Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi akşamı, cinlerimi öyle bir tepeme çıkardın ki hoca senin yüzünden ceza yedim.

Yahu 3 gün övdük 4. gün yine sıvadın. Liverpool maçında ilk 11 oynayanlar dışında bir tek Sallai vardır formda olan. Aynı 11 ile çıkmana bir şey demiyorum. Ama takım yorgun. Çok büyük efor sarf ettiğin bir maçtan çıkmışsın. Maça sakin başla işte dengeli başla. Hurra saldıracağım hemen gol bulacağım deme. Avrupa maçı gibi dengeli oyna. Yahu Sergen'e sorsalar Galatasaray oyuna nasıl başlasın deseler böyle başlasın derdi. Adamın elindeki kadro ile oynayabileceği tek bir oyun var; Geçiş kovalamak, kontra kovalamak. Yapabileceği başka hiçbir şey yok. Ve sen bunun önlemini almadan oyuna başlıyorsun. Geçişten golü yiyorsun bir de üstüne 10 kişi kalıyorsun. Yetmiyor bir de en iyi oyuncularından birini sakat veriyorsun. Yahu sakin ol işte sakin oyna. Takımını bu şekilde hazırla. Liverpool maçı üstüne bu maçı da aynı şekilde dengeli, soğukkanlı, sakin ve minimum riskle oynasan sana kim ne diyebilir? Hiç şüphem yok maçı da alırdık. Bjk'de de bir şey yok çünkü.

Hele ki Samsun - Fb maçından sonra normalde bu kadar üzülmem ama net olarak ligi daha Ekim ayından en azından psikolojik olarak kırabileceğimiz bir maçtı. Bu kadar inişli çıkışlı hocalık olmaz, ben artık tahammül etmek de güçlük çekiyorum. 3 lig şampiyonluğu ve 5. yıldız için teşekkür ediyorum ama bu sadece sana yazmaz hoca. Rakiplerin çok kötü yönetiliyor ve en iyi kadrolar da sende oldu. Sana yazdığı kadar bunlara da yazar şampiyonluklar. Ha ama alenen şampiyon yapılmaya çalışılan bir gözü dönmüş oligarka rağmen aldın bu şampiyonlukları. Her şeye rağmen kıymetli buluyorum.

depositphotos_26871073-stock-photo-3d-man-showing-thumbs-up.jpg

3.5 sezonda 7 mağlubiyet alan takımın YB'yi, Prag'i filan donunda sallaması lazımdı.
Büyük ihtimal geçen sezon Romanya liginde 3. olan takım bizim ligin iyi takımlarından biri dediğimiz Başak'i evire çevire yendi.
Canı gönülden diliyorum, inşallah o paylaşımlar Avrupa için de olacak ama yine ve yeniden ve her zamanki gibi eksik kadro kurduğu için umudum yok.

Erman ağabey istiyor ki Gsmiz onun gençlik yıllarındaki gibi olsun. Allah fırsat vermesin ne diyelim

Erman ağabeyin gencligindeki GS:

Millet neler yaşamış ulan

1 beraberlikte sinir stresten ölüyoruz

Gerçi çok uzaklara gitmeye gerek yok bu forum 2006'da açıldı, web archive üzerinden eski başlıklara mesajlara bakabiliyorsunuz

Şimdi millet böyle Okan hocayı gömmek için eskileri referans veriyor da eski başlıklara gidip bakınca hiç öyle olmadığını görüyoruz.

Yine belirtiyorum ki Okan hocadan avrupada Live maçındaki performansı %80 oranla sürdürmesini ve bunu temel hale getirmesini bekliyorum ancak burada çatır çutur lig galibiyetleri almayı, tekrardan 4. senede ligi %90 ihtimalle domine etmeyi falan insanlar aşırı normalleştirdi.

iyi bir td olduğu sadece maç yapmadığımız zamanlarda dile getirilebiliyor

kendisi için pek iç açıcı bir durum değil

Millet neler yaşamış ulan

1 beraberlikte sinir stresten ölüyoruz

Gerçi çok uzaklara gitmeye gerek yok bu forum 2006'da açıldı, web archive üzerinden eski başlıklara mesajlara bakabiliyorsunuz

Şimdi millet böyle Okan hocayı gömmek için eskileri referans veriyor da eski başlıklara gidip bakınca hiç öyle olmadığını görüyoruz.

Yine belirtiyorum ki Okan hocadan avrupada Live maçındaki performansı %80 oranla sürdürmesini ve bunu temel hale getirmesini bekliyorum ancak burada çatır çutur lig galibiyetleri almayı, tekrardan 4. senede ligi %90 ihtimalle domine etmeyi falan insanlar aşırı normalleştirdi.
Ligi almak kolay dostum bizim ahraz futbol bilgini taraftardan daha mı iyi bileceksin

Okan hocayı yiyemeyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt