Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarı sahada 8 kişi basmaya karşı gene nasıl setler çizecen benim arşimet hocam

Güzel geçen sene 2-3 kez tesadüf olan totemi pazartesi bilinçli yaptım puan kaybı oldu. Bugün de kaybı onlar ikram ettiler ekstra oldu. Hocam sende sana zahmet artık işe çeki düzen ver.

Kadıköy Special performansını bu hafta Dolmabahçe'de bekliyorum. Kafa rahat, kalite farkı var. Hazırla hoca şu takımı maça.

hocam canı isteyince fm indirip oynar gibi td'lik yapan mevsimlik işçi sergen'i bu kez alt edebilirsin umarım. ben sergen'den önde bi taktisyen olduğunu düşünmüyorum ama umut fakirin ekmeğidir diyelim ne diyelim.

Kadıköy Special performansını bu hafta Dolmabahçe'de bekliyorum. Kafa rahat, kalite farkı var. Hazırla hoca şu takımı maça.
Kafa rahat olması nekadar iyi bilemedim biraz stres gerekiyor bence derbiler öncesi hocaya
Bu arada sergen derbileri iyi oynatıyor bu sene on alan baskısı yapıyorlar biz gibi ,kadro kalitesi bize gore cok düşük savunmalarida kotu ama hocanın konsantresi disinda nasil kadro çıkaracak o da önemli fizikli tempolumu yada teknik agirliklimi

Hocam rahat kafayla icardiyi 11e yazar

Bu sefer de bjkye yenilip kendine sövdürme adam gibi top oynat şu takıma
İşte Okan'a en kızdığımız konu bu, 2 maç arası ne oluyorsa maçlarda siyah ve beyaz gibi inanılmaz farklı TD davranışları izliyoruz!! Futbolun doğrularını yapmak artık bu kadar zor olmamalı, normal şartlarda bu sefer Dolmabahçe'den zaferle ayrılmamız en kötü beraberlik almamız lâzım. Oyun olarak ta üstünlük kurmalıyız, ama işte malesef yine güvenemiyoruz. Bu maçın senaryosu şu an net şekilde muallakta. Neler olacak kimbilir! Umudumuz Okan'ın artık seviye atlamış olması.

Bugün yapılan hatalardan dersini alır ama bunun etkileri hemen yarın gözükmez. Değişimler zaman alır.

Misal; "evet skoru tutmak için daha iyi blok savunma yapmalıyız." Bu hemen bugünden yarına olacak bir şey değil ki.

Sezon bitene kadar %90 bildiğimiz Okan hoca olarak devam eder. Öyle de yapması lazım zaten. Artık yolun sonuna yaklaşıyoruz, büyük bi değişim yapayım derken eldeki iyi olanı da bozabilirsin.

Hocanın kadro dışı bırakılan oyunculardan inşallah haberi yoktur da son dakika kadroya almaz
Kulübeye dönüp şöyle bir baktığında şok yaşayabilir diye düşünüyorum
Maazallah 18:20 yaşında topçuları sahaya sürerse kendisi kalp spazmı yaşayabilir bu yaşta

Bence Beşiktaş maçı kariyerinin en zorlu döneme işlerinden biri olacak orada rezil üsü var bir sonuç alınırsa yani karaktersiz bir futboldan bahsediyorum gerçekten külahları artık değişiriz

Eze eze yenmemiz lazım futbolcularda artık dikkatli olup kart yemesinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt