Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.160
- 9.719
- 1.738
@Umut Şimşek arkadaşım yine LPG bitmiş.Şu an bu Konu hakkında konuşup tepki çekmek istemem ben kanks yavİşler kötü giderse konuşulur heaaaaa
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Umut Şimşek arkadaşım yine LPG bitmiş.Şu an bu Konu hakkında konuşup tepki çekmek istemem ben kanks yavİşler kötü giderse konuşulur heaaaaa
![]()
iyi oldu ama he rakip 10 kisiyken eski günlerdeki gibiÇift forvet işini lüzum olmadıkça yapmayalım.
Tebrikler, iyi akşamlar.
kırmızı öncesinde de kıpırdama baslamıstı. direnci artardı rakibin ama gene saplardık mason abi.yine övgüler övgüler
kırmızıya kadar oynanan oyunu sorgulayan yok
0 organizasyon
Mason o sırada trans izlediği için maçın gidişatını farketmemiştir… aynen söylediğim gibi 1-1 den sonra fişi çekildi göztepenin bangır bangır maç bize gelmeye başlamıştı…kırmızı öncesinde de kıpırdama baslamıstı. direnci artardı rakibin ama gene saplardık mason abi.
Mason olmazsa, Okan kendine gelemiyor. Lütfen Masonu rahat bırakalım, Okan’ın panzehiridir.Mason o sırada trans izlediği için maçın gidişatını farketmemiştir… aynen söylediğim gibi 1-1 den sonra fişi çekildi göztepenin bangır bangır maç bize gelmeye başlamıştı…
Masonum rahat zaten fütursuzca sallıyorMason olmazsa, Okan kendine gelemiyor. Lütfen Masonu rahat bırakalım, Okan’ın panzehiridir.
Bu ne?bu saatten sonra hocanız gsde hoca olamayacak![]()
![]()
![]()
![]()
@İskender Nikolov fener sponsorluğu almışsın hayırlı olsun tam sana yaraşır bir hareket
benim tek gördüğüm senin ismin altında da fbli bir ai dostum.Paralı üyelikle yaptırdıkların sızmış buraya kadar@İskender Nikolov fener sponsorluğu almışsın hayırlı olsun tam sana yaraşır bir hareket