selim şekilde yönetilmesi gereken bir süreç. Ben dahil hepimiz öfke ve sinirle çok ağır konuşacağız buna eminim. Ancak fevri kararların %90'nı hiçbir fayda getirmeyeceği gibi daha da kötü hale getirebilir.

Umuyorum ki ister yeni yönetim olsun isterse mevcut yönetim, sene sonu şampiyon olunmadığı taktirde saçma sapan kararlar almaz ve hamleler yapmaz.

Ben 3 tane şampiyon olmasından sonra söylüyorum bunlari. Sorun oyun. Bu takım böyle rezil oynayansz. İlk rezil oynadığınız hafta değil bu. 12 maçtır kazanamayan takima bukadar aciz olamazsin.
Yaşandı bitti saygısızca. Önümüze bakmaya devam edeceğiz. Maçlara takılmayı değil de sezon sonundaki sonuçlara takılmayı tercih ediyorum. Mağlubiyet veya beraberlik aldığımız her maça takılırsak hayatı zehir niyetine içmeye devam ederiz. Az biraz relaks oyun yav. Bu kadar takıntıyla nasıl hayatınızı devam ettirebiliyorsunuz? Hayret ediyorum.

Ulan bu maç öncesi alayınız rotasyon diye diye kafamıza penetre ediyordunuz. Şimdi de rotasyon üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz. Biraz duruşunuz olsun da biz de hatalı düşündük diyip geçin. Adama vuracağız diye şekilden şekile girmenize gerek yok.
Rotasyon yapması doğruda herkesin yerini değiştirerek degil. Peki oynanan oyuna nediyorsun. Osimhenin presi olmayınca takımda pres olmayınca düz bir Anadolu takımı gibiyiz. Ne bir taktik var ne başka birsey. Hemen hemen her maç ligde eziyet çekiyoruz.

Hocam icardiyle de kazanıyoruz demek icin alanya macina icardiyle başlar.
Komedi adam ya

Eyübü çift fwle yenince bakın aslında iki fwle oynanabiliyor dedi maç sonu

Köprüden atlayıp ölmeyince köprüden atlamayı doğru kabul edecek zekaya sahip biri gs tdliği yapıyor

Yaşandı bitti saygısızca. Önümüze bakmaya devam edeceğiz. Maçlara takılmayı değil de sezon sonundaki sonuçlara takılmayı tercih ediyorum. Mağlubiyet veya beraberlik aldığımız her maça takılırsak hayatı zehir niyetine içmeye devam ederiz. Az biraz relaks oyun yav. Bu kadar takıntıyla nasıl hayatınızı devam ettirebiliyorsunuz? Hayret ediyorum.
Futbol zevk için izlenilir acı çekmek için değil.
Ben bir oyun görmek istiyorum. Basketi izlemiyordum. Pezecco gelince sadece palmerin eline bakmaktan kurtulduk. Osimhen olmayınca şu rezil takıma bile top oynayamiyoruz

Rotasyon yapması doğruda herkesin yerini değiştirerek degil. Peki oynanan oyuna nediyorsun. Osimhenin presi olmayınca takımda pres olmayınca düz bir Anadolu takımı gibiyiz. Ne bir taktik var ne başka birsey. Hemen hemen her maç ligde eziyet çekiyoruz.
Oyuncuların sahadaki yerleriyle yapboz gibi oynaması kesinliklle eleştirilmeli. Osimhen mevzusuna gelirsek, kendisi takımın yarısından fazlasıdır. Sahada ki varlığı takımdaki herkesi diri tutuyor. Millet el kol yapıyor diye eleştiriyor da adam sahada isyan ediyor. Olmadığı zamanlar takımı tanıyamıyorum. Geçen de söylediğim gibi Osimhen Galatasaray'ın ta kendisidir. İnşallah Icardi mevzusu da dün itibariyle kapanmıştır. Teknik ve taktik olayı bir tarafa, sahada isyan edecek takımı kendine getirecek topçuların önemini Osimhen'le çok daha iyi anlıyoruz.

Oyuncuların sahadaki yerleriyle yapboz gibi oynaması kesinliklle eleştirilmeli. Osimhen mevzusuna gelirsek, kendisi takımın yarısından fazlasıdır. Sahada ki varlığı takımdaki herkesi diri tutuyor. Millet el kol yapıyor diye eleştiriyor da adam sahada isyan ediyor. Olmadığı zamanlar takımı tanıyamıyorum. Geçen de söylediğim gibi Osimhen Galatasaray'ın ta kendisidir. İnşallah Icardi mevzusu da dün itibariyle kapanmıştır. Teknik ve taktik olayı bir tarafa, sahada isyan edecek takımı kendine getirecek topçuların önemini Osimhen'le çok daha iyi anlıyoruz.
Osimhen arkadaslarina kızıyor diye eleştiriliyordu burda. Bunlara sopa göstermeden oynamıyor bunlar. Osimhenin hocadan daha çok etkisi var takima. Şampiyonluk giderse bu herif gider gibi geliyor veya şampiyonlar ligine giremezsek

Osimhen arkadaslarina kızıyor diye eleştiriliyordu burda. Bunlara sopa göstermeden oynamıyor bunlar. Osimhenin hocadan daha çok etkisi var takima. Şampiyonluk giderse bu herif gider gibi geliyor veya şampiyonlar ligine giremezsek

Kendisinin başlığına da yazdım, önümüzdeki 11 maçın 8'i zorlu. Ve kendisi bu maçlarda oynamak ve takımı sırtlamak zorunda. Burası Seri A değil, PL değil. 80 milyon euroluk bir oyuncunun bu ligi donunda sallaması lazım. Burası evet böyle bir lig, bu kadar basit.

Gider mi gitmez mi orasını kesin olarak bilemem. Lakin bu adamı ne kadar çok kulüpte tutarsak bizim için o kadar iyi olur. Bu adam kulüp için sadece bir futbolcudan ibaret değil. Etki alanı çok daha büyük.

Gider mi gitmez mi orasını kesin olarak bilemem. Lakin bu adamı ne kadar çok kulüpte tutarsak bizim için o kadar iyi olur. Bu adam kulüp için sadece bir futbolcudan ibaret değil. Etki alanı çok daha büyük.
Besiktas maçı dahil skorlara bakacam artık. Dünkü oyun beni futboldan soguttu. Beşiktaş maçını alırsak maçları izlemeye devam ederim. Beinconnect aldık birde maclari izlemek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt