Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilkay hocam iki maçdır futbol dersi veriyor

kırmızıdan sonra nasıl tdlik yaptı tüm takıma 😂

ben hayatımda bu kadar bariz birşey görmedim ya

torreiraya sen çık ileri ben 6 oynayacağım diyip takıma hocalık yaptı resmen

o kesinlikle burukun taktiği değildi 😂

ilkay olduğu için ortasahadan adam alıp hucumcuda koyamadı!

resmen ezdi

kimse bana diyemez okan buruk yapmazsı diye

ne zaman geriye düşsek her maç yaptı bugüne kadar!

ayriyeten ilkay oyuncu değişikliğinde direktif vermediği için oyuncuda değiştiremedi 😂

lpool maçını saymıyorum tam bir ilkay hocamın maçıydı o nasıl taktik nasıl tüm takımı hizada tuttu öyle

avatarımı takım elbiseli ilkay hocamın resmini koyacağım
Hoş geldin mason lpool maçından sonra şifreni hatırlamissin

Apo sanchez ikili geride aralarında 30 m mesafe o ona atıyor o diğerine en son apo marcelo gibi deiblinge başlayıp ya taca ya auta ya da barışa atıyor. Bir tane ortasaha bjklilerin blok arasına girip top alamıyor. İlk 15 dk izlerken delirdim. Gol zaten bağırıyordu ben geliyorum diye.
Blokların üstadi ilkay oynarken yaşandı bu olayda bu arada adam bu işi nirvasi ya blok aralarina koşma işinde.

Ben de Sara hamlesi bekliyordum. En azından duran toptan gol atarız diye onla başlar diye bekledim

Davinson ve simba yokken gene de Ardayı oynatmaz di mi.

Maca Liverpool maci 11'i ile baslamasi bence doğruydu. Maci izledikten sonra rotasyon yapsaydı keske diyoruz ama mactan once bunu bilmek zor. Yunus-Eren degisikligini daha erken yapsaydı iyi olurdu, golu bulduğumuz icin bekledi herhalde.

Rotasyon yapamıyorsak sebebi 4 yabancı kontenjanımız boşken 3 mevkiyi eksik bırakarak sezona girmemizi sağlayan kendisi.

Stoper, orta saha ve kanat rotasyonu aşırı eksik durumda. Güçsüz ve bitmiş bir Icardi bonusu oldu.

Kaan, Metehan, Arda, Kazımcan, Berkan, Gökdeniz, Ahmed ve Yusuf'un forma şansı bulması imkansıza yakın. Bunu hocanın kendisi de çok iyi biliyor. Buradaki çoğu oyuncu maaş olarak da pek bir şey almıyor.

Devre arasına kadar kalan 9 lig maçından en az 4 puan farkı koruyarak çıkıp devre arası acilen takviye yapmamız gerekiyor.

"Her mevkide net 2 oyuncu olmasını istiyorum" açıklaması transfer sezonunun bitmesiyle havada kaldı. En azından lig için 1-2 oyuncu rahatlıkla kiralanabilirdi.

geldiğinden beri Fenerbahçe’ye karşı ne kadar başarılıysa ( 1 maç harici ) Beşiktaş’a karşı bir o kadar başarısız.

Hatırlatma:

Hoca yedek rotasyonu sorunlu. Bugün, Sane, Icardi, Kaan, Sara’ya kızanlar

Yarın yedek kalırsa Lemina, Yunus, İlkay, Barış’a falan kızar.

Hiçbir as statüdeki oyuncu işler kötü giderken 70. Dakikaya kadar düşünülmüyorsa maça konsantre olmaz. Davinson yedekken de böyleydi. Yunus yedekken de böyleydi. Geçen sene Eren formayı kaptıktan sonra Jakobs için de bunu söylüyorduk. Birinin hocaya kadroda 11 oyuncu olmadığını tekrar tekrar ve tekrar hatırlatması gerek.

Millet de bir savunma mekanizması geliştirmiş. “Girenlerin hali görünce anladık hocanın neden oynatmadığını” diye. Bu iş yumurta tavuk, tavuk yumurta işi. Futbolculuk işinde psikoloji en değerli şeydir. Sane bile olsan özgüvenin kırılır lan 2 kritik maçta 5 dk süre verilirse. 4 maçta 90 dk oynatıp kötü olduğu halde ısrarla oyunda tutup 2 maçta 5 dk şans vermek kadar aptalca bir şey yok. Bu maç önemsiz sen oyna demek gibi bir şey bu. Jelert’e, Frank’a yaparsın bunu ama 10 yıldır izlediğimiz adamlara yapınca komik oluyor.

Hocanın yedek yönetimini 3 yılda hiç öğrenemedi. Futbolculuktan gelip, futbolcu psikolojisinden bu kadar uzak bir adam görmedim.

Kenara bakıyor değiştirecek adam bile yok. kadromuz geniş yeterli kardeşim yav

Ilk yarinin hic bir aciklamasi yok, öyle rezalet oynadik ki allahdan ikinciyi yemedik, gerci rakip dedigin takim anadolu tarzinda sirf kontraya cikabiliyor, Galatasaray devirmeyi istiyorsan en basit taktik bu, topu Galatasaraya birak nasil olsa Stoperin biri rakip alana girmis olur, uzun bir top gönder sonra kontraya cik, eger becerikli bir kanat veya forvetin varsa gol atmamak imkansiz.

Iste ligin kalitesi okadar kötü ki bunu cezalandiracak cok az takim var ,eger olsaydi her ikinci ücüncü macta iki üc tane yerdik.Bodo glimt bunun aynisini yapacaktir eger ayni futbolu oynarsak herifler iki üc tane atar, cünkü Okan Burukun baska bildigi bir oyunu yok,sirf mecburiyeten Liverpool macinda bunu yapmadi.

Bizim taraftar da bunu üstün hoca yapti, yav lig lig olsa zaten üc bes mac sonra puan kayiplari yüzünden bu Taktiken vazgecerdi

günaydın gs ailesi ☺️

1759643295967.webp

Kendi fikirlerinin esiri olmuş, duyguları mantığını yok etmiş, rasyonel karar almakta zorlanan birisi maalesef. İyi yaptığı çok iş var ama düzenli olarak o kadar kötü işler yapıyor, o kadar yanlış kararlar alıyor ki... Üstüne de hata yaptım dememek için elli dereden su getiriyor. Yani ben açıkçası bıktım usandım, düzelir dedik, Liverpool maçı milat olsun dedik ama aha 3 gün sonra sonuç bu. Takımın başında kaldığı sürece böyle kanser olmaya devam edeceğiz.

Rotasyon yapamıyorsak sebebi 4 yabancı kontenjanımız boşken 3 mevkiyi eksik bırakarak sezona girmemizi sağlayan kendisi.

Stoper, orta saha ve kanat rotasyonu aşırı eksik durumda. Güçsüz ve bitmiş bir Icardi bonusu oldu.

Kaan, Metehan, Arda, Kazımcan, Berkan, Gökdeniz, Ahmed ve Yusuf'un forma şansı bulması imkansıza yakın. Bunu hocanın kendisi de çok iyi biliyor. Buradaki çoğu oyuncu maaş olarak da pek bir şey almıyor.

Devre arasına kadar kalan 9 lig maçından en az 4 puan farkı koruyarak çıkıp devre arası acilen takviye yapmamız gerekiyor.

"Her mevkide net 2 oyuncu olmasını istiyorum" açıklaması transfer sezonunun bitmesiyle havada kaldı. En azından lig için 1-2 oyuncu rahatlıkla kiralanabilirdi.
Bunların yapacağı transferdende hayır gelmez.

Hocammmmm 10 kişi 60 dakika JK ya nasıl adım attırmadın , bu büyüklük şaka mı söyle,

hocammmmm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt