Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Avrupa'da başarı iyi hoş ama ligde de başarılı olman lazım artık.
IMG_4776.webp

Hocaya gerekli imkanları geliştirerek verirsek Avrupa'dan daha çok burayı tercih eder diye düşünüyorum çünkü ona 1 numaralı kupayı kazanma fırsatı sunmuş oluruz.
Hocanın şu anda Avrupa özellikle de ŞL konusunda kendini geliştirmeye başladığı ve takımla uyumun arttığı şu dönemde önümüzdeki senelerde sürdürülebilirlik ve finaller konusunda belki de daha da iyi olabiliriz.

Her ne kadar hocayı sevmeyenler olsa da aklı başında olan her insan en azından bu sene yine ligi 1. bitirelim ve seneye ŞL.ne tekrar 1 daha bakalım der.

Ama tabi kin çok başka 1 şey.

Erken ayrılıkta kalsaydı ne olurdu diye kendi kendimizi yememek adına hocaya da oyunculara da sonuna kadar başarısız olma hakkı verilmeli o gün geldiğinde vedalaşırız.

bende öyle bazı evinden maç seyredenler gibi yanar dönerlik de olmaz bu sene gayet başarılı ve uzun yıllar devam etmeli bu performansla beraber fergusonumuz olmalı , tabii şimdiden gaza da gelmemek lazım umarım bu şekilde de devam ederiz Monaco depten bile korkmuyorum hoca sayesinde.Tr ligi yavcılar da ağlayabilir ben usg maçına odaklandım fbye falan kaybedersek umurumda da değil , tr ligciler ağlayabilir zaten saz arkadaşlardan biri de mıhlanmış burada insanlara hakaret etmekten.Gs forumunda aynı takımı tutup millete sataşan insanlar bana garip geliyor baya :D :D :D

bende öyle bazı evinden maç seyredenler gibi yanar dönerlik de olmaz bu sene gayet başarılı ve uzun yıllar devam etmeli bu performansla beraber fergusonumuz olmalı , tabii şimdiden gaza da gelmemek lazım umarım bu şekilde de devam ederiz Monaco depten bile korkmuyorum hoca sayesinde.Tr ligi yavcılar da ağlayabilir ben usg maçına odaklandım fbye falan kaybedersek umurumda da değil , tr ligciler ağlayabilir zaten saz arkadaşlardan biri de mıhlanmış burada insanlara hakaret etmekten.Gs forumunda aynı takımı tutup millete sataşan insanlar bana garip geliyor baya :D :D :D
peh bu takım iyice fbleşiyor ben bıktım artık.Pzt de şimdi konyaya 3 atarız Okan tribüne çağrılır yok başarılar gelip geçer tezahüratları falan...
okan gidene kadar anti fbliyim zaten sadece

YANAR DÖNER DEĞİLİM KANZİ OKAN HOCAM KANZİ FERGUSON OLMALI KANZİ :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

YANAR DÖNER DEĞİLİM KANZİ OKAN HOCAM KANZİ FERGUSON OLMALI KANZİ :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
bu ne dostum yine ? Robert hatemo'nun kliplerde bile senin kadar kıvıran yoktur herhalde :D :D :D alakasız şeyler atıp duruyorsun kim veriyorsa sana bu akılı artık hahahaha.Şimdi sen şey mi diyorsun bir kere eleştirince bir daha övemezsin de ? O zaman neye kudurup burada benimle ilgili yazı yazıp duruyorsun o da garip :D tr ligini önemli buluyordun o yüzden söz hakkın yok bu maçla ilgili haydi yallah kocaeli maçına

bu ne dostum yine ? Robert hatemo'nun kliplerde bile senin kadar kıvıran yoktur herhalde :D :D :D alakasız şeyler atıp duruyorsun kim veriyorsa sana bu akılı artık hahahaha.Şimdi sen şey mi diyorsun bir kere eleştirince bir daha övemezsin de ? O zaman neye kudurup burada benimle ilgili yazı yazıp duruyorsun o da garip :D tr ligini önemli buluyordun o yüzden söz hakkın yok bu maçla ilgili haydi yallah kocaeli maçına
dostum cevap versene okan gidene kadar anti fbliyim diyorsun
şimdi ferguson olmalı diyorsun kendini kıvrak olduğun milleti kıvrak mı sanıyorsun :ROFLMAO: :ROFLMAO:
bu alıntıyla beraber defterin dürüldü gerçeği gsc halkı gördü neyse devam et okan hocam kanzi

dostum cevap versene okan gidene kadar anti fbliyim diyorsun
şimdi ferguson olmalı diyorsun kendini kıvrak olduğun milleti kıvrak mı sanıyorsun :ROFLMAO: :ROFLMAO:
bu alıntıyla beraber defterin dürüldü gerçeği gsc halkı gördü neyse devam et okan hocam kanzi
aynen dostum hahaha kafanda defter falan dürüp duruyorsun hala daha saçma sapan yerlere çekiyorsun şu şekil gazlıyorlar seni herhalde buralara gelip millete şov yapmaya çalışıyorsun :D haydi kocaeli maçına sen , ağlaman devam edecekse mendil de yollarım istersen

aynen dostum hahaha kafanda defter falan dürüp duruyorsun hala daha saçma sapan yerlere çekiyorsun şu şekil gazlıyorlar seni herhalde buralara gelip millete şov yapmaya çalışıyorsun :D

soruya hala cevap veremiyorsun iskender
adamı böyle patlatırlar dostum hadi yallah ;)

soruya hala cevap veremiyorsun iskender
adamı böyle patlatırlar dostum hadi yallah ;)
patlayan sensin dostum boş uçma , bak gazcı cafer abin de banlanmış şovuna destek çıkan yok :D sen önce baştan sona oku yazdığımı kendin kıvırma , ben sorunun cevabını verdim sana zaten

patlayan sensin dostum boş uçma , bak gazcı cafer abin de banlanmış şovuna destek çıkan yok :D sen önce baştan sona oku yazdığımı kendin kıvırma , ben sorunun cevabını verdim sana zaten
okan gidene kadar anti fbliyim konyaspor maçı
2 ay geçiyor hocam fergusonumuz ol :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

okan gidene kadar anti fbliyim konyaspor maçı
2 ay geçiyor hocam fergusonumuz ol :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
bir şey bulamayınca konya maçı demiş :D pohpohlayan olmayınca batırıyorsun dostum kusura bakma , seni pohpohlayan tipler için ''konyayı yener alkışlanır'' demişim ff maçından sonra onu bile böyle farklı bir şey demişim diye düşünmüşsün ahahaha hiç gitmiyor bunlar fazla daha zorlama kendini.Git başkasını bul , benden ekmek çıkmıyor sana cevap da veremeyip sadece benim üstünden gidiyorsun hala

bir şey bulamayınca konya maçı demiş :D pohpohlayan olmayınca batırıyorsun dostum kusura bakma , seni pohpohlayan tipler için ''konyayı yener alkışlanır'' demişim ff maçından sonra onu bile böyle farklı bir şey demişim diye düşünmüşsün ahahaha hiç gitmiyor bunlar fazla daha zorlama kendini.Git başkasını bul , benden ekmek çıkmıyor sana cevap da veremeyip sadece benim üstünden gidiyorsun hala
soruya halen cevap yok okan gitmeli mi ferguson mu olmalı
2 ayda seni ne döndürdü bu kadar :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

soruya halen cevap yok okan gitmeli mi ferguson mu olmalı
2 ayda seni ne döndürdü bu kadar :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
1762427773026.webp

böylesin herhalde dostum , kendi cevabını ver.Dediğim gibi pohpohcuların olmayınca komik olmuyorsun hahahaha ben cevabı verdim , kendi cevabını bulana kadar bensiz ağla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt