Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.082
- 101.303
- 5.238
Gelmez. Oradaki adamların yarısı bile olacak insan yok ne yazık ki5 sene sonra yanına bir OKAN BURUK heykeli gelir mi dersin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmez. Oradaki adamların yarısı bile olacak insan yok ne yazık ki5 sene sonra yanına bir OKAN BURUK heykeli gelir mi dersin?
Osi nin beni çıkar dediğini görmediniz mi harbiden? Yoksa ben sallayayım da inanan inansın modunda mısınız?Osimhen oynar daha, sadece Icardi'yi sokmak için çıkartıyor onu. Barış zaten ikinci yarıyı görmemeliydi bile. Oyuna soktuğu adamlardan sadece Eren koşabiliyor. Burada bir hayırdır demek lazım oyunculara. Çok sıkıntı çekeriz böyle.
Oshimen beni çıkar diye işaret yaptı… lemina yoruldu. Yunus gtünden solumaya başladı… tor yoruldu?
İcardi zamanı tükenmek üzere artık orası belli… ama Kaan falan bence abartı yükleniliyor… rakip her takıma 90 dk saldırıyor zaten… maçın gidişatı başka adamlar da olsa bu şekilde olurdu başka takımda olsa bu şekilde olurdu…Evet doğrudur, burayı maçı izlerken kaçırmış olmam muhtemel, girenlerin böyle rezil olması ayrı bir can sıkıcı, Eren hariç herkes veteran gibi takıldı, burayı da halletmek lazım diye ümit ediyorum.
sığır pressin etkisi. 120 dakikada haracanak eforu 70 dakikada harcadıkSizce oyuncularımızın maçın erken dakikalarında yıpranması ve kramp girmesi kondisyon eksikliğinden mi, yoksa sahada yanlış pozisyon almamız ve birbirimizden çok kopuk oynamamızdan mı kaynaklanıyor? Yani bu kopukluk yüzünden fazla efor harcamak zorunda mı kalıyoruz?
Kramp girmesinin sebebi oyunu soğutmak…Sizce oyuncularımızın maçın erken dakikalarında yıpranması ve kramp girmesi kondisyon eksikliğinden mi, yoksa sahada yanlış pozisyon almamız ve birbirimizden çok kopuk oynamamızdan mı kaynaklanıyor? Yani bu kopukluk yüzünden fazla efor harcamak zorunda mı kalıyoruz?
Usta nasıl gidiyor hayat?bodo maçına rezilliği şimdiden yazıyorum hocamıza , bu mantaliteyle torpilli adam seçimleriyle bodo tank gibi üstümüzden geçer gider ne yazık ki sonra ah vah etmeyin de