Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra alacağı her puan ekstradır. İlk 8 falan yaparsa show olur show

Bugün hunharca saldırırız diye endişeliydim maçtan önce.

Sanırım artık gerçekten Avrupa'da rakibe göre oynanması gerektiğini dibine kadar anladı hoca. Son 3 CL maçı çok iyiydi. Darısı diğerlerinin başına. Tebrikler helal olsun

Bravo. Kendisinden istenen buydu. Kadroyu da iyi kurarsa geriye ayrıntılar kalıyor.

Valla hocam ilk 8 hayali kuruyoruz olmasa canın sağolsun bu hayalleri kurduk ya o bile yeter.

İlk 16’ya kalalım iyi.

Futbolda iyi gün var, kötü gün de var. Bazen kötü günde olacak ama ilk şeyde "sıradan biri, hoca olmadığı net, TD değil vb." gibi cümleler ile adamın tüm verdiği emekleri, alın terini, kazandığı başarıları yok saymak itibar suikastı yapmak ve buna eleştiri demek gerçekten akıl almaz bir şey.
Bir de gs kulturu buymuş basari bundan dolayı oluyormuş diyorlar ya Cehalet mi diyeyim ne diyeyim.bilemiyorum hocam

Neler dendi nefretini burda kusanlar tarafından. Konu okan değil ki yq da oyuncu degil ki onların saygısı nefreti iletişimi ve gs taraftarı olduklarını iddia etmeleri. Ben o tiplere diyorum ki kültürlü takımdır gs siz de ona uygun taraftar olmaya bakin.

Futbolda iyi gün var, kötü gün de var. Bazen kötü günde olacak ama ilk şeyde "sıradan biri, hoca olmadığı net, TD değil vb." gibi cümleler ile adamın tüm verdiği emekleri, alın terini, kazandığı başarıları yok saymak itibar suikastı yapmak ve buna eleştiri demek gerçekten akıl almaz bir şey.
Öyle diyenlerin hepsi cahil. İsteyen üstüne alınabilir.

Söylesene Okan hocaaaaaaaaaaaam bu takım neler oynuyoooooooor!

Kendisinden bu performansı beklemiyordum. Gerçekten tebrik etmek şapka çıkartmak gerekir. 10 puan ilk 24 e sokacaktır diye düşünüyorum

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo ısrarı için kendisine teşekkür ediyorum. Karşı çıkmıştım maliyeti sebebiyle ama taraftar olarak Singo'nun azmanlığını izlemek unutturuyor maliyetini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt