Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw sorun rotasyon değil ki? Yedekte onyekuru, garry rodrigues veya bruma tarzı bi tane silahı yok bu herifin. 1 TANE YOK. Kimse sane falan demesin geberik adamlardan bıktık.Bjk maçında çok eleştirilecek bir şey yok. Rotasyon yapmadı diye kızıyoruz ama sonrada giren Sane Sara İcardi nin durumu ortada. 1-0 dan sonra kontrolü kaybetmeyip oynattığı oyun önemliydi. Geçen sezonlar daha kontrolsüz oynuyorduk.
Yav bu heriflerin işi gücü nifak zaten. O yüzden bu maç hocaya yüklenme taraftarı değilim hiç. Baktılar Okan Buruk bu kez dağılmadı, hepsi bu tip bahanelere başladı.
Hayırdır bodo ve usg maçlarını kaybettik de bizim mi haberimiz yok?Son okuduklarıma göre o kadar para harcamanın tek amacı liverpool yenmekmis ve anladığım kadarıyla liverpoolu yenen direkt son 16ya kaliyor clde diğer maçlara bakılmadan.Hayirlisi olsun bodo,usg maçları falan önemsiz liverpool yendik biz çünkü
valla ben de bunları görünce 1 adım geri atmaya karar verdim kızgınlığıma rağmen
Takım ligde 7 galibiyet 1 beraber10 kişi kalan takımda orta saha çıkarıp forvet almadı diye doğruyu buldu falan diyorlar ahahaha yok bir de onu da yapsaydı ulan komik duruma düşürmeyin bu kadar kendinizi övecek yer uyduracağız diye
Takım ligde 7 galibiyet 1 beraber
Clde 1 galibiyet 1 yenilgi ile gidiyor.
Dün bjk yensek belki bjk için lig bitiyordu. Tam olarak ne istiyorsunuz
Evet ben skor taraftarıyım. O skorlarla ligde şampiyon olursa, şampiyonlar ligi son 24-16 yaparsa gayet iyi derim. Çeyrek yaparsak süper derim. 24 kalamazsak başarısız derim, şampiyon olamazsak fiyasko derim.top oynatsın istiyoruz bu kadar maliyetli kadroya. Osimhen gibi adam top gelmiyor diye kendi kendine sinirlenip oyundan atılacaktı az daha bunun oyun kurulumu konusunda hiçbir çalışması olmaması yüzünden. Siz skorlarla tatmin olun kardeşim biz olmuyoruz
Bence bjk maçları çok önemsemiyor, küçümsüyor. Fener maçlarında durum tam tersi ciddi hazırlanıyor4 yıldır en kötü maçlarının hep BJK maçına denk gelmesinde nerdeyse bit yeniği arayacağım. Bu kadar da olmaz artık. BJK maçlarındaki kulübedeki duruşu ile FB maçlarındaki bile aynı değil. Yine zerre takımı hazırlamadan, analiz etmeden siz çıkın kafanıza göre oynayın bizim İrfan ile Clash Royale'de klan savaşımız var demiş gibi bir geceydi. BJK mevzusu kabak tadı vermeye başladı. Her seferinde şunların kafa ütülemesini çekiyoruz.
Kupada rahat yeneriz bence keşke eşleşsekKupada bjkyle eslesmeyiz ins
Rotasyon yapmamasinda benim için sıkınti yok. Set oyunu oynayamamak en büyük sorun. Göz göre göre geçiş yemek sorun. 10 kişi top çevirdik demekki çevirebiliyor dün. Uzun top attik singo gitti.Bjk maçında çok eleştirilecek bir şey yok. Rotasyon yapmadı diye kızıyoruz ama sonrada giren Sane Sara İcardi nin durumu ortada. 1-0 dan sonra kontrolü kaybetmeyip oynattığı oyun önemliydi. Geçen sezonlar daha kontrolsüz oynuyorduk.
Herhangi bir futbol takımında kadro mühendisliği görevi teknik direktöre ait değildir. Hocanın oyuncuları ne izleyecek zamanı var ne de öyle bir amacı. Hocaya değil transferler için sportif direktöre ve scout ekibine laf edebilirsin, yine aynı şekilde buralarda vasat insanların olmasından dolayı yönetimeKeşke Sane, Zaha, Ziyech gibi kanatlar aldırana kadar yedek beklemeyi sorun etmeyecek, genç ve potansiyelli oyuncular aldırsaydı. Keşke biraz kadro mühendisliği bilseydi.
Kadro mühendisliği bu kadar kötü bir GS hocası olur mu? 4 senedir deli gibi para yakıp yedekten girecek güvenilir oyuncuları olmaması skandal.