Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir 200 de bonuslar ekle yoksa 19,5 milyona toplam teknik ekşbin alma şansı yok

normal bir yardımcı hoca maaşı 50-100 bin euro arası 200 tane yardımcı olmadığına göre!
O sadece Okan hoca ve ekibini kapsamıyor. Sen istediğin algıyı yapmaya devam et. Artık iyi niyetli olduğunu falan düşünmüyorum

torrent in skndirik ekibi bile 1,5-2 alıyordu yahu

o da yanlış bu da yanlış!

ya bırak okan buruku şimdi

toplamda EN AZ 35 milyon euro personel maaşımı olur ULAN!

bu ne ya!

şunun hesabı sorulmalı

genel kurulda olsam orayı sallamışdım
tek tek gk üyelerine kim ne kadar maaş alıyor diye liste isterdim!

bu ne ya!

şunun hesabı sorulmalı

nerede 35m la? 19 değil mi yanlış yere mi baktım?

Abi anlamadim hocanin cift hane maas aldigini kim söylüyor ispat nerde

Hoca 15 maaş alıp ndidinin bonservisini cebinden karşılamış öyle deniyor

O sadece Okan hoca ve ekibini kapsamıyor. Sen istediğin algıyı yapmaya devam et. Artık iyi niyetli olduğunu falan düşünmüyorum

ya hadi ya
sedat incesu asgari + akbil alıyor diye bir ara açlık grevine girmişti

açıkla bana tek tek tüm branşlar ın teknik ekip giderini!

futbol harici en fazla 3 milyon eurodur!!

asıl sen iyi niyetli değilsin

sizin gibiler için okan>gs galiba!

Galatasaray soyuluyor bunu savunuyorsunuz!

Allah akıl fikir versin!

bu kadar ciddi bir söğüşleme konusunu tabiki yokmuş gibi davranmsk için mizahs vuramaya çalışıyor bazıları!

gsliliğinizi sorgulayın!

ya hadi ya
sedat incesu asgari + akbil alıyor diye bir ara açlık grevine girmişti

açıkla bana tek tek tüm branşlar ın teknik ekip giderini!

futbol harici en fazla 3 milyon eurodur!!

asıl sen iyi niyetli değilsin

sizin gibiler için okan>gs galiba!

Galatasaray soyuluyor bunu savunuyorsunuz!

Allah akıl fikir versin!
Yahu değil 3, hadi yarısı olsun diğer branşların gideri. Yine 10 kalıyor Okan ve Ekibine. Ben mi yanlış hesaplıyorum, yoksa ortada büyük bir rezalet mi var anlamadım.

bu ne ya!

şunun hesabı sorulmalı

Kulübün 200 civarı çalışanı var. Lakin sorgulanması konusunda ben de sorgulardım. Kulüpte stad müdürü ne kadar maaş alıyor? Erkek Basketbola sürekli zararı olan GM Ömer Yalçınkaya neye göre o görevde ve maaşı ne kadar? Böyle sorgulanması gereken liyakate göre bence işe alınmayan daha bir çok isim vardır kulüp içinde. Onları sorgulansın ama maaşı az çok belli Kap'a da açıklanmış Okan hoca üzerinden net 10 milyon euro maaş alıyor diye algı yapmak yakışmıyor.

+ diğer personel giderleri 15 milyon euro ki bunlar muhtelen yan branşlar +scout+ kemerburgaz ve stad oersonelidir!
birde güvenlik müvenlik var ayriyeten 1,5 milyon euro
yahu ben asgari ücretin biraz üstünde kazanıyorum. benim bile işverene maliyetim yıllık 1m civarına denk geliyor. Personel gideri denilen normal benim gibi çalışan ise normal olabilir o para. Teknik ekip giderini Dursun osuruktan bir tablo yerine düzgünce açıklamalı. Eğer durum senin bahsettiğin gibi değilse hocaya yük olur o

Kulübün 200 civarı çalışanı var. Lakin sorgulanması konusunda ben de sorgulardım. Kulüpte stad müdürü ne kadar maaş alıyor? Erkek Basketbola sürekli zararı olan GM Ömer Yalçınkaya neye göre o görevde ve maaşı ne kadar? Böyle sorgulanması gereken liyakate göre bence işe alınmayan daha bir çok isim vardır kulüp içinde. Onları sorgulansın ama maaşı az çok belli Kap'a da açıklanmış Okan hoca üzerinden net 10 milyon euro maaş alıyor diye algı yapmak yakışmıyor.
Tam olarak yakışıyor aslında

Bu adam bu zaten

@Okan Mason adam haklı la. kap üstü net olsa devlet tepemize çökerdi. tff üstümüzden inmezdi.

Ya bu işin vergisi ıvırı zıvırı bi ton detayı var belki farklı kalemleri buraya yansıttılar bi durum olduğu belli

Yıllık 15 m maaş gibi bi gerçeklik olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt