Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eline bu imkan verildigi icin, verilmeseydi bu basariyi yakalamasi imkansiz olurdu, yani herseyi okana baglamak yanlis, onun icin samsun örnegini verdim. Suanki Samsunun basina gecmis olsa ve ayni futbolu oynatsa orda besinci dahi olamaz.
Okan ilk defa Gs ile başarılı olmadı diyorum bende. Başak ile de oldu, Akhisar gibi takımla TR kupası da aldı. Okan ın kötü olduğu düşüncesi taraftarın şımarıklığından kaynaklanıyor.

Yabancı hoca isteğinde bulunurken daha iyi futbol diye argüman sunuyorsun. Sonra da bu GS'a karşı kimse zaten bir şey yapamaz diyerek de bahsettiğin yabancı hocanın da bir ekstrası olmayacağını ifade etmiş oluyorsun. Nereden bakarsan bak içinde bir sürü boşlukları olan argümanlar.

Ayrıca Saftig ve Skibbe geldiği dönem de de Adnan Polat bu senin düşündüğün mantıkla yapmıştı seçimlerini. Başkan veya yönetici olsan bence sende en az onun kadar iyi yönetirsin.
Ben kadro gücünden bahsediyorum Okanin dehasindan degil. Suan orta sinif bir hoca dahi getirsen bu takim sampiyonluk icin oynatir. Bunun icin büyük hoca olmaya gerek yok, benim tek derdim bu kadro ile bu kadar kötü futbol oynatmasi

Okan ilk defa Gs ile başarılı olmadı diyorum bende. Başak ile de oldu, Akhisar gibi takımla TR kupası da aldı. Okan ın kötü olduğu düşüncesi taraftarın şımarıklığından kaynaklanıyor.
Ben basaridan bahsetmiyorum ben oynattigi futboldan bahsediyorum, bu futbol yakismiyor bize sen begeniyorsan orasini bilemem.

sn. hocamızı sık sık eleştiri yağmuruna tutsak da iyi ki bize geldi ve iyi ki bizimle diyor, yeni yaşında nice birlikte yeni başarılara diyoruz.

Ben basaridan bahsetmiyorum ben oynattigi futboldan bahsediyorum, bu futbol yakismiyor bize sen begeniyorsan orasini bilemem.
Tuncay hocaya olan nefretine kılıf aramayı bırakalım. Göze hoş gelen futbol izlemek istiyorsan salon futbolu izleyebilirsin. Pep in city si de zamanında Kloop un liverı da full muazzam top oynamadı hiç bir zaman. Hatta pep in takımlarını izlerken sıkılırdım ben. Pep e de mi kötü hoca diyeyim ben beğenmediğim için?

Bir de benim anlamadığım Ahmet Arif Kesen renktaşın suçu neydi ya. O bile bu kadar değildi. Bütün sezon eleştirse bile sezon başarılı biterse hakkını teslim edip tebrik ederdi.

Şimdikiler nefretinden onu da yapmıyor.

Tuncay hocaya olan nefretine kılıf aramayı bırakalım. Göze hoş gelen futbol izlemek istiyorsan salon futbolu izleyebilirsin. Pep in city si de zamanında Kloop un liverı da full muazzam top oynamadı hiç bir zaman. Hatta pep in takımlarını izlerken sıkılırdım ben. Pep e de mi kötü hoca diyeyim ben beğenmediğim için?
Okan Buruk Rize, Elazığ, Akhisar'da çok iyi futbol oynattı.

Sence iyi mi oynadik?
evet baya baya iyi oynadık, gol olabilecek 4-5 pozisyon vardı. kalemizde de banu alkan olsa haberimiz olmayacaktı uğurcanı o derece görmedik.

dediğim gibi sizin genel olarak maç izlediğiniz falan yok, iyi oyundan anladığınız rakip yarı sahada tek paslarla falan gol atmak

Tekrar diyorum ben sevmiyorum hocayi bunu gizlemiyorumda kimi Fatih Terimi sevmezdi kimi Dursun Özbeki, dördüncü yilinda insan artik güzel futbol bekler, koca sezon üc bes mac iyi oynuyoruz gerisi dünkü Basak maci gibi ve daha kötüsü. Terimli dönem de her maci ucup kacmiyorduk ama en azinda iyi futbol vardi onu anlatmaya calisiyorum. Bu okani sevip sevmemekle bir alakasi yok bu kadar pahali bir takim sirf üc bes mac iyi oynamasi beni sinir ediyor.

Tekrar diyorum ben sevmiyorum hocayi bunu gizlemiyorumda kimi Fatih Terimi sevmezdi kimi Dursun Özbeki, dördüncü yilinda insan artik güzel futbol bekler, koca sezon üc bes mac iyi oynuyoruz gerisi dünkü Basak maci gibi ve daha kötüsü. Terimli dönem de her maci ucup kacmiyorduk ama en azinda iyi futbol vardi onu anlatmaya calisiyorum. Bu okani sevip sevmemekle bir alakasi yok bu kadar pahali bir takim sirf üc bes mac iyi oynamasi beni sinir ediyor.
Güzel futboldan beklentin ne bilmiyorum ama diyelim onu da yaptı bu sefer yok kafası büyük yok ucu kalın diye bahaneler bulacaksın zaten sevmiyorum dediğin adam için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt