Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.137
- 2.816
- 998
kaanı niye almadın okan oyuna ? singo'yu görünce şaşırdık. allahtan yılda 1 kere doğru değişiklik yapma becerin bugün son anda tuttu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin puan kaybetmesini bekleyecegiz10 kisi takımın xg 5.06 yaw
Son 16 icin sevinmek istedigimde bu geliyor aklıma. Rekorlarin adamı umarim besiktasin rekorunu da kirmaz
Hacı bu rezil oyuna dayanamiyorum. Konya maçından sonra izlemeyecektim ama. Mal fener sayesinde yine izlemeye karar verdim. Yine futboldan soguttu beni
Okanin istifası şu maçtan daha çok sevindirir beni doğrudur nedimim
Adamlar 10 kişi 5.06 xG yapmışlar lanAbi ben seni bir şeye ikna edemem zaten
Sadece şunu diyebilirim,
Bize bu turlar altın tepside gelmeyecek, kolay olmayacak, bugün kötüydük evet. Ama bak çatır çatır son 16'dayız.
Topu alıp eve götürebilirler usta, biz son 16'dan devam.Adamlar 10 kişi 5.06 xG yapmışlar lan
Bir an Mourinho konuşuyor sandım mithatim.Topu alıp eve götürebilirler usta, biz son 16'dan devam.
Eee yani abi napalımAdamlar 10 kişi 5.06 xG yapmışlar lan
Abi ben seni bir şeye ikna edemem zaten
Sadece şunu diyebilirim,
Bize bu turlar altın tepside gelmeyecek, kolay olmayacak, bugün kötüydük evet. Ama bak çatır çatır son 16'dayız.
Ustam yanlış anlama, turu geçtikten sonra afedersin sokmuşum istatistiğe. 11 milyon Euro gelmiş. xg'leri 50 olunca bu para 1 milyon olmayacak. Futbol böyle bir şey işte. Kazandığımız sürece ne önemi var bunların?Bir an Mourinho konuşuyor sandım mithatim.
Eee yani abi napalım