- 4 Ağustos 2009
- 90.051
- 70.904
- 5.188
Taraftar yüzünden 30 milyonluk oyuncu alma hocam taraftara bakma sen bildigin gibi oyuncular al singoyu 2 milyonken alacaksin taraftara bakma hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben zaten mantık çerçevesinde bakarak söyledim bunu… icardi psikolojisi falan takım dengeleri falan devreye girince yaptığına yanlış diyemiyorum zaten… Osi yerine sane girse icardi ve tayfası can sıkabilirdiMantıklı ama öyle olmuyo hacı ya
Osimhen çıkınca İcardi girer
İkinci forvet olarak İcardi varken Sane tercih edemezsin
Ligde nasıl olursa olsun bu kadar gol atan adamın önünde Sane tercih edemezsin
He tribine kızalım. Sen kaptansın trip atamazsın diyelim de tercih edilmesi bence normal bir durum
Yumurta kapiya dayanip kovulma ihtimali yukselince, bu takimin ciddi maclari oynamasi gerektigi kadroyu ve oyunu hatirladigi icin tebrik etmek lazim. Devami gelirse elestiri azalir tebrik yukselir. Rustunu Bodo ve Union maclarinda ispat edicek, futbolcularin 3 maclik efor sarferttigi Liverpool macinda degil.
Koltugunun tehlikede oldugu maca, 12 kisimi oynayacagiz dedigin Leminasiz cikamadin. Sol stoper aldirmadin, rakip Apo’nun yanindan yuruyerek gecip 2 kez karsi karsiya kaldi Ugurcan’la.
Gercekten birseylerden ders almismisin 3-5 maca belli olur.
Bodo
Union
Ajax
Şu 3 maçtan min 7 puan alırsa başarısız algısını kırar Avrupa’da, diğer türlü böyle devam eder.
Liverpool maçının büyük iş olduğunu kabul edip bunu geliştirmek lazım.
Eğer bir daha Frankfurt maçındaki gibi orta saha çıkarıp forvet alır ve fark yememize sebep olursa ise hiçbir şeyden akıllanmıyor demektir.
4-6 arası alırsa pekiBodo
Union
Ajax
Şu 3 maçtan min 7 puan alırsa başarısız algısını kırar Avrupa’da, diğer türlü böyle devam eder.
Liverpool maçının büyük iş olduğunu kabul edip bunu geliştirmek lazım.
Eğer bir daha Frankfurt maçındaki gibi orta saha çıkarıp forvet alır ve fark yememize sebep olursa ise hiçbir şeyden akıllanmıyor demektir.
Son 3 maça bakmak gerekir o durumda ama üçü de çok zor, 6 yine kabul edilebilir ama 4 alıp üstüne son 3 maçı da kaybedersek başarısız bir Avrupa serüveni olur yine.4-6 arası alırsa peki
Kadro ve takım kalitesi olarak zaten alırız ama ŞLde maç kazanmak bundan daha fazlasını gerektiriyor, doğru anda topu kullanıp, doğru anda rakibe bırakmayı ve doğru kadro geçişlerini sağlamak lazım.Şu takımlardan 9 puan alacak kadro var Galatasaray'da. Liverpool maçında görüldü ki takım motive olunca neler yapıyor. Yine taraftar haklı çıktı, Bardakçı konusunda Icardi konusunda. Dediğin gibi şu saatten sonra bu maçlardan puan alıp 24'e atması gerekiyor takımı, aksi başarısızlık şu kadroya ve harcanan paralara
Sevgili Targutay;Sendeki bu Abdülkerim nefreti kini nereden geliyor çok merak ediyorum .Sürekli çemkiriyiorsun.Frankfurtta oynamadı defans döküldü ,üstüne Liverpool da oynadı cansiperane.Kimseyi değil sadece Abdülkerimi eleştiriyorsun.Anlaşılan gönderilinceye kadarda rahat değilsin.Uykuların kaçıyor.Nedir Abdülkerimle alıp veremediğin.Maç sonu Bardakçı güzellemeleri vardı bir de. Net pozisyonlar verildi Bardakçı ile, biri gol olabilirdi. Skor öyle bir şey ki biri gol olsa herkes linç edecekti. Eleştiriler haksız değildi Okan'a, bundan sonraki CL maçları da kazanılmalı, geçen senelerde de United, Tottenham gibi kulüpleri yendik ama devamı gelmedi. Union maçı vs kazanılmalı
Sevgili Targutay;Sendeki bu Abdülkerim nefreti kini nereden geliyor çok merak ediyorum .d.Frankfurtta oynamadı defans döküldü ,üstüne Liverpool da oynadı cansiperane.Kimseyi değil sadece Abdülkerimi eleştiriyorsun.Anlaşılan gönderilinceye kadarda rahat değilsin.Uykuların kaçıyor.Nedir Abdülkerimle alıp veremediğin.
Gerçekten GS taraftarı böylemi olmalı.Hocayı sürekli eleştir.Defans oyuncusunu sürekli eleştir .Oh ne güzel dünya.Nedir senin kinin ve nereden geliyor.???Okan hocayı hepimiz eleştiriyioruz ama bir fren var bizim mekanizmalarımızda durtmasını biliyoruz .Sadece sözüm sana değil sözüm gerçekten kinle nefretle bakanlarda.3 senedir Hocam bize Avrupa hariç mutluuktan başka birşey vermiyor.Omuzlarımızı yukarı çıkarttı.Gerçekten merak ediyorum,gerçek yaşamında da 7/24 Abdülkerim ve Okan Hocamı eleştiriyormusun.Patron kızdı suçlusu Abdülkerim , Hanım kızdı suçlusu Okan hocammı diyorsun.Bir frenin yok mu senin?????
Vallahi forumda sürekli kin nefret yazıları görmekten yoruldum.Usandım.
Ben senin belki baban yaşındayım.Ben sana üslubumu bozmadım .Sadece fikrimi yansıttım.Uzun zamandır sadece senin eleştirel yazılarını okumaktan yoruldum.Forumda kimseye üslubumu bozmadım.Kimseye bozmadığım gibi Sanada bozmayacağım.Kahve ortamı hiçbir zaman görmedim.Sadece mutlu olmak adına forumda varım.Benim yazdıklarımı , birde kendi yazdıklarını oku.Anlayacaksın.Bir daha alıntılamam ama lütfen yazdıklarını yollamadan 2 defa oku öyle yolla.Önce üslubunu düzelt, çemkirmek hakaret değilmiş forum yönetimine göre sen çemkiriyorsun ahlaksız. ikincisi Bardakçı'nın o kaçırdığı adamlar gol atsaydı burada bu mesajı atamayacaktın. CL için yetersiz olduğu bariz ortada herifin, şahsi hatalarından gol yediriyordu maçı izlediysen. Biraz haddinizi bilin ya mesaj atarken, kahvehane mi ulan burası terbiyesiz. Üsluba bak. Yetersiz adama yetersiz dedik diye bana kinlenmiş. Senin gibi futbol cahilleri çoğunlukta olmadığı için Galatasaray Galatasaray olmuştur. Bir daha beni alıntılama senin gibi üslubu olan biriyle tartışacak bir şeyim yok. Galatasaray'ı elit kulüpler seviyesinde görmeyi istemek suç oldu
''Patron kızdı suçlusu Abdülkerim , Hanım kızdı suçlusu Okan hocammı diyorsun''
Sen de hanımına çocuğuna laf geçiremeyip burada birilerine bulaşsam da kavga etsem mi diyorsun lan, git oğlum belanı arama, bir daha aile karıştırma, uza şimdi
Barışı forvete saneyi kanata atacaktı.İcardi keşke girmese şu aralar ben de aynı fikirdeyim fakat Osimhen sakatlanınca soktu İcardi'yi. Barış zaten yorgundu. Başka bir alternatif var mıydı cidden merakımdan soruyorum eleştiri değil.
Rakip dediğin çemişkezekspor herhalde… Liverpool un pozisyona girmediği maç mı var? Apo da hız sorunu olduğu belli ama bu maçın konusu bu değil… her neyse bakalım göreceğiz öndeki 3 maçı… olumlu skor alsak bile laf edeceğinize şüphem yok… maç içerisinde cımbızla çekip çekip alırsınız pozisyonları…Yumurta kapiya dayanip kovulma ihtimali yukselince, bu takimin ciddi maclari oynamasi gerektigi kadroyu ve oyunu hatirladigi icin tebrik etmek lazim. Devami gelirse elestiri azalir tebrik yukselir. Rustunu Bodo ve Union maclarinda ispat edicek, futbolcularin 3 maclik efor sarferttigi Liverpool macinda degil.
Koltugunun tehlikede oldugu maca, 12 kisimi oynayacagiz dedigin Leminasiz cikamadin. Sol stoper aldirmadin, rakip Apo’nun yanindan yuruyerek gecip 2 kez karsi karsiya kaldi Ugurcan’la.
Gercekten birseylerden ders almismisin 3-5 maca belli olur.