Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık forma adaletini de sağlamaya başladı. Çok eleştirdim ama bu aralar formda gerçekten. Eski hali olsa şu maçta Barış'ı değil Sara'yı falan çıkarırdı.
Tebrik etmesini de biliriz, helal olsun.

bundan sonraki hedef 100 de 100 olsun hocam…

Umut'tu değil mi senin adın bak şimdi arkadaş sen Lpgsporlu olabilirsin git başka arkadaşlarınla böyle takıl saygı da duyarım bak heaaaaa ama benden uzak durursan :D Benle böyle konuşursan 1 daha konuşarak cevap vermem.Bunu düşünerek hareket etmeni öneririm ve tavsiye ederim.Bunu istersen 1 tehdit olarak da algılayabilirsin o senin kendi düşünme hakkındır :D
Orta Saha on X: İbrahim Hacıosmanoğlu: Trabzonsporluluğumu kimse  sorgulayamaz! Fenerbahçe maçından sonra 'Trabzon'a nasıl girecek?' dediler!  Sabah 08:00'e uçak bileti aldım ve Trabzon'a gittim? Tepki mi? İnsanlar  halimi, hatırımı sordu ne tepkisi

Umut'tu değil mi senin adın bak şimdi arkadaş sen Lpgsporlu olabilirsin git başka arkadaşlarınla böyle takıl saygı da duyarım bak heaaaaa ama benden uzak durursan :D Benle böyle konuşursan 1 daha konuşarak cevap vermem.Bunu düşünerek hareket etmeni öneririm ve tavsiye ederim.Bunu istersen 1 tehdit olarak da algılayabilirsin o senin kendi düşünme hakkındır :D
Orta Saha on X: İbrahim Hacıosmanoğlu: Trabzonsporluluğumu kimse  sorgulayamaz! Fenerbahçe maçından sonra 'Trabzon'a nasıl girecek?' dediler!  Sabah 08:00'e uçak bileti aldım ve Trabzon'a gittim? Tepki mi? İnsanlar  halimi, hatırımı sordu ne tepkisi'Trabzon'a nasıl girecek?' dediler!  Sabah 08:00'e uçak bileti aldım ve Trabzon'a gittim? Tepki mi? İnsanlar  halimi, hatırımı sordu ne tepkisi
Sözünde dur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt