Benim yolumdan bu maddi güçte gitmedik hiçbir zaman , üstüne fb bu kadar boktan da değildi. fb ilk defa yıllardır kadro olarak gerimizde mesela 12-13,13-14 harici.Bjk o yabancı hocaları boktan kadrolara getirdi mesela.Şimdi biz bu mantıkla yabancı hoca getirsek otomatik bjk mi şampiyon oluyor yani yerli var diye ? Lige son 10 senede gelen tek düzgün yabancı hoca Jesus zaten.Benim tedesco,Solksjaer,mou falan övdüğümü gördün mü hiç ? Conte boşken getirseydin yada Allegri'yi.
Hocanın kendisi istese bir sürü antrenör de gelir istemiyor , senelerdir set oyunu yok takımın kapanan rakibi açamıyorsun.Holding bile bizim kadar masrafa giremiyor neredeyse , alamıyorlar bile oyuncu.25m falan Aktürk'e para veren takım , her boku yanlış yapmasalar zaten başak,tsye de şampiyonluk vermezlerdi sadece bize kaybetmediler yani.
O yüzden değişim olmadığı sürece de ne olacağını bilemezsin , yarın yabancı hoca gelir ilk sene şampiyon olur ikinci sene olamaz ve avrupada da başarısız olursa o da gitsin derim.Biz en büyük kulübüz her sene şampiyon olmamız lazım.Ben 2 sene şampiyon olduktan sonra 3.sene Fatih hocayı da eleştirdim mesela.He şöyle olur şanssızlığına şampiyonluk verirsin avrupada gidersin iyi bir oyunun olur o da tamam olur mesela.Bu sene 2. olalım mesela ama avrupada birkaç tur gidelim iyi oynayalım , set oyununu becerelim o zaman eleştirmem ben de zaten hocayı şanssızlık seneye daha iyi olur derim ama 3 senedir aynı şey olursa artık bu kabul edilmez.Bana kalsa bir hoca gelip 3 sene şampiyon olunca 15 sene kalsın takımın başında ama tabii süregelen hatalar olmadan.
Genel olarak ligde başarılı , avrupada başarısız zaten aksini söyleyeni de görmedim pek.O yüzden hem ligde hem avrupada başarılı olacak birini getirmek istemek yada denemek istemek en azından da çok karşı çıkılacak bir şey olmamalı