Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen oynar daha, sadece Icardi'yi sokmak için çıkartıyor onu. Barış zaten ikinci yarıyı görmemeliydi bile. Oyuna soktuğu adamlardan sadece Eren koşabiliyor. Burada bir hayırdır demek lazım oyunculara. Çok sıkıntı çekeriz böyle.
Osi nin beni çıkar dediğini görmediniz mi harbiden? Yoksa ben sallayayım da inanan inansın modunda mısınız?

Oshimen beni çıkar diye işaret yaptı… lemina yoruldu. Yunus gtünden solumaya başladı… tor yoruldu?

Evet doğrudur, burayı maçı izlerken kaçırmış olmam muhtemel, girenlerin böyle rezil olması ayrı bir can sıkıcı, Eren hariç herkes veteran gibi takıldı, burayı da halletmek lazım diye ümit ediyorum.

Evet doğrudur, burayı maçı izlerken kaçırmış olmam muhtemel, girenlerin böyle rezil olması ayrı bir can sıkıcı, Eren hariç herkes veteran gibi takıldı, burayı da halletmek lazım diye ümit ediyorum.
İcardi zamanı tükenmek üzere artık orası belli… ama Kaan falan bence abartı yükleniliyor… rakip her takıma 90 dk saldırıyor zaten… maçın gidişatı başka adamlar da olsa bu şekilde olurdu başka takımda olsa bu şekilde olurdu…

Kulübedeki evlat kontenjanli kağnılardan kurtulup biraz daha kullanışlı adamlar aldirmasi gerekiyor.

Sizce oyuncularımızın maçın erken dakikalarında yıpranması ve kramp girmesi kondisyon eksikliğinden mi, yoksa sahada yanlış pozisyon almamız ve birbirimizden çok kopuk oynamamızdan mı kaynaklanıyor? Yani bu kopukluk yüzünden fazla efor harcamak zorunda mı kalıyoruz?

Sizce oyuncularımızın maçın erken dakikalarında yıpranması ve kramp girmesi kondisyon eksikliğinden mi, yoksa sahada yanlış pozisyon almamız ve birbirimizden çok kopuk oynamamızdan mı kaynaklanıyor? Yani bu kopukluk yüzünden fazla efor harcamak zorunda mı kalıyoruz?
sığır pressin etkisi. 120 dakikada haracanak eforu 70 dakikada harcadık

Kramp girmesinin sebebi oyunu soğutmak…

Tebrikler hocam. Muazzam gidiyoruz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkaç sayfa önce haksız eleştiriler gördüm, bu adam size yaranamaz. Bravo hocam devam.

Değişiklikler yerinde ve zamanındaydı ama takıma net 1 ortasaha, 1 forvet yedek lazım, rotasyon az

Liverpool Frankfurt karşısında 1-0 geride yarın Liverpool’un hocası olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt