Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kulup bırak hocayı, doğru düzgün bek bulamıyor 10 tane adam aldık anca tuttu biri. Tüm dünyada kaleci aradık döndük dolaştık uğurcan aldık. Senin aradığın yabancı hoca için bir 10 yıl deneriz, deneyelim hava hoş. Bir sivas bir rize deplasmanında beraberlik iyi skor denince şampiyonluk kadıköy semalarında gezince ne halt yedik deriz hep birlikte. Çok güzel bir laf var midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak diye. Tam bizlik.
Bek konusu ayrı iş yani şimdi de bek üzerinden mi hocayı eleştireyim ? 50 milyon falan verip 50 tane bek aldık hiçbiri de olmadı şimdi bu oyuncular mı suçluydu yani iyi bek alabilmek için 30m bons ve 5m maaş mı vermemiz lazımdı yoksa

Bek konusu ayrı iş yani şimdi de bek üzerinden mi hocayı eleştireyim ? 50 milyon falan verip 50 tane bek aldık hiçbiri de olmadı şimdi bu oyuncular mı suçluydu yani iyi bek alabilmek için 30m bons ve 5m maaş mı vermemiz lazımdı yoksa
Hocanın görevi bek bulmak değil, alınan oyunculardan şampiyon kadro çıkarmak, avrupada üst turlara çıkmak.
Ucuza iyi bek bulmak istiyorsan adam gibi izleme ekibi kuracaksın, avrupa güney amerika africa liglerinin hepsini izleyeceksin raporlayacaksın menejer transferi yapmayacaksın. Bu eleştirilerini yönetime yap

Hocanın görevi bek bulmak değil, alınan oyunculardan şampiyon kadro çıkarmak, avrupada üst turlara çıkmak.
Ucuza iyi bek bulmak istiyorsan adam gibi izleme ekibi kuracaksın, avrupa güney amerika africa liglerinin hepsini izleyeceksin raporlayacaksın menejer transferi yapmayacaksın. Bu eleştirilerini yönetime yap
hoca kabul etmeden , liste vermeden oyuncu alınmaz.Sportif direktörle yönetilen bir takım değil burası.Hepsini de kendi istediğini söyledi bu arada şuana kadar , benim onayım olmadan transfer olmuyor da dedi.Bu işin sonunda herhalde kadro kötü yalanlaması da gelecek onu dersen de bu sefer kötü günler için kaydettiğim ''kadro çok iyi , artık bundan sonrası bende'' açıklamasını atabilirim

Anlatma boşver İsonun boktan takımla 99 puan topladığı ligi savunuyor adam:d Geçen hafta Alanyaya zorlandık adamların piyasa değeri 25 milyon elinde 300 milyonluk takım var zaten biri çıkıp maçı alacak ne olacaktı. Avrupaya çıkınca görüyoruz zaten ne olduğunu hollanda liginin 5.si paspas etti bizi geçen sene.

Anlatma boşver İsonun boktan takımla 99 puan topladığı ligi savunuyor adam:d Geçen hafta Alanyaya zorlandık adamların piyasa değeri 25 milyon elinde 300 milyonluk takım var zaten biri çıkıp maçı alacak ne olacaktı. Avrupaya çıkınca görüyoruz zaten ne olduğunu hollanda liginin 5.si paspas etti bizi geçen sene.
Mou niye toplayamadı
Hahahahaha
Mancini niye nisanda şampiyonluk verdi
Evet lig kötü siz çözdünüz malız biz anlamıyoruz nedense sizin övdüğünüz hocalar 1 sene kalamıyor
Evet ben anlamıyorum, 3 senedir şampiyon hocaya boş eleştirinizi anlamıyorum.

Mou niye toplayamadı
Hahahahaha
Mancini niye nisanda şampiyonluk verdi
Evet lig kötü siz çözdünüz malız biz anlamıyoruz nedense sizin övdüğünüz hocalar 1 sene kalamıyor
Evet ben anlamıyorum, 3 senedir şampiyon hocaya boş eleştirinizi anlamıyorum.
Tamam aga lig için herhangi bir yerli antrenör benzer performans verir onu demek istiyorum zaten. Fenerle Galatasaray makası aşırı açtı herhalde başka yerde yaşamıyorsun? Biz yıllık 20 milyona oyuncu alıyoruz senelik, çoğu anadolu takımın bonservis bütçesi bile 5-10 falandır. Burada biri çıkıp maçı alır diyorum zaten.

Tamam aga lig için herhangi bir yerli antrenör benzer performans verir onu demek istiyorum zaten. Fenerle Galatasaray makası aşırı açtı herhalde başka yerde yaşamıyorsun? Biz yıllık 20 milyona oyuncu alıyoruz senelik, çoğu anadolu takımın bonservis bütçesi bile 5-10 falandır. Burada biri çıkıp maçı alır diyorum zaten.
Bjk bütçesi ile alanyanın aynı mı? Bjk niye kaybediyor? Niye 8 hafta 6 puan gerimizde. Şuan biz kazanıyoruz diye herkes kazanıyor sanıyorsunuz. Kazanmak zannettiğin kadar kolay değil hiç olmadı

ben bu adamı eleştiremem büyük hoca.. Hocaların hocası..

aynısını ben de düşündüm. kendi kendine tribe girmiş. eminim o maçları kazanmamamızı bekleyecek o kişi
onun için beni alıntılarsın geç bu işleri.Örneğini de verdim zaten okuyabilirsin oradan , boş polemik yaratmaya gerek yok konunun sonuna atlayıp.Ben orada Liverpool'u yendik diye gruptan çıktığımızı sananları eleştirmişim yani henüz daha bir avrupa başarısı olmadığını belirtmişim oradan diyorsunki şimdi kaybetmemizi bekleyecekmiş , direkt kötü niyetli bir insansın.Aynen kaybetmemizi bekleyeceğim o yüzden eleştiriyorum.Direkt blok ya art niyetli kimseyle uğraşamam

onun için beni alıntılarsın geç bu işleri.Örneğini de verdim zaten okuyabilirsin oradan , boş polemik yaratmaya gerek yok konunun sonuna atlayıp.Ben orada Liverpool'u yendik diye gruptan çıktığımızı sananları eleştirmişim yani henüz daha bir avrupa başarısı olmadığını belirtmişim oradan diyorsunki şimdi kaybetmemizi bekleyecekmiş , direkt kötü niyetli bir insansın.Aynen kaybetmemizi bekleyeceğim o yüzden eleştiriyorum.Direkt blok ya art niyetli kimseyle uğraşamam
liverpool'u yendik diye gruptan çıktğımızı sananlar yoktur heralde yav o kadar

Bundan birkaç hafta önce de yazmıştım. Oyuncular lig maçlarını oynamayı zulüm olarak görüyor sezon başından beri. Önce bu konuyu halletmesi lazım hocanın. Yüzde 60'ımla da oynayarak yeniyorum kafası var topçularda. İlk yarıdaki o oyunun, o salmışlığın, o saçmalıkların başka açıklaması yok. Bu işin bir yerde pahalıya patlayacağı belliydi. Yine ucuz yırtık denebilir. Topçular kendine gelse dünkü maç kazanımdır dersin ama bir şeylerin farkına vardıklarını zannetmiyorum. Yine aynı kafa devam edecek muhtemelen. Bu konuyu çözmesi gereken de bellidir. Gerekirse bazı adamları kadro dışı bırakıp bana aç adam lazım mesajını vermesi lazım. Böyle lay lay lom ile daha çok direkten döneriz, patlatırız biz.

Bundan birkaç hafta önce de yazmıştım. Oyuncular lig maçlarını oynamayı zulüm olarak görüyor sezon başından beri. Önce bu konuyu halletmesi lazım hocanın. Yüzde 60'ımla da oynayarak yeniyorum kafası var topçularda. İlk yarıdaki o oyunun, o salmışlığın, o saçmalıkların başka açıklaması yok. Bu işin bir yerde pahalıya patlayacağı belliydi. Yine ucuz yırtık denebilir. Topçular kendine gelse dünkü maç kazanımdır dersin ama bir şeylerin farkına vardıklarını zannetmiyorum. Yine aynı kafa devam edecek muhtemelen. Bu konuyu çözmesi gereken de bellidir. Gerekirse bazı adamları kadro dışı bırakıp bana aç adam lazım mesajını vermesi lazım. Böyle lay lay lom ile daha çok direkten döneriz, patlatırız biz.
Nasıl kadro dışı birakcan? Kadro dışı bırakmayi öğrenciyi derstr sınıftan atan hoca minvali basit bir olay sanıyoruz sanırım. Sen %60 inla oynadın defol kadro dışı. Bunu nasıl yapican renktas? %60 i neyle ispatlican? Disiplin vari suç vb olmadıkça kadro dışı birakamazsin. Oyuncunun elinden oynama hakkini alamazsin. Çocuk oyuncağı sanıyoruz sanırım bu işleri

:))) ligde herhangi bir yerli antrenör aynı performansı verir mi? Getirin oradan Bülenti sabriyi tolunayi hikmeti nasılsa oluyormuş boşa niye para veriyoruz bu kadar değil mi :))

Her gün yeni şakalar görüyorum müthiş komik
Hayır sergen niye 6 puan fark yedi

Barış ve davinsonu kesip barışı osimhen çıkınca forvet oynatmak gerekiyor. Kanat falan olmamalı barış.

Herhangi bir yerli hoca aynı performansı verir mi dendi cidden? Yuh be kardeşim. İso'nun 99 puan aldığı lig diye küçümsemeye gidenler var, aynı adamlar Feneri hakemler kolluyor diyor. Kardeşim madem hakemler ile 99 puan aldı bu adam, niye böyle bir şey diyorsun? Boş yorumlar. O kadar çok Okan Buruk'a salladı ki, başarısını kötülemek için 40 takla atıyor herif.

Okan Buruk kupa alır, rakipler zayıf olur. Liverpool'u yener, bala göte yendi denir. Rekor üstüne rekor kırar, lig çöp denir. Ee ebesinin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt