Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani kadro yeterliydi Okan Efendi he ? 135 milyon harcattın Kutucuyu oyuna atıyosun yedekte Yusuf Demir var evladın

4 yabancı kontejanı boş bıraktınız allahın cezaları 4.
Oulai = 5 milyon
Folcarelli = 1 milyon
Augusto = 5 milyon
Pina = 3 milyon

4 tane tabanca gibi adam sadece 14 milyon. Senin gibi 30 milyon verdirtmiyorlar adamlara. Sen 14 milyonu sadece Kutucu+Cuestaya verdirttin

hocam takıma son toplarda heyecanlanmamayı öğretelim ve son vuruş çalıştıralım birazcık

bu set hücumu işini düzeltemeyecek o yüzden o konuda yüklenmeyeceğim.
yalnız bugün kanada eren, orta sahaya kaan hamlesini yapmak zorunda kalmasında suçu var.
iki tane oyuncu aldırabilirdi. takımda 3 kanat var. yunus ortada oynayınca kulübede sıfır kanat ile çıkıyoruz maçlara. merkezde de kaan ve berkan'ı oynatmaktan çekiniyoruz zaten. bir tane kullanabileceğimiz adam olmalıydı.

Tekke iyi kitledi bunu

Son maclarimiza bakin akan oyunda sadece ilerde top kaptigimizda veya gecislerle pozisyon bulduk

Set oyunu sifir oglu sifir, organize atak yok

Presimize cözüm bulan bir takima karsi hic birsey yapamiyoruz bugün oldugu gibi

Tek bildigi oyun anlayisi önde baski :)

Hoca Ahmed yerine Yusuf'u elli kere tercih etmen lazım yav. Ahmed ve Kaan işinden vazgeç gözünü seveyim.

BAY dökülürken Yunus veya Sane'yi niye sola almıyor anlamıyorum. Paso zayıf ayakla orta yapmaya çalışıyoruz

Doğru eleştiri taca tırt faullere de yırtma kendini kenarda ya
Okan hocadan fatih terim gibi saha kenarında kaos çıkartacak belki takımı ateşleyecek şeyler beklemiyorum.
çünkü hocanın fıtratında yok bu tarz işler.
hocanın en iyi bildiği şey işine konsantre olması, bu kaos işleri kendisinin üstünde durmuyor ve bizi geriye itiyor

forvete 150 milyon harcatıyorsan her maçı kazanacaksın arkadaş

Set oyununda suçlamıyorum. BAY kafa yerde dalıyor, tam yerleşmiş iken Abdul şut vs vs sete nasıl yerleşelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt