Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 75.795
- 84.700
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların uykuları kısa sürüyor merak etme… maç öncesi ilk 11 açıklandığında hemen ortaya çıkarlar…Tıpkı bir ayı gibi kış uykusundalar şu anda
Ya da bir kaplumbağanın kabuğuna çekildiği gibi tırsık tırsık alttan alttan izliyolar
Doyasıya mutlu da olamıyorlar
İşleri zor
Zuhahaha
Ulan en çok bu durum beni eğlendiriyo yaw![]()
Alaka nedir ?
Yanma dostumAlaka nedir ?
Hani sen kimsenin adamı değildin? Okan hocanın adamı mı oldun?Yanma dostum
Okan hoca seni patlatmağa devam edecek
Gs maçı varken tesadüf eseri konya maçının olduğu gün yine kayıplarda olan kişi mi söylüyor bunuYanma dostum
Okan hoca seni patlatmağa devam edecek
Nasıl yanıyorsun amaGs maçı varken tesadüf eseri konya maçının olduğu gün yine kayıplarda olan kişi mi söylüyor bunubiz burdaydik dostum ne acısı olsun , okan hoca benden önce ajaxi patlatsin
Adamcı değilim dostumHani sen kimsenin adamı değildin? Okan hocanın adamı mı oldun?
Ben yanmam dostum merak etme.Acım falan da olmaz , keyfi olur anca.Baska takim taraftarlarının anlayabileceği bir şey değilNasıl yanıyorsun ama
Zor acın büyük yapacak bir şey yok
Aynen aynen erketeye yatmış bekliyolar, ayağı bi takılsa da son tekmeyi vursak diyeBunların uykuları kısa sürüyor merak etme… maç öncesi ilk 11 açıklandığında hemen ortaya çıkarlar…![]()
Eleştir dostumBen yanmam dostum merak etme.Acım falan da olmaz , keyfi olur anca.Baska takim taraftarlarının anlayabileceği bir şey değil
O da mı yasak dostum ? Şeriat mi geldi haberimiz yok.Eleştir dostum
Eleştiri kültürü kanzi![]()