Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 derbinin ikisini kendi sahamızda oynadık ikisini de yenemedik tebrik ederim

Kötü td yaptığı hareketlere bak hakem olsam sen ne oynattın şimdi hangi yüzle itiraz ediyorsun derdim.

Hakeme kızacağına kendine kız. Saçma sapan 11. Leminayi orta sahadan alinca takım işlemedi.

Kadro da yeterliydi değil mi hocam?

Yedek hücumcu almazsan böyle kalırsın büyük maçlarda. Hatayı kendinde arasın.

Sara'yı çıkarıp hemen ardından Kaan Ayhan'ı oyuna sokması gerçekten yüksek zeka kokan hareketler..

Duran toplarda Sara'nın kestiği müthiş toplar sıkıntı oldu belki ki..

Lemina ileri atmayacaksan Kaan’ı neden aldın Sara’yı neden çıkardın?

Sag bek defans yedeği al hocam. Orta saha yedeği al hocam. Rica ediyorum 25 30 fiyatı olanları da transfer başarısı göstermeyin bu mevkilerde.

barışa böyle olacağını biliyorsun oynatma zorla mı oynatıyorlar adamı başka adam mı yok ne yapmaya çalışıyorsun azıcık hoca olsan bu rezil duruma sokmazsın hem adamı hem takımı. hem adama zarar verdin hem de takıma ilk yarıyı da çöpe attın kenardan herkes izler.

Gsnin sol kanadı jakobs-eren olmamalı.

Hoca olmadığını bir kez daha anladık.
300 milyonluk kadroyu deli dana gibi koşturmak dışında bir halt bilmeyen, teknik, taktik bilgisi zayıf, 3 sene karşısında rakip olmadığı için dünya yıldızı İcardiler, Mertensler ile şampiyon olan sıradan bir adam.

Ts yi ilk kez izledim bizden çok daha iyi durumdalar ne yaptiklarini biliyorlar topla iyi çikiyorlar baskiyi atlatiyorlar sen bu takimin basinda 4 sene gecirdin halen ne oynadığımız meçhul hoca

Derbi kazanamayan mi

Agzi olan konusuyor olacak is degil

Insan utanir bunu yazarken ama insanlarda utanma duygusu diye birsey kalmadigi icin sorun yok

En iyi derbi istatistigi olan adama derbi kazanamiyor dediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt