Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfermarkt'ta 27 oyuncumuz var gibi görünüyor. Liverpool maçında oynayanlar + Günay + Sane toplam 17 oyuncu yapıyor.

Kalanlar:

Batuhan Şen (3.kaleci)
Enes Emre Büyük (4.kaleci)
Gökdeniz Gürpüz
Arda Ünyay
Kazımcan Karataş
Yusuf Demir
Metehan Baltacı
Berkan Kutlu
Kaan Ayhan
Ahmed Kutucu

Bu listenin içinde Arda Ünyay potansiyel vaat ediyor. Diğer oyuncular gerekmedikçe rotasyona bile sokulmayacak gibi duruyor.

Devre arası stoper, orta saha ve kanat takviyesi yapıp bu listedeki oyuncuların bir çoğunu oynayabilecekleri bir yere yollamalıyız.

@Hasan Bekir
Katılıyorum. Özellikle orta sahada biraz gençleşmeliyiz aynı zamanda kullanılmayacak oyuncular Berkan, Yusuf, Kazımcan vb. gibi direk satılmalı. Kaan'ın sanırım sakatlığı var onu biraz dışarda tutuyorum normalde ondan daha fazla süre almasını bekliyordum. U23 hakkını iyi bir şekilde kullanmalıyız.

lütfen rica ediyorum önce kendini sonra takımı bjk maçına motive et

bunu sağlarsan gerisi gelir

Bize 5-0lik sekiztaş galibiyeti borcu var.
IMG_20251003_143835.webp

JK Fatihi hocam yine ne tür numaralar hazırladı acaba akşam için.

Hocammmm.

Sözleşmesinde iyileştirme yapılacakmış
Helali hoş olsun

Jesus
Mou
Tedesco
Gvb

Hepsi okan hocamdan fazla kazandı kazanıyor. Hepsini de ayrı ayrı tokatladı.

Yumurta kapiya dayanip kovulma ihtimali yukselince, bu takimin ciddi maclari oynamasi gerektigi kadroyu ve oyunu hatirladigi icin tebrik etmek lazim. Devami gelirse elestiri azalir tebrik yukselir. Rustunu Bodo ve Union maclarinda ispat edicek, futbolcularin 3 maclik efor sarferttigi Liverpool macinda degil.
Sizi kimsenin memnun etme zorunluluğu yok sizin de memnun olma gibi gayeniz yok zaten. Liverpool maçından sonra online sayısında gördük bazilarinin niyetini.

Okan hocanin rüştünü ispatlayacagi alan mi kalmış allasen hala bodo union maçlarında ispatlayacak diyorsun. Üç kere şampiyon olmuş dorduncuyu olacak hocaya kafanızdan challange belirleyemezsin belirlesen de kimin umrunda

Böyle düşünmeye devam edin

Bu maç bütün kuşlara had bildirme maçı hocam
Zafer sarhoşluğu, ciddiyetsizlik olmaz inşallah

Koltuk icin isimli ya da genc olunca da pahali isimler alıyorsun. Ama ucuza da başarılı olacak gencler bulunur taraftara kulağını tıka hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt