Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde R yok, maci izleyemedim, iyi mi kötü mü oynadik bilmiyorum ama her zaman derim CL de iyi oyunun önemi yok, varsin 90 dakika defans yapip tek bir sut cekip maci alalim, yeterki yolumuza devam edelim ki basari gelsin para gelsin. Onun ici tabiki Okan buruku tebrik ederim, Union Saint - Gilloise galibiyeti ile artik hedef ilk 8 olmalli, bunu basarip birde ceyrek final görürsek benim gözümde cok büyük bir basari, hemi Galatasaray tekrar avrupada sahlanmis olur hemi de Okan Buruku büyük ihtimal Italya ya yolcu ederiz, hakkiyila bir Juve veya Ac Milan hocasi olur.

Okan hocam düşmanlarına saplıyo da saplıyo maşşşşallah. Yapıştır hocaaaaaammm.

Ulan en çok da sizin böyle BURUK sevinçleriniz hoşuma gidiyo

Zuhahahahahaaa

Hahaha acı durumun belli ki çok dostum , keyfi belki kocaeline de yeniliriz ona da kudurabilirsin şimdiden.Biz usgyi bekliyoruz haberin ola , sonra ordan da pay çıkarma kendine :D yanık kremlerini hazırla şimdiden
Dostum maalesef kudurtucu olamıyorsun çünkü savunduğun bir şey yok. Biz Gs sokakta oynasa kaldırımda destekleriz sıkıntı yok.
Şimdi Okan hocam Okan hocam diye ötebilirsin 🤣🤣🤣🤣

Dostum maalesef kudurtucu olamıyorsun çünkü savunduğun bir şey yok. Biz Gs sokakta oynasa kaldırımda destekleriz sıkıntı yok.
Şimdi Okan hocam Okan hocam diye ötebilirsin 🤣🤣🤣🤣
Senin gibi kıvırıp her şeyden kendime pay çıkarmıyorum en azından dostum.Ilk dediğinle son dediğin farklı olmasın hiçbir zaman.Yoksa böyle kıvırmaya başlarsın işte :D haydi Kocaeli maçına git bak şampiyonluk gidiyormuş birileri teselli etsin seni

Sen kaldırımdan çok klavye başında desteklersin bu arada :D :D :D

Senin gibi kıvırıp her şeyden kendime pay çıkarmıyorum en azından dostum.Ilk dediğinle son dediğin farklı olmasın hiçbir zaman.Yoksa böyle kıvırmaya başlarsın işte :D haydi Kocaeli maçına git bak şampiyonluk gidiyormuş birileri teselli etsin seni

Sen kaldırımdan çok klavye başında desteklersin bu arada :D :D :D
Okan hocam Okan hocam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Benim için Okandı
Dün Okan hoca oldu
Kocaeline kaybederse tekrar Okan olacak
Sonra ne olur bilemem

Ustam o penaltılar olmasa zaten normal akışta gol oluyordu. Birisi Osimhen'e giden topu kesti, diğeri de Barış'ın şutunu eliyle tuttu. Penaltılar olmasa da 3-0 biterdi maç.
Ne bileyim baya stresli izledim maci hucumda gol gelene kadar. Golden sonra acildilar tabi ama kalecileri 15 dkda yasli basli haliyle kurtarislar yapti etti strese girdim yalan yok "nasil cozecegiz ulan" gibisinden

Sane giremedi, hep kalabalik
Sara ozguvensiz
Sallai limitli meziyetleri
Derken gol geldi sonra daha rahat oynadik cok sukur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt