Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.544
- 11.510
- 1.473
Okan balı devreye girdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo adminim daha doğru anlatılamazdı.Şu maçta hocayı övmek için gerizekalı olmak lazım, bunun daha hafif bir tabiri yok.
12 sene sonra son 16'ya kalmamızı kutluyorum usta, sen de kutlamak ister misin?Bi bitmediniz
bence kimse rezil olmadı. okan hoca bugün berbat bir TD'lik yaptı o kadar.Okan buruk rezil oldu
Juve'yi elemeye sevinememek saçma. Bu gün en ağır eleştirileri hak ediyor Okan Buruk o ayrı ama CL'de 10-11 sene sonra ilk 16'ya kaldık dostum buna sevinmeyeceksin de neye sevineceksin?Juventusu eleyipte şuna sevinemiyoruz ya, bu gurur sana yeter Okan Buruk
Rezil olduk usta, insan içine çıkamıyorum şu an oynadığımız futboldan dolayı. Asansörde bekliyorum öyle.Juve'yi elemeye sevinememek saçma. Bu gün en ağır eleştirileri hak ediyor Okan Buruk o ayrı ama CL'de 10-11 sene sonra ilk 16'ya kaldık dostum buna sevinmeyeceksin de neye sevineceksin?
O kadar gerzek gerizekalı varki bu konuda konuda aman Allahım diyorum. Antu artıkları gibiŞu maçta hocayı övmek için gerizekalı olmak lazım, bunun daha hafif bir tabiri yok.