Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JK maçlarına Türkiye Kupası 5. ön eleme maçı gibi hazırlanması beni çıldırtıyor.

Allah aşkına hocam, 30 metre ileri topu atınca ne oluyor?

Hadi deplasmani anladik ama icerde bu tinercilere mac verirsen defol git

Bize karşı savunma yapan her takıma zorlanıyoruz okan bey formül üretemiyor

Başakşehir maçında Singo yok,Davinson yok

Kadron çok yeterliydi ya hani oynat bakalım stoperde kimi oynatacaksan

Okanın bjk maçları ciddi araştırılmalı.

Cidden bıktık artık, defol git beşiktaşına yav bu kadar seviyosan. Takımı hiç bir beşiktaş maçında motive edemedi yada etmedi.

Ben diğer üyeler gibi Bjk'li olmakla suçlayıp itham etmem. Bjk maçında da özellikle kötü oynattığını düşünmüyorum bu da iftira olur, öncelikle bence abartmayalım.

İkincisi topçular büyük maçlara motive olup iyi oynuyorlar, sonra ne Avrupa'da ne de yerel maçlarda belki 2-3 maç harici tek iyi oyun olmuyor. Bir sene boyunca Manchester maçında ne oyun oynadık ya, Bayern'e yenildik ama ne oyundu ya, Liverpool'u yendik ama ya diye savunuluyor. Bir oyuncunun Liverpool maçına motive olması için Okan'a ihtiyacı yok. Bu takım Cevat Gülerle'de şampiyon oldu, futbol cahilinin teki olan Hamzaoğlu ile de 3 kupa aldı.

Ne antrenmanlarının ne de taktiklerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. İsterse 10 sene daha şampiyon yapsın, sahada yürüyen, motive olmamış, taktiksiz, bireysel ayaklara bakan bir oyun var

yanlış

okan buruk bunları yapıyor aslında

avrupa maçında bile yapıyor

yeryüzünde sadece tek bir maç önü maç oynanırken ve maç sonu siniyor
Saçma sapan teoriler üretmeyin ya.

Young boys maçında da, Frankfurt maçında da, hatay maçında da, prag ve alkmaar maçlarında da işler kötü giderken nasıl izliyorsa, öyle izliyor işte.

Bjknin tek yapabileceği arkaya kaçmak hocamiz da sagolsun ekibi orta sahaya cekip gelin atin demis. Liverpool macinda niye çekmedin. Ciddiye al şu maclari yeter her yerde yenildin su şerefsizlere.

Takımın planı yok. Rastgele oynuyorlar. Frankfurt macinin aynisi. Biz topla oynariz onlar atarlar. Besiktasa bu kadar acik oynayamazsin. Abdulkerimi rakip ceza sahasina kadar gonderemezsin. Biraz dengeli oyna. Anadolu takimi yok karsinda.

Ya sen büyük takım teknik direktörü falan olamazsın. Anca sezon içinde bir iki hedef maça çalışırsın onları alınca kral ilan ederler zaten seni ama istikrar sıfır. Geri kalan maçları da kadro kalitesiyle zaten bir şekilde kazanıp şampiyon olursun.

Rotasyon yapmayı bile bilmeyen td. Aslında rotasyon yapsa bile onu beceremez gider takimi çorba yapar. Bodo maçında sövmeye başlarsınız tekrar. Bu adam hoca filan değil. Takımın kalitesi büyük yanıltıyor taraftarı.

Maç Sonu açıklamalarında yine Beşiktaş'ını övecektir.Sürekli bunlara karşı hata yapıp övüyo.Genel olarakta taraftar 1 ses çıkarmıyo şampiyonluklardan dolayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt