Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanı niye almadın okan oyuna ? singo'yu görünce şaşırdık. allahtan yılda 1 kere doğru değişiklik yapma becerin bugün son anda tuttu

Hacı bu rezil oyuna dayanamiyorum. Konya maçından sonra izlemeyecektim ama. Mal fener sayesinde yine izlemeye karar verdim. Yine futboldan soguttu beni

Okanin istifası şu maçtan daha çok sevindirir beni doğrudur nedimim

Abi ben seni bir şeye ikna edemem zaten

Sadece şunu diyebilirim,

Bize bu turlar altın tepside gelmeyecek, kolay olmayacak, bugün kötüydük evet. Ama bak çatır çatır son 16'dayız.

Verim alabildiği tek oyuncu Osimhen! diğerlerinden ya verim alamıyoruz ya da geriye gidiyorlar. Oyun planı var ama ne olduğunu sanırım kendiside bazen çözemiyor. pas futbolumuz hala facia, skor tutmasını bir türlü öğrenemedi. Bugün Juve karşısında şanslıydı ama böyle olursa Liverpool yada Tottenham acımaz.

maça bence iyi başlamıştık ve doğru kadroyla çıkmıştık
orada davinson ve torreira'nın sıçmasına çok bi şey yapamaz

ikinci yarıya iyi başlamadık, devre arası ne olmuşsa Frankfurt maçı tarzı bi maç oldu
böyle aciz ezik duruma düşmemeliyiz sahada
hele rakip 10 kişi kaldıktan sonra gebertmek şart idi

bu takımda kesinlikle no lang ve barış sağlıklı olduğu sürece sakatlıktan berbat bir halde dönen tıp kı diğerleri gibi sane kesinlikle ilk 11 olmamalı

Taylan - Berkan- Cicaldau orta sahasıyla Lazio, Marsilya ve Nou Camp deplasmanlarında gol yemedik. Oyunu öyle bir kilitliyorduk ki hareket edemiyordu rakipler. O takımda da ofansif kalite yoktu. Şimdi hepsini yapabilecek bir oyuncu grubu var ama sahada izlediğimiz şey utanç verici.

Abi ben seni bir şeye ikna edemem zaten

Sadece şunu diyebilirim,

Bize bu turlar altın tepside gelmeyecek, kolay olmayacak, bugün kötüydük evet. Ama bak çatır çatır son 16'dayız.

çatır çatır değil patır patır 16 dayız.
bütün maç sıçtık sıvadık.

Eee yani abi napalım
images (1) (1).webp

10 kişi yorgunluktan geberik takıma karşı hücum ettiremiyorsun adamların arkası bomboş 10 kişi bizim kalenin içinde oynuyorlar savunabildiğin de yok her atak yüzde yüzlük gol pozisyonu neredeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt