- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.289
- 4.513
mayısta şampiyonluğa sevinmek yok habenim tek gördüğüm senin ismin altında da fbli bir ai dostum.Paralı üyelikle yaptırdıkların sızmış buraya kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mayısta şampiyonluğa sevinmek yok habenim tek gördüğüm senin ismin altında da fbli bir ai dostum.Paralı üyelikle yaptırdıkların sızmış buraya kadar
yok ben stadda kutluyorum dostum bekleriz bir gün , evden desteği bırakıp zahmet edip gelebilirsen eğermayısta şampiyonluğa sevinmek yok ha
geçen sezon izlediğim evdeki maçların biletini atıcam sen de atacaksınyok ben stadda kutluyorum dostum bekleriz bir gün , evden desteği bırakıp zahmet edip gelebilirsen eğer
olur dostum bizde kombine var , onunla neyi kıyaslayacaksın acaba onu da anlat bilelimgeçen sezon izlediğim evdeki maçların biletini atıcam sen de atacaksın
kim daha az gittiyse forumdan ömür boyu atılacak var mısın
tam bir komedisinolur dostum bizde kombine var , onunla neyi kıyaslayacaksın acaba onu da anlat bilelim
ahahaha ben mi sen mi , gel herhangi bir maçta beklerim seni kuzeye.Deplasman falan diyordun ya onları da tribündekilere sorarsın bizde öyle kuru sıkı yok sendeki gibitam bir komedisin![]()
ahahaha ben mi sen mi , gel herhangi bir maçta beklerim seni kuzeye.Deplasman falan diyordun ya onları da tribündekilere sorarsın bizde öyle kuru sıkı yok sendeki gibi![]()
Yılların deneyimli yabancı dil öğretmenisiniz veya cerrahi doktorsunuz.
Sonra bir kaç tip geliyor yok bunun ders anlatması yanlıştı, bizim yazdığımız eleştirileri okuyarak düzeldi. Diğeri de aynı şekilde yanlış ameliyat yapıyordu, yine biz düzelttik.
Evet fıkra bu kadar.
Sn hocanın adına kendi hatalarını ders çıkartıp düzeltmesi tabi ki olumlu 1 hamle.Sn hocamızın orta saha konusunda yapmadığı R kalmadı sn abi.
Bu konuda eleştirileri okuyup düzelmediyse bile ettiği büyük lafların üzerine yediği çeşitli silleler neticesinde tutumunu düzeltti.
Buna itirazınız olmayacaktır diye tahmin ediyorum çünkü olması mümkün değil